Trenutno vreme je: 22. Maj 2013, 04:13:24
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Tema: Enes Begovic (Pročitano 42350 puta)
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Званични Лоодак ::Бурек:: Форума
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Da budem uz tebe Da budes uz mene Probao sam sve Stalo ti je do svega Al do mene ne Da ti je malo do mene stalo Gdje bi nam bio kraj S malo volje bilo bi bolje Za nas oboje Tebe snovi vode Na pogresan trag Sto ne pitas srce Jesam li mu drag Kad bi malo srcu Vjerovala svom Imala bi ljubav I srecu i dom
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Da das ljubav treba dati i voljeti ludo sta je sreca znati da nam traje dugo da das, ljubav svaki dan da das, ljubav svaku noc da das, ljubav svaki dan da ne zivim sam ljubav to je rijeka po kojoj se plovi ono sto ti trazim to su tvoji snovi zivot, to je ljubav drugo nije vazno sve sto covjek cini ne smije biti lazno
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Da se napijem evo duso polazim da te vodim, dolazim da se napijem sve da razbjem da se pobijem samo da te dobijem jer bez tebe umirem ove noci cekaj ti ja te moram ukrasti
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Golubica sa neba do neba od grada do grada trazio je golub bijeli zenu koju voli golubicu svoju nema je pa nema oluja se sprema ne plasi se ni gromova sokolova ni orlova golubicu golub trazi od srca do srca samo ljubav tece letio je golub bijeli trazio je svuda zenu svoje srece
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Hajde izadji gore tvoja svijetla vec je pola dva ponoc davno prosla nisi zaspala hajde hajde izadji da te vidim ja da ti priznam da si ljubav jedina gledam u tvoj prozor bar gledati smijem sa ulice puste tvoj lik nadzire oprosti sto zovem znas da moram to jer za ljubav nikad nije prekasno
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Ima mjesec Cekacu dan kad si najmanje spremna na poraz stisnucu zube, izdrzati sve pravit' se da nista ne znam Mirises na njeg' ko da te gledam meni na vrata donijeces svega osim ljubavi Ref. 2x Ima mjesec kako zivim za to sa njom docu i poklon donijet' na rodjendan tvoj Cekacu dan kad si najmanje spremna za kraj sakricu bol, izdrzati sve pravit' se da sam sretan Opet ces kod njeg' ko da te gledam meni na vrata donijeces svega osim ljubavi Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Ja ovdje srece nemam Je nemam kome da pricam kako sam ziv sudbina me nije htijela nisam tome kriv Ref. 2x Ja ovdje srece nemam nema mi zivota samo ne, ne da ovdje umrem molim Boga Samo da je Bog htio moju jadnu dusu nego on je mene osudio na zivot i patnju Ref. 2x Eh jedini boze moj pomozi mi kuci bi se ja vratio majci u Visoko Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Kada dodjes Godinama na te mislim molim Boga da te stiti i svi su mi dani isti jos se nadam za to zivim Ref. 2x Kada dodjes ako dodjes vjerovat cu u takvu srecu da sam samo za te rodjen al' bez tebe nikad necu Godinama ti si s nekim ko ne pozna tvoje srce i ako smo sad daleki jos mi zoro radjas sunce Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Ljubavno ludilo (duet Asmira) Krenulo je konacno i ljubavi nasoj na bolje shvatili smo oboje da nam skupa ipak najbolje Ref. 2x Ljubavno ludilo i nas je pogodilo opusti se i uzivaj pronadji moj put za raj Krenulo je konacno predugo smo cekali na to skupa su nas djavoli kao slijepce tjerali na zlo Ref. 5x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Ne daju mi da te volim Nocas placem kao kisa kao malo djete sta sam kome ucinio da se meni svete Ref. 2x Ne daju mi da te volim da ti stope ljubim a sta ce mi ovaj zivot ako te izgubim Nocas tebe svuda trazim pricam sam sa sobom sta sam kome ucinio da ne budem s tobom Ref. 2x Nocas kunem sve dusmane bolom svoje duse sta sam kome ucinio pa mi srecu ruse Ref. 2x
Trenutno vreme je: 22. Maj 2013, 04:13:24
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci. Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori " u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča .