Trenutno vreme je: 26. Maj 2013, 09:31:48
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Tema: Ella B (Pročitano 9757 puta)
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Званични Лоодак ::Бурек:: Форума
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Lazes Ne spominji mi nju sve cu da razbijem znas da poludim jako kad se napijem i da ne znam bol da sakrijem Ne spominji mi nas jer pukli smo, zar ne da umres tu preda mnom znaj da briga me sve je s tobom to vec vidjeno Ref. Lazes lepo da boli lazes, ko da ti odoli samo malo mi fali samo kap jos doli Pa da puknem pred svima ona te meni otima reci sta bolje ima u tim njenim laznim ocima
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Moja nevero Popila sam sinoc neko pice popila ga s tvojih usana jos me drzi, razbira i trese tvoja je zelja meni naredba Znam sta sinoc nisam znala da sam dusu prodala pod pretnjom poljupca tebi sam se predala Ref. Razbio si mene u komade neke cini na me bacio srce moje tvoj mi pogled krade moja nevero
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Nevolja Nisam ti umakla ni promakla jer ti me nadjes na sto nacina nikad ti srce nisam dotakla svojim recima Sta sve za tebe nisam radila iz kakvih ponora te vadila i sve sam da bih tebe dobila ja izgubila Ref. Zovi me nevolja jel samo to sam i bila, zar ne drugima najbolja a tebi dobar izgovor za sve zovi me naivna i zovi dovoljna ali nemoj jedina Nisam ti ni prva a ni poslednja koju si srusio na kolena samo mi reci sve sto govore da li je istina
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Nova godina Ne mogu tebe da zaboravim smirim sebe i da prezalim sto nema vise tvoje ljubavi na kraj bih sveta s tobom krenula vise od svega broj okrenula al' necu da smo samo drugovi I zauvek ja cu tvoja ostati i umrecu, al' te necu pozvati Ref. Nek ti Nova godina ispuni zelje sve a meni samo zelju jednu da opet volis me nek ti Nova godina ispuni zelje sve a meni samo zelju ovu da opet volis me Zivot je kazna bez tvojih dlanova soba prazna, a puna tragova sve me, duso, na tebe podseca jos uvek greje, a bol ne prolazi ko da me greje a ko da pomazi a sunca nece biti do proleca
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Od bola Na jedno pice usla sam toliko lose prosla sam vino mi je na usnama mesa se sa suzama Za drugim stolom sapucu sve u inat popicu zena sam, ali mogu ja od bola da budem pijana Ref. Od bola srce puklo je na pola nek je proklet, jos ga ima u mojim ocima od bola razbicu jos jednu casu nek je pociste ko nasu ljubav slomljenu Svi me cudno gledaju moju pricu ne znaju zbog njega ja sam zlovoljna nisam mu bila dovoljna
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Oglas Stani, stani, suzo nemoj pasti necu mojom tugom da ga castim skupo je Kada drugu ljubi nek mu zubi trnu kao moje srce tugom ranjeno Ref. 2x I jos je u meni a znam da me sa drugom vara dala sam oglas i spremila sam brdo para dacu jos vise ko mi ga iz srca izbrise Stani, stani, suzo nemoj pasti necu mojom tugom da ga castim skupo je Kada s drugom spava nek mu glava pukne kao moje srce tugom ranjeno Ref. 4x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Okovana Skini sve tragove sa mojih usana peku me danima lazno sam ljubila da bih te ubila u svojim mislima Kako da pobegnem, ti uvek pratis me i sebi vratis me da me bar pogledas bar da mi nadu das da mlada ne umrem Ref. Zar ne vidis me, luda sam ja bez dodira tvog i usana jos muci me i opija ko prvi put tobom sam okovana
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Pogledaj Pogledaj mi oci zele te pogledaj mi usne piju te neka krste se svi s' njima mozes i ti ti vec si moj u najavi Samo tebe hocu hocu i danju i nocu kljuc u bravi ti zaglavi nesto lepo mi napravi Samo tebe hocu hocu i danju i nocu sve sto zelis tebi dat cu dat cu, dat cu, nego sta cu Pogledaj mi telo zove te pogledaj mi ruke grle te neka krste se svi s' njima mozes i ti ti vec si moj u najavi Ocima miluj me usnama najsladjim smiri me djavo u meni je zbog tebe sam nevaljala
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Pomislis li nekad Necu ti se vise javljati. niti na tvom putu stajati. Ispuni svoje sne ako mozes pored nje. Samo moram da te upitam dali si u dusi ipak sam i krijes nemire sto ljubav nam umire ? Ref. Pomislis nekad bar na tren da je ipak lazan osmeh njen i zar ti se ne cini da sam ja s tobom lepse sanjala. hocu da mi tajnu otkrijes dali nekad lice pokrijes ? i tuzan sto je kraj trazis moga oka sjaj ? Ref. x4
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Samo Krivi smo oboje i stvarno dobro je da sam bar srce sacuvala hvata me panika jer si mi navika a nikad nisam plakala Bila sam naivna kada sam mislila da ti je samo drugarica sad si sa njom, sa njom u meni prod'o lom, bio si izdajica Ref. Samo, samo da te ne vidim sa njom to samo bice mi zao rano, rano prerano si u moj zivot ti dosao Odlazis, vidim to, to je sad sigurno uzalud svaka je rec za kraj da neka druga je manje bi bolelo samo zbog nje me ne ostavljaj
Trenutno vreme je: 26. Maj 2013, 09:31:48
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci. Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori " u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča .