Trenutno vreme je: 24. Maj 2013, 15:36:30
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Tema: Esad Plavi (Pročitano 20426 puta)
27. Avg 2005, 04:39:54
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Званични Лоодак ::Бурек:: Форума
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Amela Deset dana za noc jednu mjenjao bih ja da te nema da te nije bilo moga sna Ref. Amela, Amela nije vazno koje i koga Amela, Amela od sudbine i od Boga kao srecu dobih ona dar Amela, Amela ne pitaj se necu ni ja Amela, Amela cemu to kad ljubav prija carica si ja sam bio car Na tamu se oci moje vec navikle bas dok se nisi pojavila da mi nadu das Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Babo Budi jaka majko zivota ti tvoga ti izgubih ljubav a ja babu svoga Ne placi majko cuce te dusmani od Boga je majko a i ti halali Ref. Evo me babo kraj mezara tvoga prepuknuce srce zivota mi moga Ne mogu da vjerujem da si mrtav oce bez tebe sam babo najvece siroce Sada tjesim majku bracu, sestru svoju niko nezna babo zlu sudbinu moju Ponekad mi dodje jad i tuga neka dal' i mene babo ista sudba ceka Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Bruseni Dijamant Ljepota bi tvoja znaj dragom Bogu vodila bitka se trojanska i zbog tebe vodila Ko je tebe ljubio naso je na zemlji raj ukrala si nebu noc ukrala si suncu sjaj Ref. 2x Dijamantu bruseni mostovi su sruseni stajali su sad se zna na staklenim nogama U vatru bi ruku svi za tvoj osmjeh stavili najbolji pjesnici tu ljepotu slavili Ko je tebe ljubio naso je na zemlji raj ukrala si nebu noc ukrala si suncu sjaj Ref. 4x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Das nedas ostarit ces Umro bih da nisam zaisko malo zrelih jagoda Rekla mi je sta si pritisko uzmi crko da Bogda Rekla mi je sta si pritisko pusti crko da Bogda Das nedas, ostarit ces, das nedas, uvenut ces poslije svega, nema kajanja Rekla mi je da sam dosadan i pomalo opasan Reko sam joj da sam uporan i pomalo umoran
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Dolazim da ostanem Sretan ili nestretan tuzan ili radostan nista vazno nije zagrli me samo kao prije nista vazno nije zagrli me samo kao prije Ref. 2x Dolazim da ostanem u narucu tvom samo ti si svjetlost u tom mraku mom Bogat ili beskucnik da li prosjak ili car nije vazno meni samo da smo zagljeni nije vazno meni samo da smo zagrljeni Ref. 2x Junak ili ranjenik gubitnik il pobjednik sta sam ja na kraju nelazno je u tvom zagrljaju sta sam ja na kraju nelazno je u tvom zagrljaju Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Evo mene nakon svega Evo mene nakon svega vratio se starom kraju zivio sam samo za to doci njenom zagrljaju Ref. A sinoc mi prijatelj reci prijatelj najbolji gdje si, kako si, stari sta ces popiti Veceras pijem od srece neka su veseli svi sutra se zenim sa onom koju si volio ti 2x Evo mene nakon svega tu sam mladost ostavio da sam znao sta me ceka ne bi se ni vratio Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Hej Bosanac Kad ja udjem lep i mlad u to selo u taj grad Odma mignem curama hajte cure samnom sad Hej bosanac, hej bosanac sta ti je, samo ljubit, samo ljubit da ti je Hej hej, hej Bosanac za cure si mamac sirom svake carsije Setam se po ulici masem svakoj curici A kada joj namignem sve sto hocu postignem Nisam se ni umio vec sam tri poljubio Ja im kazem dosta je one kazu malo je
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Ima dana i kafana Zar je zemlja premala plavo nebo preblizu Dusa bol da skrije od kad tvoja nije Ref. Ima dana i kafana cekaju na mene Ima noci sto ce doci al nema te zene Zar mi se ucinilo da me sunce grejalo Zar sam sve to snio zar sam pijan bio
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Izdao me od vas neko Nisam vise kao prije hej drugovi moji nisam onaj stari a razlog stoji Ref. Izdao me od vas neko mojoj dragoj sve je reko gdje sam bio, s kim sam pio gdje sam bio, s kim sam pio ko je da je proklet bio Necu vise s vama ja ni slucajno necu uspjeli ste moju da srusite srecu
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Kad se probudis Ne javljas se evo ima dana pet kao da si obojila cijeli svijet u tamnu boju noci dal ce proci to, dal se proci mislio sam da me sreca dotakla mozda vrhom prsta pa se izmakla za trenutak samo jedan dal si sretna ti, dal si sretna kad se probudis pa me ne vidis da kraj tebe spavam kao nekada dali zazalis kad se prisjetis da si mene nekad tako voljela
Trenutno vreme je: 24. Maj 2013, 15:36:30
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci. Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori " u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča .