Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Motorola MPx220 - modifikacije, softver, pitanja i odgovori!  (Pročitano 189733 puta)
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 38
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Motorola MPx220
Pa ocekujem da bude bar glasan ko MPX200,a sto se tice kamere video sam da ume da bude odlicna ipak je to 1.3MP , a ja na kameri imam sneg i mutnu sliku,pa na kameri od 0.3MP sto sam imao na MPX 200 je bolja slika!!!!!!Somebody help?!?!?!?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 22
OS
Windows 98
Browser
Opera 8.51
Ako vam zatreba MPx220 kao webkamera: http://img156.echo.cx/img156/597/spvwebcam5lo.jpg
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Jel moze neko od poznavalaca da mi kaze gde mogu da skinem symbian emulator??? Zanima me jer se dvoumim izmeddju motorole mpx 220 i nokije 6630, pa ako bih nasao taj emulator moji problemi bi bili reseni - moj izbor bi bio mpx 220. PLEASE pomozite!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Dobro bre ljudi ko vas jeb*** laže da postoji emulator Symbian OS-a na toj Motoroli mpx220 koja proradi kako treba kad se izuči hakovanje i modifikacija samih njenih registry-ja?!?
Izgleda da proizvodjač iste(Motorola mpx220) nije bio toliko pametan i spretan već je ostavio mogućnost drugima da poboljšaju telefon raznim editovanjima registry baze tog telefona jer je bio glup i nije znao šta radi? Smile
Da ne nastavim klasično pljuvanje po toj Motoroli jer ću ubrzo biti i sam ovde ispljuvan mogu samo da ti kažem:
"sinko neko je tebe grdno zajeb'o!"
Ne postoji nikakav emulator Symbian OS-a za ne-symbian telefone tipa Motorola mpx220 ili bilo koji drugi telefon, ppc, pda, palm,... na svetu sa Windows Mobile OS-om ili bez njega!
« Poslednja izmena: 11. Apr 2006, 20:22:26 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Jel moze neko od poznavalaca da mi kaze gde mogu da skinem symbian emulator??? Zanima me jer se dvoumim izmeddju motorole mpx 220 i nokije 6630, pa ako bih nasao taj emulator moji problemi bi bili reseni - moj izbor bi bio mpx 220. PLEASE pomozite!!!
Pored toga, ako se dvoumiš izmedju Symbian telefona Nokia 6630 i Windows Mobile telefona Motorola Mpx220, onda kupi oba i budi srećan.
Ako ti ne odgovara gore pomenuti predlog onda lepo pogledaj screen shotove ekrana i menija oba telefona - slede slike desktopa jednog i drugog telefona(Symbian OS sa Nokia modela i Windows Mobile OS-a sa Motorole mpx220) pa uporedi koje su lepše i bolje i ono što je još zanimljivije koje od njih više podsećaju na Windows sa PC-a:

i odluči sam koji od njih ima bolji i pregledniji ekran, izgled menija i ikonica, softversku podršku takodje za oba(veću i raznovrsniju ponudu i mogućnost), i odluči koji je model prevagnuo i kupu ga.
Mala pomoć: tema za uporedjivanje ova dva OS-a(samim tim i telefona koje nameravaš kupiti) - http://forum.burek.com/index.php/topic,68451.0.html

Kad smo već kod slika desktopa oba OS-a i uporedjivanja:
Bile su dve teme koje su se bavile slikama desktop-a mobilnih telefona. U prvoj( [Re: Vas desktop Wink na mobilnom] ) niko iz WindowsMobile tabora nije uspeo da postavi jedan jedini screenshoot desktopa svog telefona - kao da se stide ili nemaju baš čime da se pohvale?!?
U drugoj temi( [Re: pokazi sta imas u telefonu] ) su postavljeni screenshotovi desktopa i menija Motorole Mpx220 i njenog WindowsMobile OS-a u svega par primeraka pored gomile drugih primera Symbian OS-a iako vidim da ima i mnogo korisnika WM OS-a na Motoroli Mpx220!
??????
« Poslednja izmena: 11. Apr 2006, 20:08:02 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

WM je kao svemir (beskrajan).

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung L870
Ja nisam nista radio sa registri bazom a zvuk je bas glasan, i kamera mi pravi super slike.

Sto se tice zvuka ja pojacavam pomocu Adobe premijera ili nekog drugom programa za montazu koji ima opciju za snimane u wav.

______________________________ ______________

:::::::::::::::: Opet naglasavam:::::::::::::::::::::::::::::::::::::

::Kada slikate koristite wite balance on dosta pomaze.  ::

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
IP sačuvana
social share

Pre nego sto postavite pitanje vezano za Motorolu mpx220/200,pogledajte da vec nije ogovoreno na temi ? Najcesca pitanja ? :. Registri podesavanja ...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung L870
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Simbijan ili SM ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Svako ima svoje mane i pogodnosti.

I SM ne zaostaje sa programima, zvuk je glasniji nego kod nokije, juce sam uporedivao sa simbijanom i moj zvuk je bio glasniji.

Kao sto kaze moji profesor "Smartphone je za one koji se vise razumeju u kompljutere"

::Cigla tel.::
nema samo takve ikonice,moze i ovako:

A gledacu da do petka stavim i moj.

A i sta ce ti simbijan emulator kada sve sto ti je potrebno imas i za SM
IP sačuvana
social share

Pre nego sto postavite pitanje vezano za Motorolu mpx220/200,pogledajte da vec nije ogovoreno na temi ? Najcesca pitanja ? :. Registri podesavanja ...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
E, to legendo, sad bar može da opravda svoj "Windows epitet"!  Smile
Čudi me onda kako niste ovakve screenshot-ove stavljali i ranije u gore spomenutim temama?!?
Citat
Kao sto kaze moji profesor "Smartphone je za one koji se vise razumeju u kompljutere"
Jel ovde neko spomenuo K750i Smile  Smile Smile
« Poslednja izmena: 11. Apr 2006, 21:11:41 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung L870
Citat
Jel ovde neko spomenuo K750i Smile  Smile Smile
Ja nisam. Smartphone je isto sto i Windows Mobile

Citat
Čudi me onda kako niste ovakve screenshot-ove stavljali i ranije u gore spomenutim temama?!?

Ja nemam vremena, znas matura(gimnazija,IV razred) i tako to pa i jos radim 2 emisije za televiziju, i tako malo imam vremena za ostalo.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Znam @Gimza da je WindowsMobile OS-a takodje prisutan i na "SmartPhone" uredjajima tj. telefonima tipa ove Motorole Mpx220 iz naslova kao i na rokovnicima i beležnicama kojima je pridodata mogućnost telefoniranja(PDA) i td. itd.
Ovo za screen-ove, koliko znam ti si i postavio neke pored @karan.
Moja namera je bila da pokrenem one koji nisu nikada postovali ništa ili čak i komentarisali prednosti jednog telefona u odnosu na drugog da se priključe raspravi i kvalitetnim komentarima, umesto jedinog odgovora "Symbian igračka" ili suprotnog "Symbian rules"!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.393 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.