Trenutno vreme je: 23. Maj 2013, 07:29:04
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Tema: Ok Band (Pročitano 54510 puta)
Zvezda u usponu
Zasto se ljutite na ogledalo kad vam je lice ruzno
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
Moja rano Rekla si ''svideo mi se jer je poseban a to je za mene davno zabranjena prica'' sama si, sama ces i ostati mozda ce ti zvezde put pokazati Al' ne diraj mi san u njemu sam sretan i sam ako izgubim i to tesko bit ce mi, to znam Ref. Rana moja najveca si ti al' nikad neces znati zedan tvojih usana sam ja da li cu ikad stati Da li cu ikad moci da sklopim oci a da tebe nema bila si rana moja najveca al' nikad neces znati sve to nikad neces znati sve to, moja rano Jos jednom te molim u zoru kreni al' veceras opet meni svrati Pa razbij jednu bas sad u inat u moju cast pa neka oci govore lavica budi i ne daj se Ref. Ref.
Кад си био дете мало комшија те силовао, јасно је ко дан волиш партизан!!!
Звезда је живот, све друго су ситнице!!!
Хвала ти Боже што сам Србин!!!
Zvezda u usponu
Zasto se ljutite na ogledalo kad vam je lice ruzno
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
Tri flase Slike pred ocima na njima ti i ja godine ljubavi za bolna secanja jedino ostaje pitanje u nama Gde smo pogresili sada je nevazno za nove ljubavi jos nam je prerano a lazno ljubiti oboje ne znamo I svake noci u inat bolu tri flase stoje na mome stolu tri flase vina samo za mene jednoga Ref. 2x Prva da mi tugu sakrije druga da me lakse napije treca da o glavu razbijem svakom ko me pita sta mi je Ref. 2x Ref. 2x
Кад си био дете мало комшија те силовао, јасно је ко дан волиш партизан!!!
Звезда је живот, све друго су ситнице!!!
Хвала ти Боже што сам Србин!!!
Krajnje beznadezan
~ za ljubav opet imam volje ~
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 3.0.4
Bez tebe k'o na svetu sam Pokloni svoje srce jos su nocas moja tvoja oka dva samo jos nocas tvoje ruke, tvoja kosa mirisna a vec sutra nekom drugom sebe daj Tugu vidim ti na licu pusti mala, los sam igrac ja za kraj nova sreca ti se smesi nemoj da te ceka, uzmi, ne vracaj one sto voleo sam mnogo izneverio sam, znaj Ref. Vec vidim, odlazis sa njim srce izdrzi, da je opet zagrlim i vec sada osecam bez tebe, k'o na svetu sam Vec vidim, odlazis sa njim tako bi lako bilo da te ne volim ovako dalje moram, znam bez tebe, k'o na svetu sam Tugu vidim ti na licu pusti mala, los sam igrac ja za kraj nova sreca ti se smesi nemoj da te ceka, uzmi, ne vracaj one sto voleo sam mnogo izneverio sam, znaj Ref. bez tebe, k'o na svetu sam
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 3.0.4
Da li uzdah krene Nocas necu oka sklopiti, znam a umorne oci bi trebale san ma, sta mi treba to na tebe mislim svu noc Korak cujem, mislim da si to mada odavno znam da njegova si ma, budi njegova al' ga nocas prevari Ref. Da li ti uzdah krene kad mi neko spomene ime il' ti mozda vise nije ni stalo Da li jos uvek lazes kada mu kazes da ne volis me bas ni malo sto ne bi lagala ti, kad sam lagao ja i sebe, i druge Hteo sam te samo za sebe znao sam da nije navika da medju nama nesto vise postoji ako odes bice panika Korak cujem, mislim da si to mada odavno znam da njegova si ma, budi njegova al' ga nocas prevari Ref. kad sam lagao ja i sebe, i druge Da li i tebe nekad ljubav zaboli kad ostanes sama da l' ti jos uvek ptice slecu na dlan s kog sam davno obrisan Da li ti uzdah krene kad mi neko spomene ime il' ti mozda vise nije ni stalo Da li jos uvek lazes kada mu kazes da ne volis me bas ni malo Ref.
