Rast'o je izmedju Koseva u srcu grada prvi ples gitare na struju i Rock'n'roll
Super rifle, duga kosa i rock parada, stotine hiljada glasova njegov je hor
Ni sanjao nije koliko ga ljubavi ceka djecacki snovi su malo drugaciji
Ne moze padati ljubav umjesto snijega ona se, majstore mora zasluziti
Ref. Kad podignem pogled ka nebu milion zvijezda se prospe k'o sjeme ja znam koja zvijezda si ti ona sto sija i buni se ruzi i smije se, i pjeva u isto vrijeme
Godine kapale su k'o kisa sa crijepa cudna je carsija ova majstore moj
Al' pregriz'o jezik ko kaze da nije lijepa samo ovdje zaista mozes ostati svoj
Pucketaju stare ploce k'o parket u FIS-u uzmi sve od zivota i jos vise daj
Ni slava, ni godine ga promijenile nisu jedna je zvijezda promijenila mjesto al' ne i sjaj
Ref.
Ni sanjao nije koliko ga ljubavi ceka prvi ples gitare na struju i Rock'n'Roll
Ni slava, ni godine ga promijenile nisu samo ovdje zaista mozes ostati svoj
Ni san, krunu ni mac ama nista nemam, tako stoji stvar ako hoces podji sa mnom samo ljubav mogu da ti dam
Ni suplje price, ni tastina sve mi je strano, nisam bestija ja bih samo da se s tobom ljubim da se s tobom probudim
Ref. A tebe briga, smijes se samo bi sanjala cega nema htjela bi, uzalud trazila napolju svice dan sve tuzno je ej kako bi dobro bilo da si bogdo kraj mene
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.