Trenutno vreme je: 25. Maj 2013, 20:00:26
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Tema: Rokeri S Moravu (Pročitano 25288 puta)
Zvezda u usponu
Zasto se ljutite na ogledalo kad vam je lice ruzno
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
Duso, nemoj da se plasis Bilo je to u proslu subotu nisam nikem pric'o tu sramotu sa pijacu podjem ja kod kuce kada zacuh da neki sapuce Ref. Duso, nemoj da se plasis nemoj da se plasis nemoj da se plasis duso, nemoj da se plasis Ja pogledam, radoznao, sta cu u kapiju dvoje se privacu mene doslo da se prenerazim i u malo u saht da ugazim Ref. Ref.
« Poslednja izmena: 14. Jun 2007, 23:23:15 od glava90 »
Кад си био дете мало комшија те силовао, јасно је ко дан волиш партизан!!!
Звезда је живот, све друго су ситнице!!!
Хвала ти Боже што сам Србин!!!
Zvezda u usponu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
Dabogda ti gacni lastis puk'o Tvoja majka mene opanjkava a ne gleda s' kim joj cerka spava Ref. 2x Pred komsiluk sve sam se izbruk'o dabogda ti gacni lastis puk'o Ti si bila verna samo sredom drugih dana davala si redom Ref. 2x Da sam znao sta me s' tobom ceka ostao bi nezenja do veka Ref. 2x[Edit byCharmedS :Jedan Post-Jedan Teks Pesme]
« Poslednja izmena: 15. Jun 2007, 10:57:06 od CharmedS »
Zvezda u usponu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
Darinka carinka Sa carinsku sluzbenicu nemo' se vencavas depoziti ce da placas i kad sa nju spavas sa carinsku sluzbenicu nemo' se vencavas Ref. Darinka carinka s' oci prostreljuje jedino kad zaspe ne ocarinjuje ne zeni se, crni Lazo lepo sam ti kaz'o Darinka carinka s' oci prestravuje jedino kad zaspe ne ocarinjuje ne zeni se, crni Lazo lepo sam ti kaz'o Ne zeni se, crni Lazo sa carinski propis njeno je ljubavno pismo ki sluzbeni dopis ne zeni se, crni Lazo sa carinski propis Ref. Nece, bre, da s' odvikne od carinsku praksu i za bracni ljubav nocu naplacuje taksu ona nece, bre, da s' odvikne od carinsku praksu Ref.
Zvezda u usponu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
Deso, imas dobro meso (Gazdarice, jel imate mozga) Kada se zazelim mesa tu pomaze lepa Desa kasapnicu drzi svoju u ulicu moju (jeste) Ref. Deso, Deso, imas (imam) dobro meso Deso, pile, zapakuj mi pola kile jedino ti nije dobro, luce moje slatko (luce moje slatko) Sto ti tvoja kasapnica radi jako kratko (jeste, radi kratko) Deso, Deso, imas dobro (imam) meso Deso, pile, zapakuj mi pola kile (Deso, kako stojis bre, sa svinjske noge) Deder, daj mi butke mala i tri i po kile sala iznutrice, dzigerice i dva para kobasice (hocu) Ref. (Ajde begaj, zatvaramo)
Zvezda u usponu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
Drakula Uvek posle dva'estcet'ri ha po selo se smuca Drakula mrsav, visok ki civiluk bije zene po komsiluk preko plota ocas skoci iskolaci svoje oci Drakula, Dragisa Drakula Dragisa Drakula, Drakula Ref. 2x Dragisa nije vampir pravi zene bas vole da ih davi i znajte, ako niste znali da se ni jedna na njeg' ne zali Uvek posle dva'estcet'ri ha po selo se smuca Drakula socijalni ima zubi manje glodje, vise ljubi falile se snase da ga se ne plase Drakula, Dragisa Drakula Dragisa Drakula, Drakula Ref. 2x Drugarice pridji blize tata Drakce tebi stize Uvek posle dva'estcet'ri ha po selo se smuca Drakula kazu da je iz Kostolac prebice ga s' glogov kolac saceka da nema struje pa svi redom zaplasuje Drakula, Dragisa Drakula Dragisa Drakula, Drakula Ref. 2x
Zvezda u usponu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
Dve debele vole mene Dve debele a ja mrsav procelave a ja trsav kratkonoge a ja krakat na teme im spuscam lakat (2x) Dve debele vole mene a ja volem tanke zene (2x) Ref. Nek' su crne, nek' su plave samo da su kostunjave dve debele vole mene a ja volem tanke zene Dve debele stalno jedu mene jadnom nista nedu po cigare dokle trknem sve izedu, ja nek' crknem (2x) Dve debele vole mene a ja volem tanke zene (2x) Ref. Ref.
Zvezda u usponu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
Dve gajbe piva Vrcem se s' pos'o na biciklu moju opet mi nisu sve koze na broju i jedva cekam da se izujem samo da stignem tu gde stanujem Ref. Dve gajbe piva, lukac i 'leba al' mene vise, mlogo vise za srecu treba u novcaniku drzim ti sliku usamljen ja sam ki cackalica u slaniku Nove carape, sarena masna i prava gradska poslovna tasna ali mi dusa crce za selom tamo mi osta, osta srce celo Ref.
Zvezda u usponu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
Jao, druze milicioneru Vozacka mi dozvola od letos ne vazi, joj a dezurni organ na uvid je trazi, joj Saobracajnu mi sa sve licnu kartu oprala u ves-masinu tasta jos u martu, joj 2x Ref. 2x Jao, druze milicioneru zasto mi uzimas meru sto u'vati moja kola radarska kontrola jao, druze u plavem odelu ti mi uze platu celu, joj Ne rade mi zmigavci a brisaci nemam, joj da nabavim prvi pomoc danima se spremam, joj Sigurnosni pojas neki mi ukrao a rezervnu gumu sinoc sam prodao, joj 2x Ref. 2x
Zvezda u usponu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
Kod Djoku u disko Groznica me fata uvek u subotu otkad radi ona' disko kod Djoku Travoltu zubi mi zvokocu, a usi klokocu ne znam kako da odolem kad djipanje volem Ref. Sve sam pare spisko kod Djoku u disko prod'o sam i njivu i poslednju sljivu celu noc se bakcem u disko kod Djoku kad ce bre vec jednom da na'ranim stoku Stevka i Radojka scepale Stanojka za rokersku kosu gustu pa ne' da ga pustu mlogo si bre zevzek praznu slamu mlatis propasce ti domacinstvo, nikako da shvatis Ref.
Zvezda u usponu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
Lepa seka Ova mala do meneka nije znala sta je ceka aj, neka, neka, neka to je lepa seka 2x Ref. I opet bih al' se plasim da cu malu da promasim aj, neka, neka, neka to je lepa seka Mojoj maloj babo postar tri put sam joj bio ostar aj, neka, neka, neka to je lepa seka 2x Ref. Ja sam malu nasekir'o tri put sam je iznervir'o aj, neka, neka, neka to je lepa seka 2x Ref.
Trenutno vreme je: 25. Maj 2013, 20:00:26
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci. Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori " u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča .