I previse je tuzno da bi se smijao i sve je ovo ruzno lijepo postalo
I ko zna gdje bi bio da sam tada zaspao a kako stvari stoje sve je ovdje zaspalo
Ja sam sada rijeka izmedju dvije obale koje sanjaju da se jednom sastave
A ja u neko crno more da se uvijem i bilo gdje da odem samo da ovdje ne proticem
Ref. 2x Moja ljubav nema boje i nema mirisa jos u srcu cuvam zadnje zrno prkosa osudjen da prastam da svoja vrata otvaram volim je a boli me ova pjesma bosanska
Opet cu nocas sanjati staru kucu i avliju opet ce dusa sletjeti pravo pred njenu kapiju
Sanjacu dan da se ostvari san necu se buditi i pasce kamen sa srca mog jer cu se vratiti
Ref. Lijepo je doc' u svoju carsiju lijepo je imat svoju avliju malu ali ipak dragu i majku na kucnom pragu da te doceka lijepo je doc' u svoju carsiju ko pobjednik se vratiti s ljudima znati kafu popiti i bol i radost podijeliti ne mozes sam umrijeti
Ovdje su djedovi mi stari sjeme posadili amanet najljepsi mi dali da ovdje ostarim u Bosni
Da ja sam taj ludak sto ti mira ne da fanatik znaj, rodjen samo da te gleda jedini lik koji se opisat ne da drugaciji od svih onih sto si srela ti
Ref. Hamajlija si moja ti kraj srca cu te nositi u privjesku od zlata na lancu oko vrata hamajlija, hamajlija hamajlija si moja ti hamajlija, hamajlija hamajlija si moja ti
Daj mi bar znak da ce od nas nesto biti ti si ko zrak ja te moram udisati dosadan sam ali neces pogrijesiti nikada se neces moci mene rijesiti
Opet pocinjem da sumnjam u sebe i svoju cast jer tako olako ti pustam da zadobijes vlast
Nisi ucila da prastas da potones do dna ono sto se zvalo ponos izgubio sam ja
Ovim licem lazem ljude sa osmijehom to znam necu da se meni cude preboljet cu to sam
Ja se mirim da sam sjenka tebi beznacajna stvar i sto lazem samog sebe moja privatna je stvar
Ref. 2x A ja mislit cu na tebe kad dodje sudnji dan i tad pogazit cu sebe i necu trazit spas jer sam svesno cinio svoj ne oprostiv grijeh sto sam tebe volio poklonio ti se
Ovo je kraj sve sto je od nas ostalo da, to je kraj ko da nas nije ni bilo
Ova ljubav gori kao cigareta ova drama je bez sretnog zavrsetka
Ella B: Tvoj zagrljaj pomalo hladan prijateljski, to sacuvaj, pa nekoj drugoj odnesi ne pitaj sta ce sa mnom da se desi, zivim zivot svoj samo na drugoj adresi
Ref. Kad se jednom zatvore vrata moje ljubavi Bice kasno da se vratis i da ti oprsotim
Mozda cu zbog tebe i poneku suzu pustit da te volim necu ti pokazati
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.