Trenutno vreme je: 24. Jan 2021, 07:35:10
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Tema: Ljuba Alicic (Pročitano 176324 puta)
22. Avg 2005, 20:36:19
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Званични Лоодак ::Бурек:: Форума
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
88 dana nema nema nista teze biti sretan pa nesretan nema nema tezeg loma biti bogat pa siromah osamdeset osam dana lezi dusa okovana kad bi htela meni sici samo ona moze iz postelje mene dici mila majko kad se setim sta sam bio i radio kao slepac napicu se razocaran ubicu se daj mi daj mi mili boze malo snage i pomoci iz postelje ustao bi novi covek postao bi
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Ako me volis pogledaj me dali me to hrabris pogledom ili me to zoves osmehom dali me to ljubis mislima il je sve to igra srcima ako me volis, pogledaj me ako me zelis, dodirni me ja bih tako rado s tobom sve pogledaj mi oci, miluju te dali je to igra dodira tvoje ruke krila leptira sve bih dao, srce da ti dam kad te tako lepo osecam
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Ako u tebi ima ljubavi ne gasi svetla rano mozda nocas svratim da oprostaj nadjem da ti srecu vratim ako u tebi ima ljubavi ako u tebi zive secanja primi me ko nekad na svoje grudi umornog od lutanja ne gasi svetla rano neka kazu sene da klonula nisi da jos cekas mene ne gasi svetla rano mozda smognem snage da potrazim nocas tvoje oci drage
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Bez ljubavi kako mi je sutra ce mi biti bolje sutra mogu i ja sam ali nocas trebam nekog da mu tugu ispricam sad mi trebas, da me ne das ovom vinu da me pije sad mi trebas, da me pitas bez ljubavi kako mi je sutra mozes ici dalje sutra opet budi s njim meni nocas treba neko da mu dusu otvorim
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Bez tebe jutro bez tebe, puno je mraza jutro bez tebe, postelja prazna jutro bez tebe, casa gorcine ja je pijem u tvoje ime moj zivot je bez zivota moja mladost bez mladosti tvoja zanosna lepota radost mi je bez radosti dan bez tebe, prepun je bola dan bez tebe, reka bez mora dan bez tebe, nema topline a srce stezu prohladne zime noc bez tebe, ne radja zoru noc bez tebe, spava u bolu noc bez tebe, nista ne nudi ja je molim da me ne budi
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Bilo mi je lepo s tobom kad se nocas vratis kuci ti ne zovi moje ime na tvom stolu bice pismo otiso sam ne trazi me kako kula sve se rusi sve je magla sve je dim idem nekud putem cudnim drug me zove moram s njim svaka ljubav ima svoj pocetak i svoj kraj bilo mi je lepo s tobom pisacu ti znaj,znaj,znaj pored pisam na tvom stolu bice buket karanfila ti oprosti gresio sam previse si dobra bila kako kula sve se rusi sve je magla sve je dim idem nekud putem cudnim drug me zove moram s njim svaka ljubav ima svoj pocetak i svoj kraj bilo mi je lepo s tobom pisacu ti znaj,znaj,znaj ako nekad neki vetar nanese me ovde bicu makar samo da te vidim tvoju kucu potrazicu kako kula sve se rusi sve je magla sve je dim idem nekud putem cudnim drug me zove moram s njim svaka ljubav ima svoj pocetak i svoj kraj bilo mi je lepo s tobom pisacu ti znaj,znaj,znaj
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Boginja da ona ne vidi, gledam je ja dok igra lepa je kao boginja da ona ne cuje, sapucem ja njena su oka dva moja sudbina da meni sijaju ta oka dva to nije slucajno, to je sudbina
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Bogovi zemljom hode zbog tebe verujem bogovi zemljom hode jer takvog andjela bogovi samo rode zbog tebe verujem bogovi zemljom hode jer tako lepu bogovi samo rode i umreti mogu ako me ne volis i ozdraviti ako me poljubis zbog tebe verujem bogovi zemljom hode ma gde da podjem misli me tebi vode zbog tebe verujem bogovi zemljom hode andjeli ljubavi tebi me nocas vode
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Bol me ubija kad se sam u noci budim i pozelim da te ljubim bol me ubija, bol me ubija kao jutro prvu rosu sanjam kako tvoju kosu opet milujem, opet milujem kad se sam u zoru budim i kad shvatim da te gubim jutro proklinjem, jutro proklinjem
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Boze moj vrati je Danas je godina od kad je otisla dusa ko rodbina bese s njom bezbrizna Ref. Boze moj vrati je da osetim njene ruke strahujem, kako je s kim je kad moja nije Uzalud molitve nisu je vratile sapucem javi se makar ko prijatelj Ref. Da mi je jedan cvet majcine dusice da mi je srcu lek da sam njen zauvek Ref.
Trenutno vreme je: 24. Jan 2021, 07:35:10
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci. Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori " u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča .