2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 47 48 50 51 ... 309
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nba Sezona 2005/2006  (Pročitano 109351 puta)
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
LeBronova majka vozila pijana

Majka LeBrona Džejmsa uhapšena je zbog vožnje pod uticajem alkohola. Glorija Džejms je zaustavljena u petak uveče od strane dvojice saobraćajaca u Ejkronu.

“Još nekam sve informacije o događaju. Kada budem seo sa familijom, saznaću šta se dogodilo i onda ću biti u mogućnosti da dam komentar”, rekao je LeBron Džejms posle utakmice protiv Jute u kojoj je postigao 51 poen.

Saobraćajci tvrde da je gospođa Džejms umalo udarila u njihov auto vozeći “Kadilak Eskalejd”, a kada su je zaustavili, mirisala je na alkohol i bila potpuno dezorijentisana.

Ona se opirala privođenju, a u toku dovođenja u stanicu vikala je razne ružne reči saobraćajcima. Gospođa Džejms je odbila da se podvrgne alko-testu, a puštena je uz kauciju od 2.500 dolara, sa optužbama za prekoračenje brzine, vožnju pod dejstvom alkohola i vređanje policajaca
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Dejvisova supruga napala navijača!

Majkl Akselroud, označen kao vinovnik incidenta na nedavnoj utakmici između Njujorka i Bostona, optužio je juče ženu košarkaša Antonija Dejvisa da je ona njega napala, a ne on nju. Podsetimo, isprva je svet obišla vest da je igrač Niksa Antonio Dejvis na nedavnom gostovanju Boston Seltiksima uleteo u publiku s namerom da spase svoju suprugu Kendru iz kandži najverovatnije pijanog ili drogiranog nasrtljivca, koji ju je "maltretirao i dodirivao" ničim izazvan i iz neobjašnjivih pobuda. Obezbeđenje je munjevito reagovalo, pa je incident većih razmera izbegnut, a sudije su Dejvisa poslale u svlačionicu.

A onda se ispostavilo da je nasrtljivac 22-godišnji Majkl Akselroud, inače sin Dejvida Akselrouda, političkog savetnika nekoliko američkih senatora, pa čak i bivšeg predsednika SAD Bila Klintona. Dakle, u svakom slučaju neko ko iza sebe ima tim vrlo predanih i uticajnih advokata koji su odmah prionuli na posao. Pa tako Majkl Akselroud nije bio ni pijan ni drogiran, a suprugu Antonija Dejvisa nije napao, već se od nje branio!

- Majkl je sedeo dva reda iznad Dejvisove žene. I jednom trenutku, iznerviran sudijskom odlukom, nešto je prokomentarisao, a to je iz nama nepoznatih razloga toliko iznerviralo Kendru Dejvis, da je ona preskočila dva reda sedišta i počela da ga vređa - objasnio je jedan od Majklovih advokata.

Sam Majkl opisao je tu situaciju na sledeći način:
- Počela je da mi maše prstom ispred lica. Uplašio sam se da će da me ogrebe, pa sam joj rekao da se skloni od mene, jer pokušavam da gledam utakmicu. Nisam je ni pipnuo, a kamoli napao.
Epilog ove "drame" rešiće se na sudu, a već sada se može reći da Antonio Dejvis najverovatnije neće biti zadovoljan ishodom.
A. J.

Izvor: Glas Javnosti
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
HTC Touch Cruise
Jarić promašio pobedu, Denver dobio Sparse

Košarkaši Filadelfija Siksersa savladali su Minesota Timbervulvse u Mineapolisu rezultatom 86:84, uspevši da nadoknade 19 poena minusa iz treće četvrtine.

Ispalo je onako kako je Alen Ajverson rekao saigračima tokom jednog tajmauta.

"Rekao sam im, ako spustimo razliku ispod deset poena, dobijamo ih. Ovo je jedna od utakmica koje se nikad ne zaboravljaju“, rekao je Ajverson.

Sigurno je da je neće lako zaboraviti ni košarkaši Minesote. Ajverson je postigao 39 poena i bio najzaslužniji za drugu uzastopnu pobedu Filadelfije. Dva dana posle dramatične pobede nad Memfisom, Siksersi su odigrali još jednu utakmicu za infarkt.

Izabranici Morisa Čiksa odlično su odigrali odbranu, ali su dugo kuburili sa igrom u napadu. Ovo nije bilo šutersko veče Filadelfije, ako se izuzme uvek raspoloženi Ajverson.

Minesota je imala priliku za pobedu devet sekundi pre kraja, ali je poslednji napad upropastio Marko Jarić. Umesto da lopta bude prosledjena Kevinu Garnetu za šut, Jarić je pokušao da iz nemoguće pozicije, pored bloka, uputi loptu ka košu i ona je završila u rukama Krisa Vebera. Veber je u nastavku akcije promašio polaganje, ali je tu bio Andre Iguodala, brži od sirene za konačnih 86:84.

Voli Zerbijak je predvodio strelce Minesote sa 18 poena, Jarić je postigao 15, a Trenton Hasel 14.

"Ovakav poraz je stvarno frustrirajući. Iz nekog razloga, prestali smo da igramo agresivno i usledio je pad“, izjavio je trener Minesote Dvejn Kejsi.

