Trenutno vreme je: 21. Maj 2013, 08:16:58
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Tema: Verica Serifovic (Pročitano 10646 puta)
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Званични Лоодак ::Бурек:: Форума
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Slike mog zivota Svaki dan sa tobom k'o slika je bio i svaku je sliku tugom obojio Ref. Slike mog zivota obojene sivo sto sam tvoja bila sad je srcu krivo Budi to sto jesi u dusi ti gresi sve ruzno sa sobom od mene odnesi Ref. Svaka suza moja neka ti je prosta ne zelim te vise cak ni kao gosta Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Stara lipa Stara lipa mirise siri miris svoj dok te nocas cekam ja prodje zivot moj Stara lipa zna sta sam tebi dala ja koliko sam dugo tebe cekala Stara lipa mirise budi me iz sna budi moja secanja sve o nama zna Stara lipa mirise da mi nadu da da ces moja ljubavi doci nekada
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Uvek si mi govorila majko Uvek si mi govorila majko moja stara i gvozdena vrata kceri lepa rec otvara Il sam ja il' ni jedna njemu verna bila al' mi sudba vrata srece nije otvorila uvek si mi govorila majko moja draga da je vernost za coveka vrednija od blaga
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Verujes li Ne veruju suzi, ne veruju zeni da zbog tebe placem ne veruju meni 2x Ref. A ti, a ti, verujes li, verujes li ti da zbog tebe lijem suze ljubavi Teski su mi dani, a jos teze noci ti si kriv za moje uplakane oci 2x Ref. Ne veruje mesec, ne veruje sunce da zbog tebe boli zaljubljeno srce 2x Ref.
Zvezda u usponu
Zasto se ljutite na ogledalo kad vam je lice ruzno
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
Da tebe nema Da tebe nema sunce ne bi sjalo bez osmeha tvoga ne bi postojalo (2x) Ref. Zar ne vidis mili koliko te volim zar poruku srca moga ne razumes zar treba da klecim zar treba da molim zar suzama treba da te volim Da tebe nema ja zivela ne bih za tvoju ljubav ostavila sve bih (2x)
Кад си био дете мало комшија те силовао, јасно је ко дан волиш партизан!!!
Звезда је живот, све друго су ситнице!!!
Хвала ти Боже што сам Србин!!!
Zvezda u usponu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
I to ce proci Sada vidim sve je varka sto pozeleh sa njim poci da od bola bude jace moje srca nema moci Ref. 6x I to ce proci Kako ceznem da me vidi da mi dodje ove noci bez ljubavi tesko mi je da prezivim u samoci Ref. 6x Njemu niko nije slican niko nema takve oci obecao, sto ga nema sad me brine da l' ce doci Ref. 6x
Zvezda u usponu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
Moj jablane Tri noci sama tri dana tuzna tebi nisam gresna ni ljubavi duzna Ref. Moj jablane sto mi ne svratis da me ljubis da mi rane ti zalecis Tri noci kunem tri dana molim nikada te necu prestati da volim Ref. Ref.
Zvezda u usponu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
Ne dam bolu Ne dam bolu da me slomi ne dam suza da mi krene kada neko, kada neko ime ti spomene Ne dam srce da me boli ne dam tuga da me prati kako mi je, kako mi je neces to saznati Ne dam niko da me tesi ne dam niko da me zali niko ne zna, niko ne zna sto smo se rastali
Zvezda u usponu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
Oprosti mi majko Oprosti mi majko sto ti brige stvaram i sudbinom svojom po srcu ti param Ref. 2x Ti ne brini, majko sto ja tako zivim sudbinu ne kunem niti koga krivim Nocima ne spavas zivot bi mi dala onog koga nema sinom si ga zvala Ref.
Zvezda u usponu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
Pogledaj me Pogled krijes danima zasto to me zanima bese lepo to dok je trajalo kiso moja letnja, Sunce vatreno bese lepo to dok je trajalo kiso moja letnja, Sunce vatreno Ref. Pogledaj me, pogledaj u ocima sve se vidi zasto bezis ti od mene ne znam gde cu posle tebe Pogledaj me, pogledaj u ocima sve se vidi zasto bezis ti od mene jos mi tuga prolazi kroz vene Svako ima sudbinu zasto krijes istinu znam da nisi kriv, nisam kriva ja nije htela sreca da nas pogleda znam da nisi kriv, nisam kriva ja nije htela sreca da nas pogleda Ref.
Trenutno vreme je: 21. Maj 2013, 08:16:58
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci. Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori " u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča .