Ne zelim ni da razmisljam o tome jer takve misli moje srce lome suze prave trag na licu mom kad nisi tu
Da nema tebe bila bih ko luda i pogledom bih trazila te svuda jer mi falis bas da mi ljubav das i ja zelim da me uzmes svu
Ref. Budi tu, budi tu kraj mene cuvaj moje oci snene jer jedina je zelja ta da tvoja budem ja
Zbog tebe svako jutro strasno boli i srce place, al' te silno voli i u samoci danima se molim da budes tu
Kad nema tebe sve su noci hladne jer moje ruke tebe jos su gladne daj ne odlazi, moji uzdasi sve su tezi kada nisi tu
Ref.
Ulicama ovog grada hladna kisa pada gde sam sad htela bih da znas svasta ces da das da znas gde sam sada mada ne postoji nada da se snadjes, da me nadjes
Osjecam da s tobom, bilo bi drugacije, tvoj me pogled tako smiruje, sudjeno je znam, da izdaleka volim te, al protiv sudbine se ne moze.
Vidim te,sve govoris mi pogledom, i sve je tako ocigledno, kada bi me ti, sakrio u srcu tvom, da ja te osjetim bar jednom.
Dala bih sve sto zelis ti, za jednu mrvu tvoje ljubavi, ali to malo je, jer ti moj nikad neces postati. Dala bih sve sto zelis ti, za jednu mrvu tvoje ljubavi, ali to malo je, jer ti moj nikad neces postati.
Jutro je, ti pored neke druge budis se, sta bih dala da si kraj mene, zeljno cekam noc, da opet negde sretnem te, i ukradem ti bas sve osmehe.
Vidim te,sve govoris mi pogledom, i sve je tako ocigledno, kada bi me ti sakrio u srcu tvom, da ja te osjetim bar jednom.
Dala bih sve sto zelis ti, za jednu mrvu tvoje ljubavi, ali to malo je, jer ti moj nikad neces postati. Dala bih sve sto zelis ti, za jednu mrvu tvoje ljubavi, ali to malo je, jer ti moj nikad neces postati.
Dala bih sve...Dala bih sve..
Ne mogu vise da cekam i da strepim da pitam se sta ces mi jos prirediti
Da tvoje greske opet gledam ocima slepim na koji nacin ces me jos povrediti za mene je sad najbolje da nestanem
Ref. Dodje mi da sve zaboravim u nekoj drugoj prici da se izgubim dodje mi da sve zaboravim da ne gledam te dok se ne oporavim
Dodje mi da sve zaboravim da se iz ruznog sna vec jednom probudim dodje mi da sve zaboravim da ne gledam te dok se ne oporavim dodje mi da sve zaboravim
Kao da nemam te ja dane provodim sama i cekam da l' ces se na bolje promeniti
Al' sve to cekanje bez kraja srce mi slama i jasno mi je da ti nisam sto si meni ti za mene je sad najbolje da nestanem
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.