Ne racunaj na moje postenje kad izgubis moje poverenje a sta cu ti kad takav si
Osveta se kazu sluzi hladna a ja ne mogu jer mnogo sam gladna a sta cu ti kad takav si
Moram jos nocas da te kaznim velikim praznim krevetom jer s tobom samo treba strogo k'o sa malim detetom
Ref Dobro jutro nikome to su prve reci sto ces sutra reci dobro jutro nikome kad me moje milo tu ne bude bilo Bog nek' ti je upomoc dobro jutro nikom, nikom laku noc
Ne racunaj na moje drugarstvo ako prodas nase malo carstvo a sta cu ti kad takav si
Osveta se kazu sluzi hladna a ja ne mogu jer mnogo sam gladna a sta cu ti kad takav si
Moram jos nocas da te kaznim velikim praznim krevetom jer s tobom samo treba strogo k'o sa malim detetom
Ref. Dodirni me, prstom po telu, imaj me celu opusti se, skini do koze, strasti me loze briga me, sad mi se mazi neka si sa njom
Ma dodirni me, gori mi telo, vece je vrelo opusti se, zelim te jako, sa njom cu lako reci joj, nocas dragi bices samo moj
U klubu ludilo, ulazis sa njom i nije neka do mene prazan sto sedi, lepi moj hemija je to nije slucajno sto smo blizu cela vrela sam hajde, okom daj mi znak
Ref.
Sampanjac otvaras, meni nazdravljas to joj smeta, nije njena noc sluti, bices moj bolja sam od nje jasno joj je sve, za to cuti moje telo vatra je, gori da me dotaknes
Daj ucuti, ne hvali se, isti si k'o svi jesi dobar, jesi zgodan ne i najbolji a ja nisam kao druge da ti verujem za takvog ne bi otkopcala dugme s kosulje
Ref. Tebi su mane najbolje izdanje sve sto ti kazem u dve reci stane ma pali mali nisi ti moj tip ne, ne moraces jos da rastes pa da pridjes mi
Daj ucuti, ne hvali se, dosta mi te je takvih meni barem deset dnevno prilaze a ja nisam kao druge sve vas odbijam za takve ne bih pokvarila ruz sa usana
Na noz tvog prezira sam se spotakla i pala jos jedan rez novost mi nije pa sam ustala okrenula se nisam ni da te pogledam da me vrag ne potera, da s tobom krenem iz nova
Ref. Od zelja umorna da budem voljena s tobom raskidam u srce olovo da me je pogodilo ja bih prezivela, ja bih prezivela
U moru tvojih hirova sam se gusila jos jedna laz na lazi navikla pa produzila okrenula se nisam ni da te pogledam da me vrag ne potera, da s tobom krenem iz nova
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.