Trenutno vreme je: 23. Jan 2021, 05:27:15
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Tema: Zaklina Ilic (Pročitano 11843 puta)
27. Avg 2005, 05:45:25
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Званични Лоодак ::Бурек:: Форума
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Ciji ti je izvor sladji Sa cijeg si doso praga u osvitu zore snene koga su ti nocas ruke milovale mesto mene (2x) Ref. Ciji ti je izvor sladji usne moje ili njene hej, nevero, odluci se ili sa mnom il bez mene U cijem si gnezdu nocas mili sebe postavio da li si me iz ljubavi il dosade prevario (2x) Ref. 2x U cijem si krilu nocas plavu zoru docekao kome li si ove noci na jastuku saputao (2x) Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Lepotan si, jesi, jesi Mislis sve je u lepoti i da imas ceo svet i da mozes sve sto hoces samo za to si lep Lepotan si, jesi, jesi al ne dajem ja ni gros imas mane lepotane u dusi si zenskaros Ref. Po sto, po sto puta da si, da si lep za nevere tvoje nemam lek Jeste, jeste, jeste lep si, lep si, ti ali znaj da nisi jedini Mislis da si mangup neki i da ti se moze sve i da nigde takve nema koja ce ti reci, ne Lepotan si, jesi, jesi al ne dajem ja ni gros I od tebe lepsih ima, ima kol'ko jos Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Ne daj se srce Ako ima Boga neka mi pomogne da jos malo snage moje srce smogne (2x) Da prezalim dane srece i covjeka sto me nece (2x) Ref. 2x Ne daj se srce ne daj se, ne brini niji on jedan jedini Volela sam ludo i dala mu snove sad kad drugu ljubi molim srec svoje Da prezalim dane srece i covjeka sto me nece (2x) Ref. 2x Ako ima pravde nek mu zivot sudi ja ga kleti necu sto se s drugom ljubi Prezalicu dan srece i coveka sto me nece (2x) Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Nije kasno za nas dvoje Ako nemas ljubav novu ako nisi srce dao dodji, zargli me kao sto si nekad znao Ref. Ne daj da me suza budi ne daj da me drugi ljubi ne daj, ne daj, milo moje nije kasno za nas dvoje Ako patis jos za nama ako ti je svega zao dodji, poljubi me kao sto si nekad znao Ref. Ako mozda nije kasno da ozivi ljubav stara dodji jos u meni ima vatre ima zara Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Oci boje noci Oko moje sanjivo, sanjivo sto si opet ranjivo, ranjivo ko ti opet suzu krade ko ti opet rusi nade Ref. Jedne oci boje noci prezaliti necu moci ah, te oci crne boje ukrale su snove moje Srce moje umorno, umorno sto si opet sumorno, sumorno ko ti opet ne da mira ko u tebe srce dira Ref. Duso moja slomljena, slmoljena opet nisi voljena, voljena ko ti opet srecu kvari ko to s tobom gospodari Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Od tuge do tuge Kako mi je posle tebe ne dao ti Bog ni gram srece nemam od odlazka tvog Ref. Od tuge do tuge od rane do rane kako posle tebe ja provodim dane Zivot si mi pretvorio u tugu i bol ni gram nade nemam u povratak tvoj Ref. Daje tebi srce moje da osetis to kako boli srce srce ranjeno Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Opet istu gresku pravim Opet istu gresku pravim u zivotu svom ti me lazes a ja prastam crnom oku tvom Ref. 2x Lazno place i lazno se smeje lazno sunce kraj tebe me greje lazne oci gledaju u mene a volim ih kao rodjene Oci tvoje, oci lazne lazne suze dve ne verujem oku tvome ali prastam sve Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Prebolecu srecne dane Prebolecu sto te gubim i plakati vise necu iako te silno ljubim idi, idi prebolecu Ref. 2x Prebolecu srecne dane prebolecu uspomene i dacu te zaboravu isto kao i ti mene Prebolecu obecanja jer verujem jos u srecu iako te srce sanja idi, idi prebolecu Ref. 2x Prebolecu oci tvoje i kleti ih nikad necu iako si jos sve moje idi, idi prebolecu Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Rodjendan Sreco moja, zlato moje i zivote moj danas sunce lepse sija rodjendan je tvoj Ref. 2x Popicemo, nazdraviti nek te prati sreca tvoj rodjendan nek se slavi mnogo, mnogo leta Nek se slavi dugo, dugo taj najdrazi dan nek ti zivot sve sto zelis u narucje da Ref. 2x Sad uz tortu rodjendansku zelje su nam te da ti zivot bude lepsi i sladji od nje Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Sin Molila sam Boga nocima i danima zelja mi je bila da ti rodim sina (2x) Ima neka visa sila zelja mi se ispunila Ref. Rodila sam sina sina naslednika mamina je slika slika i prilika na tatu je sarmer srca ce da slama a na dedu djavo tesko devojkama Rodlila sam sina osvajackog roda cuvajte se cure jer krv mi je voda (2x) Po jutru se dan poznaje sta bih drugo na oca je Ref. Sve redom sarmira i uvek ce tako sve sto okom vidi dobijace lako (2x) U svemu ce biti prvi jer je roda naslednika Ref.
Trenutno vreme je: 23. Jan 2021, 05:27:15
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci. Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori " u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča .