Duga noc, lutam kao pas, u daljini cujem Underground. Znam da pricaju da sam lud, cak i to da vise nemam kud, nemam kud. Spreman sam za vise, ja pobijedicu ...
London, Boze gdje si sad? London, kurvin grad. London, Boze gdje si sad? London, kurvin grad, kurvin grad ... Boze gdje si sad?
Cudan strah osjecam, dok kurvi samo, vodi put, vodi put. Koliko dugo cekati samo vrag i Bog zna? Vjerujem u ljubav, ja pobijedicu ...
London, Boze gdje si sad? London, kurvin grad. London, o moj Boze gdje si sad? London, kurvin grad, kurvin grad ... London, Boze gdje si sad? London, kurvin grad, London, London, kurvin grad...
Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
-Ne bi davno, brezo moja, pod tvojim okriljem ljubih njene usne vrele, noci zvijezdane. Ne bi davno, brezo moja, srce sjeca se kad sa smijeskom, pored mene, drugom dade se. -Zovu me moji andjeli, za mene, vise ne brini. Zovu me moji andjeli, za mene, vise ne brini. -Vjetar trga uspomene, miris tamjana umoran sam svanut nece, tako Bog mi da. Ostavljam u tebi kise, suzom bojene, obnazene moje snove, noci besane. -Zovu me moji andjeli, za mene, vise ne brini. Zovu me moji andjeli, za mene, vise ne brini. Zovu me moji andjeli, za mene, vise ne brini. Zovu me moji andjeli, za mene, vise ne brini.
Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
Yeah, Lijepa si i pametna, dobar stas i dobar glas, tatina i mamina, cerkica im jedina. Ti dobro znas ko sam ja. Ti dobro znas, ja nisam Bog, ja vidim sjaj u oku tvom, ovo je tvoja noc.
Ne brini sestro, veceras sam tvoj, nije mi vazno koji si broj. Ne brini sestro, zaboravi sve, ne brini sestro, okreni se.
Osmijeh tvoj, cudo ljubavi, korak tvoj, carobna stvar, isti film po ko zna koji put. Da li znas, C'est la vie. Probaj me samo ovu noc, probaj me i to je sve, probaj me i vjeruj mi. Ovo je tvoja noc.
Ne brini sestro, veceras sam tvoj, nije mi vazno koji si broj. Ne brini sestro, zaboravi sve, ne brini sestro, okreni se.
Ti dobro znas ko sam ja, ti dobro znas, ja nisam Bog, ja vidim sjaj u oku tvom, ovo je tvoja noc.
Ne brini sestro, veceras sam tvoj, nije mi vazno koji si broj. Ne brini sestro, zaboravi sve, ne brini sestro, okreni se, okreni se, okreni se, okreni se.
-Srce I dusu na dlan, da ti dam Nikad ne bi rekla, volis me znam. Po pravilu nekom zenskom I ti si Moju ljubav imas a zadovoljna nisi. Tebe uzasno boli, sto tvoj dragi jos nesto voli, Nije samo da voli, vec da sve drugoga zaboli. -Jasno rekla si to, ili ja ili Rock’n’roll, Neka ti bude, o, o, neka ti bude, o, o, Neka ti bude, o, znaci Rock’n’roll. -Slobodno o svemu mozes da mi kazes, shvaticu I kad me pomalo lazes. Samo nemoj reci ovo ne a ovo smijes Krv tada odmah kao da mi pijes. Tebi uzasno smeta sto nisi jedina meta, Na usta ti izadje pjena, kad dugo kuci me nema. -Jasno rekla si to, ili ja ili Rock’n’roll, Neka ti bude, o, o, neka ti bude,o,o, Neka ti bude, o, znaci Rock’n’roll. -Tebi uzasno smeta, sto nisi jedina meta, na usta ti izadje pjena, kad dugo kuci me nema. -Jasno rekla si to, ili ja ili Rock’n’roll Neka ti bude, o, o, neka ti bude, o, o, Neka ti bude, o, znaci Rock’n’roll.
-Veceras necu spavati, a nemoj ni ti veceras bih te ljubio, i nikada izgubio, za sebe cuvao. Veceras bi me mazila, i pazila veceras bi me ljubila i srecu slutila, za sebe imala. Al' nismo mi, vise djeca ljubavi, al' nismo mi. -Nije to ljubav, nit' ljubomora nije to strast, samo pozuda. Nije to ljubav, nit' ljubomora nije to strast, samo pozuda. -Veceras bi me mazila, i pazila veceras bi me ljubila i srecu slutila, za sebe imala. -Al' nismo mi, vise djeca ljubavi, al' nismo mi.
-Nije to ljubav, nit' ljubomora nije to strast, samo pozuda. Nije to ljubav, nit' ljubomora nije to strast, samo pozuda... -Nisam hteo da pravim probleme al' doslo je do dileme:"Ili ja ili on?" -Nije to ljubav, nit' ljubomora nije to strast, samo pozuda. Nije to ljubav, nit' ljubomora nije to strast, samo pozuda. -Nije to ljubav, nije to ljubav, nije to ljubav, nije to ljubav, nije to ljubav, nije to ljubav, nije to ljubav -Ne, ne, ne, ne. Ne, ne, ne, ne...
Rekla si samo me poljubi, bez obaveza bas, polako razum se gudi, kao nesvjesno se das. I tako pet-sest puta, m, vec mislis da me imas, a onda kazes kao ljuta, a treci mjesec sam, znas.
Lija mijenja dlaku, al’ nikada cud, nisam blesav, ako sam lud. Lija mijenja dlaku, al’ nikada cud, nisam blesav, ako sam lud. Ako sam lud, alo sam lud.
Rekla si sa mnom izadji, samo kao drug, al’ dodir sve je sladji, sto veci je cug. Sutra glava boli, tvoj je pogled satro ljut, suza suzu goni, prvi mi je put.
Lija mijenja dlaku, nikada cud, nisam blesav, ako sam lud. Lija mijenja dlaku, nikada cud, nisam blesav, ako sam lud. Ako sam lud.
Lija mijenja dlaku, nikada cud, nisam blesav, ako sam lud. Lija mijenja dlaku, nikada cud, . Ako sam lud, da, da.
Volim te, volim sto si tu. Mirise, na vjetrove. Nocu trazim tvoje ruke i u snu ih volim.
Osjecam, gola si ispod haljine, sklopi oci, budi poljubac i to je sve, to je sve.
Volim tu, tvoju malenu, fantasticnu, ogrlicu od zada. Volim kad pricas, kada cutis, volim sve sto ti pripada.
Osjecam, gola si ispod haljine, sklopi oci, budi poljubac i to je sve, to je sve.
Nocu trazim tvoje ruke i u snu ih volim. Osjecam, gola si ispod haljine, sklopi oci, budi poljubac i to je sve, i to je sve. Osjecam, gola si ispod haljine, budi poljubac i to je, to je sve. Osjecam, gola si ispod haljine, samo poljubac...
Ovdje se tuga siri ko kuga samo sloboda donosi lijek dole niz Drinu dok ljudi ginu dolazi sreca ostat ce zauvijek i bog je od nas digao ruke sakrio put do mirne luke dok snovi plove vatre jos gore ne razumijem al u ljubav vjerujem.
Ref: Ponesi zastavau pobjedu slavit cu, ponesi zastavu od Bosne Vikicu, ponesi zastavu pobjedu slavit cu ponesi zastavu Dragane Vikicu.
I Bog je od nas diogao ruke sakrio put do mirne luke dok snovi plove vatre jos gore ne razumijem al u ljubav vjerujem.
Ref: Ponesi zastavu pobjedu slavit cu, ponesi zastavu od Bosne Vikicu, ponesi zastavu pobjedu slavit cu ponesi zastavu Dragane Vikicu, ponesi zastavu pobjedu slavit cu ponesi zastavu Dragane Vikicu, ponesi zastavu pobjedu slavit cu ponesi zastavu od Bosne Vikicu.
In the shelter we covered As the mortars rained down They soon got our range From the hills round the town You smiled bravely As the roof caved in "We'll survive" you said But I never saw you again
Are you out there cold and hungry On the streets of fear Or are you out there with the lions Who consumed so many things all year
Sarajevo I can't abandon you to the snipers With hatred in their hearts The psychopaths ripping you apart The megalomaniacs cutting you in half Why, why after all this time are they Repeating the crime of Sarajevo
You were playing in the park He saw you in his scope What made him shoot a three year old there can't be any hope Hey general
Are you proud of what you've done Is this what you trained for Bombing breadqueues just for fun Just for fun
I can't belive it's gone on for so long That we haven't intervened Where's the new world order Who'll give peace a chanse
Who'll stop the senceless killing Are we in trance It's because you got no oil That no one gives a damn Or is it a name at least Be faithful to this land To this land
Who'll listen Who'll listen Who'll listen
Sarajevo, don't give up Sarajevo, help may come Sarajevo, bring peace to Sarajevo
Insallah Sarajevo Insallah Sarajevo Insallah Sarajevo Insallah Sarajevo
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.