Zasto se ljutite na ogledalo kad vam je lice ruzno
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
Meraklije
Nad Beograd noc prilegla pola dvanaest sati splavovi su prepunjeni cik mesto u'vati 2x
Ref. 2x Meraklije, na splavovi sede jedan samo pije, drugi samo jede meraklije, pevaju iz duse lumpuju za stolem dokle se ne sruse (me-me-me-me-meraklije)
Svaka ziva dusa 'oce nocu da kulira na splavovi odlazi di muzika svira 2x
Ref. 2x
Svoju paznju obratite na splavski pevaci jer vec sutra neki moze slavu da zakaci
Splavovi su kultna mesta tu je provod pravi lepo nam je na Dunavu divno i na Savi
Zasto se ljutite na ogledalo kad vam je lice ruzno
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
Ole, ole
Nocas nisu sjale zvezdice na nebu kako u Ljubljani, tako u Zagrebu susti, susti, susti bagrem beli a najvise susti u Padinskoj Skeli
Ref. Ole, ole, ole, ole ole, ole, ole, ole
Tuginata pusta da ostane Vardar saka svima da doaka 2x
Ref.
Bijele ruze, vidji njezne ruze Buducnost ce biti prvak, druze 2x
Ref.
Nikom nije lepse neg' je nama kad slavimo pobjedu Dinama 2x
Ref.
Sve nas, bolan, muce iste brige da nam Zeljo ne padne iz lige 2x
Ref.
Vratija se Sime, ajme di je bija eno za Hajduka golove zabija 2x
Ref.
Roka, roka, roka mandoljina prvak druge ljige stize iz Pristina roka, roka, roka mandoljine prvak druge lige stize iz Pristine
Ole, oljulje, oljulje oljulje, ljulje, oljulje
Ko to kaze Srbija je mala Zvezdu nam je i Partizan dala 2x
Ref.
Cujte decki, sacuvajmo svi dostojanstvo navijajmo za svoje, postivajmo tudje, ne svi smo u igri i nesmijemo dozvolit' da neodgovorni pojedinci ruse ugled naseg sporta, ne da pace, lopta je okrugla i svak' ce doc' na svoje, kuzite
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.