Ref. 2x Amajlija, amajlija nasa sudbina tvoja tuga, moja tuga to je istina
Ti daleko negde zivis pored neke druge zene ali znam da cesto sanjas sanjas da si pored mene
I dok mislis da si srecan oko tebe svet se rusi iste su nam amajlije sto nosimo mi na dusi
Ref. 2x
Ti daleko negde zivis tamo gde su mirne vode i uzivas u tisini al' te misli meni vode
I dok mislis da si srecan oko tebe svet se rusi iste su nam amajlije sto nosimo mi na dusi
Ref. 3x
IP sačuvana
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Beli jastuk zna svu pricu o nama dodji da ti kaze jos uvek sam sama (2x)
Ref. 2x Nekada je jastuk krio nase burne noci a sad krije, a sad krije uplakane oci
Slusao je jastuk beli saputanja tajna sada njemu sapce moja suza sjajna (2x)
Ref. 2x
Grlim sada jastuk beli mesto tvojih ruku place i on samnom sto ti volis drugu (2x)
Ref. 2x
IP sačuvana
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Sta ti znaci njena burma kad u srcu tvom sam ja ona nije ona prava ja sam tebi sudjena
Ref. U dusi tuga, tebe ljubi druga u srcu rane sta ces na dve strane baci burmu, svemu reci zbogom hocu s tobom kunem ti se Bogom
Sta ti znace sa njom noci kad u snu te zovem ja ne muci se, dodji meni ja sam tebi sudjena
Ref.
Sta ti znaci sa njom zivot kad sam ja u mislima odluci se, nije kasno jos uvek te cekam ja
Ref.
IP sačuvana
Mnogo sam puta padala nicem se nisam nadala za tebe sreco zivela nikad te nisam shvatila jer ja sam samo tebe volela
Ref. 2x Hej, eh da znas hej, samo da znas mnogo sam puta padala vise se nisam nadala srecu moju druga je uzela
Mnogo si zena ljubio sada si sve izgubio u nadi sam dugo zivela ko ruza mlada uvela jer ja sam samo tebe volela
Ref. 2x
IP sačuvana
Gde si bio one noci zasto si me lagao ako si me ti voleo zasto si me varao
Gde si bio one noci kada sam te cekala znas li da sam reku suza ja zbog tebe rodila
Ref. Gde si bio, gde si bio dok sam suze lila ne vracaj se ne trazi me drugome sam mila gde si bio, gde si bio dok su lile kise ne vracaj se ne trazi me ne trebas mi vise
Gde si bio one noci sve bih ti oprostila bio si mi bistra reka a ja more sto te ceka
Gde si bio one noci kada sam te cekala znas li da sam reku suza ja zbog tebe rodila
Ref. 2x
IP sačuvana
Nocas srce tuguje napusta me sreca ostavi me, ostavi me ljubav najveca (2x)
Ref. 2x Idi, idi nevero ne zali ti mene zali ljubav, zali ljubav najvernije zene
Nocas suze padaju i bice sve teze ti odlazis kao lasta s jeseni sto beze (2x)
Ref. 2x
Ja sam zena kao stena kraj ponora stojim za svoj zivot kao djavo vise se ne bojim (2x)
Ref. 2x
IP sačuvana
Odneo ga zivot u zagrljaj drugoj a ja njemu jos se nadam tugo moja tugo (2x)
Ref. 2x Kani suzo ledena dusa mi je ranjena nemam snage ja da kazem da sam ostavljena
Zavele ga oci neke druge zene a ja budna sanjam da je pored mene (2x)
Ref. 2x
IP sačuvana
Ti si momak na svom mestu a ja lutalica nemirna je moja dusa nemirna k'o ptica
Ne bi znao sta ces sa mnom kako da me smiris znam da ti je sada tesko al ces da prezivis
Ref 2x Ne zali me, ne zali me nisam vredna suza ne moze se od koprive napraviti ruza
Ti si momak na svom mestu a ja lutalica nemirna je moja dusa nemirna k'o ptica
Ja priznajem da me volis kad muskarac place al nemirno srce moje od svega je jace
Ref. 2x
IP sačuvana
Nikad prve noci nemoj mada ce pokusati sve iako poljubi te vrelo nauci da mu kazes, ne neka se potrudi jos malo mami ga da se otvori ma sta o zenama je znao sa tobom nek zaboravi
Nek te pozeli ko nijednu pre daj se pomalo i uzeces mu sve
Ref. 2x Ljubav je igra ko i svaka druga kad jedno gubi drugo dobija ne budi luda, ne veruj u cuda foliraj malo i sve ce da ti da
I ne dozvoli mu jos dugo da ti pod kozu zaluta jer znaj da kajaces se dugo sto si mu to dozvolila neka se potrudi jos malo mami ga da se otvori ma sta o zenama je znao sa tobom nek zaboravi
Nek te pozeli ko nijednu pre daj se pomalo i uzeces mu sve
Ref. 2x
IP sačuvana
Nudise mi skupa kola i kraljevskog zlata pola i sve sto im naum palo za ljubavi malo (2)
Ref. 2x Ljubav se ne prodaje neka svako zna koga srcem zavolim bicu njegova
Nudise mi dijamante ogrlice, brilijante i jos mnogo toga rode samo da me vode (2x)
Ref. 2x
Pitase me vilo bela koja ti je srcu zelja davase mi silna blaga da im budem draga (2x)
Ref. 2x
IP sačuvana
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o odredjenom piscu, knizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.