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 3.0.4
Dan ljubavi Moje oci pune dima ljubis me, osecam tvoj dah frebruar, a nije zima u kostima neki cudan strah Moje oci samo prate tvojih ruku predstavu a na zidu nase sene na tren svrate i nestanu Ako te jednom ne bude vise ako te jednom pronadju moje ce usne goreti ceznjom ostace vecno u beznadju Ref. 2x Dan ljubavi, trag mi ostavi na srcu dubok rez da ne zaboravim Moje oci uvek znaju kada stizes, dolazis i samocu uvek vide kada stvari oblacis Ako te jednom ne bude vise ako te jednom pronadju moje ce usne goreti ceznjom ostace vecno u beznadju Ref. 2x Dan ljubavi dan blesavi
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 3.0.4
Ne gledaj me tako molim te Sinoc te ugledah na cas usne mi zadrhtase, al' me pustih glas odavno video te nisam sretniju kako sam samo mog'o biti slep kod ociju Volim i mrzim sto si sretna sada s njim ma neka si, ja cu ziveti sa tim Mnogo boli to sto znam da sa mnom sretna nikad nisi bila ti kao sto sada si sa njim sretna al' bi da te opet zagrlim Srce lupa k'o da nesto bi ti reklo al' ne veruj mu, ne, ne veruj mu, ne Ref. Da cu uvek biti sam da kad pijem dobar sam da cu ti veran biti da nista necu kriti, laze znaj Zato nemoj, molim te da me gledas kao pre jos sam onaj isti za tebe najgori, zar ne ne gledaj me tako, molim te Sinoc te ugledah na cas usne mi zadrhtase, al' me pustih glas odavno video te nisam sretniju kako sam samo mog'o biti slep kod ociju Srce lupa k'o da nesto bi ti reklo al' ne veruj mu, ne, ne veruj mu, ne Ref. Srce lupa k'o da nesto bi ti reklo al' ne veruj mu, ne, ne veruj mu, ne Ref.
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 3.0.4
Soba Dugo stojim preko puta, gledam te samo reci dodji, i odma' evo me preplivacu reke, srusiti sve zidove samo reci moj si, i odma' evo me, za tren Spusti svoje telo mirisno nek po meni plovi nezno kao noc u sitni sat U tvojoj sobi dva sa tri budi nocas moja neka gore zidovi Ref. Podstanarska mala soba, sami ja i ti ma neka vriste zidovi to mi radi, radi mi niko nece saznati da si moja bila ti u maloj sobi dva sa tri Tvoji prsti svud po meni igraju molim se u sebi da ne prestanu ovu noc u tvojoj maloj sobici zemlja sve je dalje, sve su blize oblaci Ref. Ref.
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 3.0.4
Za sve sam krivac ja U sumrak te se cesto setim, znaj odaju me vlazne oci k'o da znaju, neces doci Suze od bola naviru k'o klinovi u dusu bodu samo sto pre neka odu u sumrak cesto setim se Ref. Za sve sam krivac ja sto moje suze si plakala a svoje skrivala da ih ne vidim ja Zbog mene, cak i sad i u vatru bi skakala na sve bi pristala da smo zajedno mi Saljem ti dusu, tvoja je k'o slepi putnik trecom klasom putuje U brodu tuge stanuje ne daj da luta, uzmi je nocas otvori kapije Ref. Ref. U sumrak te se cesto setim, znaj
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 3.0.4
Zapevaj druze Da mi je znati koga sad ljubi s kim se mazi, kome laze sve da li je voli k'o sto voleo ja sam da li grli, da li cuva je U mome srcu nema mesta za drugu mada zelim i ne zelim bez nje znas da mnoge zene ljubio ja sam pomislis li nekad na mene Da mi je znati koga sad ljubi s kim se mazi, kome laze sve da li je voli k'o sto voleo ja sam da li grli, da li cuva je U mome srcu nema mesta za drugu mada zelim i ne zelim bez nje znas da mnoge zene ljubio ja sam pomislis li nekad na mene Ref. Hajde, zapevaj druze ni tebi ne smem reci sve koliko boli me dusa ma, sipaj, pa nek ide sve bez nje Pevaj sa mnom za nju mada je s nama nema, kao da je tu i sa mnom tiho zaplaci nek joj suza kaze zauvek cu voleti nju samo nju Nisam ni znao da te toliko volim jos u glavi cujem korak tvoj na mestu gde je nekad pocela ljubav neko drugi stoji, ljubi te U mome srcu nema mesta za drugu mada zelim i ne zelim bez nje znas da mnoge zene ljubio ja sam pomislis li nekad na mene Ref. Ref.
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 3.0.4
Zaplak'o bi nocas Gde si nocas kad mi trebas tuga stiska najjace na cijem jastuku sad spavas eh, da znam Zima sara prozore na svakom tvoje lice je tako rado bi da s tobom cekam dan Pa pod kozu da ti udjem nepozvan da ti opet budem san da se budim nasmejan Ref. Zaplak'o bi nocas tu na tvojim grudima da ti priznam kako boli istina Pricam svima kako voleo te nisam nikada da lazem, vise snage nemam jedina (2x) Gde si nocas kad mi trebas lepe zene prolaze k'o da svaka tvojim glasom smeje se Zima sara prozore na svakom tvoje lice je tako rado bi da s tobom cekam dan Pa pod kozu da ti udjem nepozvan da ti opet budem san da se budim nasmejan Ref. Ref.
Trenutno vreme je: 23. Maj 2013, 07:29:04
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci. Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori " u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča .