Zna se banja Koviljaca izvesni organi jaca, i u Nisku i u Vranjsku brckas se u vodu banjsku 2x
Ref. Dodji draga u Vrnjacku banju, pa da vidis u kakem sam stanju a kad svrsim s ovu banjsku kuru, cu produzim sa jos jednu turu Kur, Kur, Kurusumlija banja svima prija sve sam redom banje proso, al mi Vrnjci najmilija
Dodji draga u Vrnjacku Banju, pa da vidis u kakem sam stanju a kad svrsim s ovu banjsku kuru, cu produzim sa jos jednu turu
Zna se Mataruska banja koje boljke sve otklanja, sokobanjska terapija cak i zdravem ce da prija 2x
Stojadinka ovce sisa, pripomaze ju Radisa. Ovce strizu u dzak vune mecu, janjci bleju, makaze zvekecu. (zvec, zvec) 2x
Stojka na ter mislim, i danju i nocu, kad god imam, imam, imam, vreme za samocu. Dok radim po stalu bockaju komarci, a tebe kad cujem, cujem spopadnu me dzmarci.
Stojadinka ovce sisa, pripomaze ju Radisa. Ovce strizu u dzak vune mecu, janjci bleju, makaze zvekecu. (zvec, zvec) 2x
Kaki si Radisa noge ti se tresu, praziluk ti viri, viri, iz najlonsku kesu. Takav si mi smesan, oci ti se becu, i nalogo mi licis, licis, i na pokojnik tecu.
Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.