Trenutno vreme je: 19. Jun 2013, 18:51:39
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Tema: Elma Sinanovic (Pročitano 24998 puta)
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Званични Лоодак ::Бурек:: Форума
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Lutala sam Pitao si me dali mrzim leto dali mrzim leto, i dan kad te sretoh zeleo si ti da te zovem drugom da te zovem drugom i druzim se s tugom Ref. 2x Lutala sam i gledala laste trazila sam jug, trazila sam jug znaj da laz istini ne moze da bude drug, da bude drug Pitao si me dali ja jos patim dali ja jos patim, mogu li da svatim zeleo si ti da se tebi vratim da se tebi vratim, da vise ne patim Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Malo (duet Amko) Amko: Kad moja bila znao bi sto zivim prestao bi svoju sudbinu da krivim Bicu slep na druge, promenicu sebe reci sta jos treba da ucinim za tebe Ref. Elma: Malo, malo lagati te necu samo malo treba nam za srecu malo malo srce da zaboli jer kad boli priznaje da voli Amko: Kad bi moja bila nemam zelje vece dobio bih krila umro bih od srece Bicu slep na druge promenicu sebe reci sta jos treba da ucinim za tebe Ref. Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Moje drugarice moje drugarice srecu su nasle kuce su podigle, u zivotu snasle ljube se, vole, danju i nocu za tugu ne znaju, bol i samocu samo ja nemam nikoga jos uvek sam sama zbog jedne lazne ljubavi srce mi se slama moje drugarice, gde ste da vas pitam dokle cu sama svetom da skitam moje drugarice, srecne ste zene sta ste vi lepse i bolje od mene moje drugarice zlatom se hvale i na moj racun zbijaju sale igraju, pevaju, cekaju zore za muke ne znaju, i nocne more samo na mojim rukama prstenje ne sija zbog jedne gresne ljubavi zivot mi ne prija samo ja nemam nikoga jos uvek sam sama zbog jedne lazne ljubavi srce mi se slama
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Ne mogu da volim pitas moje srce da li secanje na tebe brise pitas a znas da bez tebe kao da ne zivi vise kao da ne zivi vise i ne boli ne moze da voli pitas moje oci da li neko im suze brise pitas a znas da posle tebe ne gledaju nikog vise ne gledaju nikog jos ih suze bole ne mogu da vole pitas moju zoru da li na tebe jos mirise pitas a znas da zbog tebe ne svice mi zora vise ne svice mi zora vise je ne molim ne mogu da volim
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Ne, ne brini Ne ne brini mogu sama ja znaj tebe sam vec prebolela znaj tebe sam vec prebolela Ref. Ja sad mirno spavam slatke snove sanjam ti nemozes to jos uvek ti tesko jer ti srce gresno sam si kriv za to Ne ne veruj drugim ljudima da krijem ja bol u grudima da krijem ja bol u grudima Ref. Ne ne pitaj dali cekam te znaj srecna sam sad kad nemam te znaj srecna sam sad kad nemam te Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Necu vise da te cekam Zeleo si da sam tvoja i bila sam to da bi samo tvoja bila sve sam ostavila Ref. Sta sad imam ja od toga samo jedno hladno zbogom necu vise da te cekam kunem ti se milim bogom Zeleo si da te volim volela sam te sve sam suze isplakala tebi verovala Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Nemoj da cekas (duet Magi) Ne mogu vise da gledam tebe kad s drugim prolazis ne mogu vise da mucim sebe a ti me ne volis A sta mogu ja kad drugog volim kad njemu pripadam a sta mogu ja kad osim njega nikog ne gledam Ref. Samo za ljubav i srecu stvorena za mnoge zelja ne ostvarena Nemoj da cekas ja necu te ne nemoj da cekas izgubices sve Ne mogu vise da sanjam tebe jer bol mi nanosis ne mogu vise da lazem sebe a srecu odnosis A sta mogu ja kad drugog volim kad njemu pripadam a sta mogu ja kad osim njega nikog ne gledam Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Nije vetar, nije kisa Zalud usne lazi prodaju, prodaju istinu ti oci odaju, odaju mozes je maziti, mozes je paziti al' ja tu ljubav ne vidim, ne vidim nikako ne vidim Ref. Nije vetar, nije kisa nije omara znam ja sta to tebi kod nje pamet pomera Nije kosa, nije lice nije odeca to je ono nesto sto te na me podseca Ti da se zakunes da za njom umires sve ti je to uzalud, uzalud malo me zaboli, ali ne prevari jer ja tu ljubav ne vidim, ne vidim nikako ne vidim Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Nista licno Ma ni odjednom, ma ni polako ne perem od sebe ruke ma ni od besa, ni od sile, sve je to brate vise od muke, cuti, trpi, dosta sam necu vise, jer pukla sam. Nista licno, nista licno, pokvareno, nedolicno nisi vise meni prvi, ni u srcu, ni u krvi. Nista licno, nista licno desava se i pametnim, a ne nama budalama, razlikama dvema vecnim. Ma ni po bratu, ma ni po kumu, niti po ikom na ovom svetu, ova je ljubav mrtva i hladna na tvojoj dusi, koja po redu? cuti, trpi, dosta sam necu vise, jer pukla sam. Nista licno, nista licno, pokvareno, nedolicno nisi vise meni prvi, ni u srcu, ni u krvi Nista licno, nista licno desava se i pametnim, a ne nama budalama, razlikama dvema vecnim. Kazes mi izvini, drugi svemu su mi krivi, ne dajem mnogo ja na to kofer u ruke kreni, ljubav mi i ne pomeni, idi, pa zivot pomeraj njoj. Nista licno, nista licno, pokvareno, nedolicno nisi vise meni prvi, ni u srcu, ni u krvi Nista licno, nista licno desava se i pametnim, a ne nama budalama, razlikama dvema vecn
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Nista mi ne treba (duet Magi) Nisam zeljan crnog vina puste rakije malo tvojih poljubaca mene opije Ref. 2x Nista mi vise ne treba ne kad imam tebe duso ja imam sve Kazi sreco prema tebi dal sam bio los srce dusu sve ti dao sta bi htela jos Ref. 2x Ako zelis zvezde s neba skinucu ih sve i ukrascu ako treba sve cu za tebe Ref.
Trenutno vreme je: 19. Jun 2013, 18:51:39
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci. Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori " u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča .