Trenutno vreme je: 22. Maj 2013, 01:06:10
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Tema: Tifa (Pročitano 20918 puta)
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Званични Лоодак ::Бурек:: Форума
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Stipu gatibo Klela si se, nisi nikada dzaba suze, mani iz bliza onda opet kunes se, samo jedan prije mene bio je 2x Ref. Mojne meni to, mace maleno, mojne meni to, stipu gatibo. mojne meni to, mace maleno, mojne meni to, stipu gatibo Klela si se nisi nikad prije, duboko grlo slabo te odaje dragi tvoj da te zamoli, preskoci ono ti si najbolji Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Sve su to samo zene u stvari (duet Essad Bestija) U cugu sa tugom, ispijam s drugom zalim za nekim dalekim jugom nema te danas, ko mari za nas zasto me zovu proslosti slugom I opet svemu tebe ko tremu navece jedinu mozda se lazem al' necu da kazem njegovu, istinu, hej Ref. 2x Ma slusaj stari, zajebi stvari nema tu sutra, vrijeme se kvari kakve princeze, to je bezveze sve su to samo zene u stvari Opet sa tugom, ispijam s drugom stizem do neke stanice bola i briga njega sto nakon svega svoga zivota nemam ni pola Samo nek' slusa, gdje boli dusa ma nisi jedini svako se laze, a on mi kaze u prilog istini, hej Ref. 2x Opijen cugom sa starim drugom upitah sebe ima li smisla vrijeme se traci sta mi sad znaci kisa pod kojom nekad si kisla On reda case, ko da mu pase sto psujem sudbinu al' ako krene, eto i mene da kazem istinu, hej Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Svejedno je Veceras nisam umoran veceras hocu da se dobro osjecam veceras hocu noci lude, noci besane meni treba sve od tebe, meni treba svejedno sta o meni tebi kazu Ref. Svejedno je, svejedno je veceras hocu tebi da se dopadam svejedno je, svejedno je veceras hocu Veceras hocu tragom usana tvojih da zaboravim sve nevjere moje svejedno je s kojom da sam bio veceras hocu tebi da se dopadam meni treba sve od tebe, meni treba svejedno sta o meni tebi kazu Ref. Meni treba sve od tebe, meni treba svejedno sta o meni tebi kazu svejedno je , svejedno je veceras hocu, ooo veceras hocu tebi da se dopadam
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Ti i ja Ti i ja, bas smo svijeta dva ti i ja, kako Bog nam da ti i ja, kazu dva andjela a u nama, u nama dva ljuta djavola Ref. Kome sad, kome sad ovu ljubav da poklanjam kome sad, kome sad da pjevam pjesme ljubavne Ti i ja, kazu dva andjela a u nama, u nama dva ljuta djavola Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Tiha voda ljubavi ljubavi tvojoj dajem se i pusti joj da nosi me ko tiha voda tvoje ruke dvje preko teskih dana spuste se osjecaj taj zagrlim ja topli mir tvog dodira dobro znam da ovo je oaza sred pustinje budi tu trebas mi bar ovu noc ostani budi tu treba mi ta tiha voda ljubavi moje su oci vidjele sve i dane srece i nevolje i sve do nocas bio sam ja car samoce i skitnica
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Uspavanka No3 Evo ti, moje duse mlade jutrom da te pokriva evo ti malo neba evo ti malo neba nocu da te ugrije na postelji, meke svile Sve su ruze zbog tebe zorom bijelom procvale sve su ruze zbog tebe zorom bijelom uvele
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Vjerujem, ne vjerujem Kada dodjem po tebe budi spremna za mene kad' po tebe dodjem ja budi vila najljepsa Pjevacemo do zore slavicemo proljece cuvace nas zvjezdice tvoje drage sestrice Kada dodjes po mene bicu spreman za tebe kad' po mene dodjes ti bicu princ najljepsi Pjevacemo do zore slavicemo proljece cuvace nas zvjezdice tvoje drage sestrice Ref. 2x Vjerujem ne vjerujem ja
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Voda do koljena Voda do koljena a ja bos k'o Bosna moja nemam cizama gumenih gumica A sta cu ja ako mi naidje curica pa se malo zaljubi Vratit ces se ti kada snijeg otopi a pravit cu se ja da mi nista ne znacis Vratit ces se ti kada snijeg otopi a samo srce moje zna kako je kad zaigra Ameri, Indijanci kod nas kampuju ako bogda nece opet ce sa nama ljetuju Kriza Domagoja Jovana, Muriza nije, nije Bosna krivi toranj Piza
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Zadnja rijec na usnama (duet Maja Tatic) Nije mi dovoljno da spavam od jutra do mraka a svaku noc u sebi nadjem jos po jednog ludaka Sam sa sobom ruke obaram i pogledima vrata otvaram Znam da neces doci i postujem sve to svaki mali izgovor a bilo ih je sto Nije vazno ne moras da glumis mi i da te ne znam mozda vjerovala bi' Ref. Sve sto pogledam se rusi otkud ti u mojoj dusi lutas kao otrov venama mojim venama Ne dam vise ja na sebe prezivjet' cu i bez tebe kol'ko zadnja rijec na usnama Nije mi dovoljno da spavam od jutra do mraka a svaku noc u sebi nadjem jos po jednog ludaka Sapnuo sam tiho najtise zbog tebe sam pao najnize, ej Tiho kao srce sat otkucava opet neces doci i tu nema govora Nije vazno ne moras da glumis mi i da te ne znam mozda vjerovala bi' Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Zauvijek tvoj Zima je, Decembar mokri snjegovi svuda su tragovi tvoji ostali Na tren pomislim nisam ni za sta nikad gore godine duso vjeruj mi Sjecanja me bole sva moja ljubavi sibaju me vjetrovi modri vjetrovi Zauvijek tvoj, tvoj zauvijek tvoj, tvoj zauvijek tvoj Sjecam se, ti i ja moja jedina pamtim sve, ti i ja plave ulice Mjesec svud oko nas a ti ljubis me topis se, drhtis sva da li sjecas se Stajali si tu kraj mene sva u suzama kao srna uplasena zbunjena...
Trenutno vreme je: 22. Maj 2013, 01:06:10
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci. Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori " u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča .