2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosarka: SCG na SP u Japanu 2006!  (Pročitano 48815 puta)
26. Nov 2005, 18:23:19
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC Touch Cruise
SCG na SP u Japanu 2006!

Na sastanku centralnog borda FIBA u Rimu, odlučeno je da pozivnice (”wild card”) za učešće na Svetskom prvenstvu u Japanu 2006. dobiju SCG, Portoriko, Turska i Italija.

Iako je sastanak centralnog borda FIBA bio zakazan za nedelju, Centralni bord FIBA ovu odluku doneo dan ranije na predlog  generalnog sekretara Patrika Baumana. Direktor Košarkaškog saveza Srbije i Crne Gore Predrag Bojić za B92 komentariše ovu odluku.

"Za sve ljubitelje košarke mislim da je ovo lepa vest. Posle 1959. godine na svim SP na kojima smo učestvovali osvajali smo medalje. Dobili smo šansu da to učinimo i na SP u Japanu. Smatram da je ovo zaista samo prvi korak. Od sutra treba da zaista počnu ozbiljne pripreme za SP i ja kao veliki optimista očekujem da kao i na svim dosadašnjim velikim takmičenjima reprezentacija SCG bude u krugu favorita, a po igračima koje ima, mislim daje to i realno. Šta će biti - to ćemo videti u avgustu sledeće godine, ali u svakom slučaju - imamo šansu, koju smo, bez ikakve dileme i zaslužili."

"Ja mislim da je i donošenje odluke danas, a ne sutra, između ostalog i zbog toga i da bi generalni sekretar prekinuo sa verovatno nekim direktnim i indirektnim pritiscima. On je doneo ovu odluku, Bord FIBA je prihvatio bez ikakvog glasanja i zaista iskreno mislim da je bez ikakve dileme SCG morala da dobije „wild card“, a već oko drugih kandidata zaista su odlučivale nijanse. "

Košarkaška organizacija je trenutno bez selektora, a posle povlačenja kandidature Borislava Stankovića i bez pravog kandidata za mesto predsednika Košarkaškog saveza SCG. Direktor Saveza Bojić očekuje da se posle poziva na Svetsko prvenstvo ubrza donošenje svih vitalnih odluka.

"Moje mišljenje je da mi, pre svega,  što pre moramo da dođemo do selektora. Naravno, očekujem da uskoro dobijemo i predsednika i dobićemo ga. Ali sa druge strane, mislim da je selektor vrlo bitna figura u našoj organizaciji i mislim da već od sutra moramo da krenemo u pripreme za SP, naravno ne one konkretne sa igračima, tako da u svakom slučaju, intenziviraćemo razgovore oko pronalaženja novog selektora i ubeđen sam da ćemo ga ubrzo i dobiti."

Ova 24 tima učestvovaće na SP u Japanu od 19. avgusta do 2. septembra 2006. godine:

Angola, Argentina, Australija, Brazil, Kina, Francuska, Nemačka, Grčka, Italija, Japan, Liban, Litvanija, Novi Zeland, Nigerija, Panama, Portoriko, Katar, Senegal, Srbija & Crna Gora, Slovenija, Španija, Turska, Venecuela i SAD.

Žreb za takmičenje po grupama je 15. januara u Tokiju.

(02. May 2007, 21:50:55)
« Poslednja izmena: 26. Nov 2005, 19:33:18 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
E sad se nadam da ce pravi ljudi doci na celo nase kosarke... Iako.. nakon odustajanja Bore Stankovica ne vidim ko bi to mogao biti...
Negde iz malog mozga me stalno kljuca da bi Covic bio dobar za tu poziciju.. ali videcemo... bruka se ne sme ponoviti
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K800i
Jeste bitno ko će doći na čelo saveza, ali je bitnije ko će se odazvati pripremama novog trenera (ko god to bio) i da li će igrati složno na SP.
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Zadnji voz... nesto sam skeptican, ali mi nismo normalna nacija u svakom slucaju tako da se ne zna sta sve moze da bude. Najbolji kada se to ne ocekuje i obrnuto!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K800i
www.novosti.co.yu

