Trenutno vreme je: 26. Maj 2013, 07:46:15
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Tema: Ljuba Alicic (Pročitano 55467 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan
Träume nicht dein Leben, lebe deine Träume.
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Nokia 6300
Jedinac sam u majke Jedinac sam u majke, u majke u selu me zavolese devojke sve su smede i plave, i plave al mi nema najmilije garave Ona, ona, vredi miliona vredi mlada tri careva grada Duga stasa, visoka, visoka u mom selu najlepsa je devojka kada stane kraj mene, kraj mene i malo se i veliko okrene Duge kike pletene pletene za jedinca majkinog su stvorene njene usne medene medene za jedinca majkinog su rodjene
Diskografija + Domaci Lyrics Search 0-9 A B C D E F G H I J K L Lj M N O P Q R S T U V W X Y Z Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Nokia 6300
Jednoj zeni Drugima je znala biti lepa a ja sam je voleo mnogi su je ostavljali cesto a ja sam je cekao Drugima je poklanjala noci a ja sam plakao trazio je ulicama pustim zbog nje sam ziveo Jednoj zeni koju vise nemam peva srce moje uspomene jos me za nju vezu zvao sam je sunce moje Trazila je samo malo srece i ja sam hteo to plakala je usamljena nocu a ja sam je ljubio Zivela je zivot prepun suza ja nisam hteo to drugima je bila sve na svetu a ja sam je gubio
Diskografija + Domaci Lyrics Search 0-9 A B C D E F G H I J K L Lj M N O P Q R S T U V W X Y Z Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Nokia 6300
Jos uvek sam sam Da li negde sama svoje suze lijes ili boli srca ti od drugih krijes Jos uvek sam sam jos uvek te volim ne mogu da zivim ni da te prebolim Da li srce tvoje novom srecom gori il' se draga moja jos sa tugom bori Da li tvoja ruka moju ruku trazi ili nasa ljubav sad vise ne vazi
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Nokia 6300
Kad se voli nije zima Sve godine, ljubav ne poznaje gde joj lepo tu ostaje dal je dosla sa nama da zivi il k'o lasta samo da prezimi Ne treba joj postelja ne treba nam vecera kad se voli nije zima grejacu te poljupcima U meni ces ostati da zivis da te pamtim i ludijem ja sam covjek sto ljubav ne krije ako volim, ne znam da sakrijem
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Nokia 6300
Kao reku alasi Ove male staze u travi pamte setnje duge kad smo zagrljeni, srecni bili daleko od tuge Kao reku alasi, moju dusu znala si a ipak si otisla sa njim od mog' srca krala si, drugom srecu dala si a hteo sam da ti oprostim Nezne reci, pesme u noci bude stare snove kad smo zaljubljeni bili i sami cekali zore Srce drhti ne zna da gubi jos se s tobom budi kad smo zaneseni bili iste smo snove snili
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Nokia 6300
Kazna je nagrada za ljude Vise ne poznajes mene jer u tvom svetu zbog tuzne pesme niko ne place i sve one svete stvari iz naseg detinjstva nista ti ne znace Da mi je bolja sudbina znam, ti bi ljubila mene zivot i to nekada bude kazna je nagrada za ljude Sad imas sve sto zelis koliko znaci, toliko vredi tvoja lepota i sve one sjajne stvari sto mastali smo nekad na pragu zivota Drugo je pocelo vreme jer svi su ljudi kao bez duse zasto je tako i sve one lepe stvari iz nasih secanja izgubili smo lako
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Nokia 6300
Ko je kome vise dao Sada kad sam nas'o srecu ti bi opet sa mnom htela kad si znala da te volim ostavit me nisi smela Sutra kad me s drugom vidis nemoj da ti bude zao al seti se od nas dvoje ko je kome vise dao Priznaj da si za sve kriva pa rastanak sad ne zali nek za druge tajna bude zasto smo se posvadjali Kraj ljubavi zauvek je i nista nas sad ne veze videcmo od nas dvoje kom ce sutra biti teze
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Nokia 6300
Ko te tajno ljubi Na mestima tajnim cujem da ne treba da verujem da si sama nocu, danju vec da imas ljubav tajnu Ko te tajno ljubi kom se tajno smejes koga u tajnosti poljupcima grejes Da l' si gresna il bezgresna to vaznosti vise nema neko zlatnu burmu sprema ljubav ti je tajanstvena Ako tajno gnezdno svijes sto bar meni ne otkrijes reci kad te srce pita sto si tako tajnovita
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Nokia 6300
Ko zna sta me sutra ceka Pitate me, zasto pevam svoju tugu pesmom skrivam ne traje mi zivot vecno ljubim, pijem i uzivam Danas jesam, sutra nisam zivot tece kao reka sto da nocas tuzan budem ko zna sta me sutra ceka Sto mladost prolazi za to pevam, ljubim pijem moji drugovi Neka tugu pesma nosi neka casa jade blazi ranjena je dusa moja ali opet pesmu trazi Hocu pesmu, hej drugovi jer nam zivot kratko traje prolazi nam mladost brzo a starost nam malo daje
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Nokia 6300
Koga volim Da sakrijes svoje suze uzalud se sada trudis sta si htela ove noci da me ljubis ili izgubis Koga volim, ja ga volim volim srcem svi koga zelim, ja ostajem do zivota s' njim Gresila si, prastao sam isto zelis noci ove o ljubavi mastam sad sada gledam suze tvoje
Trenutno vreme je: 26. Maj 2013, 07:46:15