Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Official Ghost of Burek Forum! :[64]: Oni su sistem instrukcija, dogma, korupcija, teror institucija, represija ubija! Mafija - murija, drzava - hajducija, kadija - sudija, a mi smo revolucija! To nije nasa Srbija!
Jes' da je blam nevidjen, ali za 4 godine Gimnazije, i to drustveno-jezickog smera, do kraja sam procitala samo "Antigonu" i "Kad su cvetale tikve". :oops: Nek' Bog cuva "Interpretacije", zahvaljujuci njima sam imala 4! :joy: Inace, u 4. godini sam resila da ipak procitam jos jednu lektiru! Naravno, odabrala sam "Starac i more" od Hemingveja, posto, kapirala sam "heh, ima samo 86 strana, mozes ti tooo!" Na kraju se ispostavilo da sam, cim sam stigla do 81. strane zafrljacila knjigu u zid uz socnu psovku koja na mastovit nacin povezuje onog matorca i njegovu ribu... :censored:
Starac i more je cini mi se u 3. godini no nije ni bitno... Iskreno, jako mi je zao sto nisam procitao neke lektire tokom skolovanja, a najvise ih je bilo bas u 3. godini... Covek tek kasnije shvati da upravo te knjige nose odredjenu poruku koja nam moze pomoci u buducnosti...U 4. godini sam procitao sve knjige zbog toga, a kad prodje sezona maline ovde bacicu se da procitam sve neprocitane lektire... A sto se tice interpretacija to kod nas nije radilo...
I ja sad pomalo "nadoknadjujem" propusteno... Nabavila sam gomilu e-bookova, pa ih "natenane" iscitavam, naravno, kad imam vremena... "Starac i more" smo radili u 4. godini, odlicno se secam... Doduse, mozda su u medjuvremenu promenili plan...
eeee mislim da sam skoro sve lektire u srednjoj skoli procitala, ali mozak je cudna stvar.... secam se dela i o cemu se radi ali se npr ne secam Likova ili obrnuto, zaboravim autora. pih