Ti si jara, ti si para tako vrela si i kad te gledam jedu mi se med i orasi sve sto imam ja bih dao da moja si ali kad hocu da te zgrabim ipak bezis mi
i bas sve momke lako zapalis pa ohladis i moj mozak bogami ces ti da poludis i kad odustanu svi drugi jer ih rastuzis ja znam na koga ces na kraju da se odlucis
jer ja sam zmija a ti zaba, zaba mozes da bezis al dzaba dzaba i kada upadnes u zamku tu u siprazju u jednom zalogaju tebe ja progutacu (2x)
ti si socan, ti si mocan, ti si fatalan i bas oduvek sam na takve momke padala al da ti se sebe predam odmah ja bih plakala jer bi pomislio sigurno da laka sam
zato bezim, malo rezim a ti juris me i sa drugim momcima za mene boris se a ja te volim duso ali samo pravim se jer ovako kada nemas me ja imam te
jer ti si zmija a ja sam zaba, zaba mozes da pretis al dzaba dzaba i kada upadnem u zamku tu u siprazju bas kada zines u dva skoka brzo nestacu (2x)
jer ja sam zmija a ti zaba, zaba mozes da bezis al dzaba dzaba i kada upadnes u zamku tu u siprazju u jednom zalogaju tebe ja progutacu
jer ti si zmija a ja sam zaba, zaba mozes da pretis al dzaba dzaba i kada upadnem u zamku tu u siprazju bas kada zines u dva skoka brzo nestacu
« Poslednja izmena: 18. Feb 2009, 15:51:10 od IsoLde »
Nasa je ljubav samo napusten hram nema nikog da se moli za nas tesko je voleti te snagom proslih godina boli bol, prince moj Nasa je ljubav samo pescani sat svako zrno broji poraze naglas tesko je voleti te rasponom svojih slabosti boli bol, prince moj Ref. Sta radim tu u zanosu prodajem ljubav za zlo, koje dno (bas tu) ma, sta ce tu, tudje usne i znoj sta nam je trebalo to, prince moj Ja prljam nas veciti hram prodajem ljubav za sram, koji blam (srcu) zatvori put kod mesta za blud
Nasa je ljubav samo napusten hram nema nikog da se moli za nas tesko je voleti te snagom proslih godina boli bol, prince moj Ref. Sta radim tu u zanosu prodajem ljubav za zlo, koje dno (bas tu) ma, sta ce tu, tudje usne i znoj sta nam je trebalo to, prince moj Ja prljam nas veciti hram prodajem ljubav za sram, koji blam (srcu) zatvori put kod mesta za blud
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.