Denver bolji od Mamuza

U drugom meču nedeljnog "matinea" Denver Nagitsi iznenadili su San Antonio Sparse na njihovom terenu, pobedivši sa 89:85, a junak trijumfa bio je omaleni Erl Bojkins, koji je postigao devet od svojih 19 poena u poslednjoj četvrtini.

Jedan od uzroka poraza leži u tome što je Denver odlično čuvao Tima Dankana, koji je postigao samo jedan koš iz igre u drugom poluvremenu. Trener Denvera Džordž Karl rekao je da je uspela strategija odbrane na Dankanu.

"Mojim igračima je bilo dosta da stalno igraju tesne utakmice sa Sparsima i da ih stalno gube. Mislim da smo večeras imali neophodnu psihičku snagu“, rekao je Karl.

Sparsi su imali problema sa proigravanjem centara, pa su pokušavali sa spoljnih pozicija, ali ih šut nije služio. Košarkaši San Antonija su šutirali 23 puta za tri poena, a pogodili samo četiri puta. Denver je igrao brzo i na kontranapade iz kojih je postigao čak 32 poena.

"Da biste pobedili morate da šutirate i pogadjate, a mi to nismo radili. Takodje morate da igrate i jaku odbranu, ni to nismo imali“, rekao je trener Sparsa Greg Popović.

Andre Miler je postigao 15 poena i imao deset asistencija i bio je jedan od najkorisnijih u Denveru. Sa druge strane, centar Nazr Mohamed je sa 17 poena (lični rekord ove sezone) predvodio strelce San Antonija. On je imao i 12 skokova.

Dankan je postigao 14 poena i 13 skokova, a Brent Beri, koji je igrao umesto povredjenog Manua Djinobilija, postigao je 12 poena.

Vašington Vizardsi kod kuće su poraženi od Memfis Grizlisa (82:93), dok su Los Andjeles Klipersi u Stejpls centru savladali Golden Stejt Voriorse sa 105:92. Željko Rebrača pojavio se u timu Klipersa prvi put posle pauze prouzrokovane srčanim problemima i za pet minuta zabeležio je dva poena i jedan skok.

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
HTC Touch Cruise
Dosada zavrsene utakmice:

San Antonio:Denver 85:89
Minnesota:Philadelphia 84:86
Washington:Memphis 82:93
L.A. Clippers:Golden State 105:92
Phoenix:Seattle 149:152 (posle 2 produzetka)
Miami:Sacramento 119:99
Detroit:Houston 99:97

Ucinak nasih kosarkasa:

M. Jaric (starter) 47:29, 15 poena (7/19 sut iz igre, 0/3 za 3 poena, 1/2 slobodna bacanja), 5 skokova, 7 asistencija, 3 ukradene lopte i 2 blokade.
P. Stojakovic (starter) 32:12, 19 poena (7/19 sut iz igre, 3/8 za 3 poena, 2/2 sl. bacanja), 7 skokova i po 1 asistencija i blokada.
D. Milicic nije ulazio u igru odlukom trenera.
Z. Cabarkapa nije ulazio u igru odlukom trenera.
Z. Rebraca (klupa) 05:08, 2 poena (1/3 sut iz igre), 1 skok.
V. Radmanovic (starter) 53:06, 22 poena (6/16 sut iz igre, 3/7 za 3 poena, 7/8 sl. bacanja), 10 skokova i po 2 asistencije i ukradene lopte.
« Poslednja izmena: 23. Jan 2006, 05:08:01 od karanm »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Prokleti covek... 81 poen Brajanta...

K. Bryant
41:56 minut   
28-46 iz igre
7-13   za 3
18-20 sa penala    
6 skokova
2 asistencija
81 poen

Mavericks 95 : Trail Blazers 89
Lakers 122 : Raptors 104
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 8.51
mob
Samsung i5700 + D880
Sad bih ovde ja trebao da trujem kako je 46 puta sutirao,itd,itd,ali necu...Svaka mu cast (za ovu partiju,i dalje  je siledzija,a i igrali su protiv Toronta Smile )
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Brate.. sve sve.. ali drugo poluvreme on 55 poena, toronto 41...
Svaka cast.. zaista.. ovo bi vredelo pogledati...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
HTC Diamond 2
On je lud, ja lepo rekoh  Smile Sad je ako se ne varam drugi na listi po broju postignutih poena, prvi je Cemberlen sa 100  Smile

Sad videh komentar Falzone-a, samo tju jedno retji, imao je procenta suta iz igre vetji od 50% a bacanja 18 od 20, dovidjenja, prijatno!! Smile

Ovo moram nabaviti!
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 8.51
mob
Samsung i5700 + D880
Akki,super je to sve,sut preko 50%,ali on to ubode jednom u 10 tekmi,inace sutira u proseku valjda 12/29,razumes? Pa to mogu i McGrady,Carter,James i jos pun kurac njih,samo sto ljudi ne forsiraju toliko...
Znas kako kazu,i corava koka ubode zrno Smile

Dovidjenja,prijatno  Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E72
Slažem se, Falcone, ali ipak...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 47 48 50 51 ... 309
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 9.404 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.