Klupa Pešiću
ili Šakoti!
V. PRERADOVIĆ, 26. novembar 2005

NACIONALNA tragedija na Evropskom prvenstvu prizvala je u pomoć superheroje iz 1995. Jedan od zlatnih iz atinske generacije Zoran Savić, direktor košarkaške sekcije Barselone, smatra da Borislav Stanković nije samo najbolje rešenje za predsednika KSSCG, već i jedino rešenje!
- Čovek ima napredne ideje koje bi nam mnogo pomogle u ovoj katastrofalnoj situaciji. Njegova želja da sam bira saradnike bila je sasvim normalna, svako dovodi svoje ljude kojima sme da okrene leđa. Da li je trebalo da dopusti da ga neko preglasava?
Kako smo došli do priče na temu "kuda ide naša košarka"?
- Nije krivica za ovakvo stanje samo na Savezu, ne može Miodrag Babić kao predsednik da uzme loptu i da igra košarku. Nije naša reprezentacija dobra koliko mislimo da jeste, nemamo takav kvalitet da možemo da "prebijemo" sve koji nam dođu u Beograd. Mnogo igrača je imalo neuspešne sezone, mi se samo zavaravamo pričom da imamo NBA reprezentaciju. Imidž koji smo ostavili posle Evropskog prvenstva je katastrofalan, bačeno je u vodu sve što smo uradili poslednjih 50 godina! Priče o odnosima među igračima su toliko ružne da niko ne poželi da igra za nacionalni tim narednih 20 godina.
Vidite li negde izlaz iz lavirinta?
- Treba zasukati rukave i ne razmišljati o tome da ćemo biti svetski prvaci u Japanu, samo ako nam daju šansu. I ako nam dozvole da igramo, može se desiti da završimo na 15. mestu. Trebalo je da podmladimo reprezentaciju još 2003. i da žrtvujemo Evropsko prvenstvo u Švedskoj, možda i Olimpijadu u Atini, ali zato bismo u Beogradu bili ubedljivo prvi. Kasnimo dve-tri godine, ako se i sada ne uđe u proces podmlađivanja reprezentacije, onda je to kuća ludaka! Apsolutno ne postoji drugo rešenje.
Treba li rešenje za "kuću košarke" tražiti u veličini košarkaških imena Divca, Danilovića, Đorđevića...?
- Trenutno ne vidim bolje opcije. Ima i u Savezu mladih energičnih ljudi, kakvi su Bojić i Bogosavljev. Potrebni su ljudi s konkretnim idejama, jedino je Žeravica jasno i glasno predložio Slavnića za selektora. Svi samo filozofiraju, a niko ništa ne radi!
Imate li neki konkretan predlog?
- Nema tu mnogo premišljanja. Kada se zna da treneri u ACB ligi nisu dostupni, postoje samo dva rešenja: Svetislav Pešić ili Dragan Šakota. Može se razmišljati i o nekom novom, mlađem čoveku, kao što je Saša Đorđević, ali nimalo nije lako sesti prvi put na trenersku klupu u ovako teškoj situaciji. Ako je sada svima jasno da nismo više svetska velesila, krajnje je vreme da počne nešto da se radi.

NE MOGU DA POMOGNEM
ATINSKA četvorka (Divac, Danilović, Đorđević, Paspalj), koja se tokom EP sastala sa Stankovićem i predložila mu da preuzme kormilo, kritikovana je da ne želi da preuzme funkcije i odgovornost.
- I ja sam bio u Beogradu, ali nisam hteo da idem na taj sastanak jer ne mogu da prihvatim nijednu funkciju zbog obaveza u Barseloni. Ako neko hoće istinski da pomogne, mora da se prihvati posla - kaže Savić.
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
Daj Boze Peshic...

Ne daj Boze Shakota Smile
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K800i
Ne daj dva božeta  Smile
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Imam neki osecaj da ce Dusko Vujosevic biti selektor... ne pitajte me zasto.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K800i
Imam neki osecaj da ce Dusko Vujosevic biti selektor... ne pitajte me zasto.
Ne verujem da će napraviti istu grešku.
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
A bio bi im prvi put?
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.