Trenutno vreme je: 19. Maj 2013, 08:43:35
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Tema: Vesna Zmijanac (Pročitano 26790 puta)
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Званични Лоодак ::Бурек:: Форума
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Ne trosi noc Putujem, povratka nema odavno srce se sprema hej tugo moja, nemoj me kleti ne mogu te voleti Ref. Ne trosi noc na mene ja ne mogu biti tvoja ja osecam dusom zene nisi sudbina moja ljubavi moja, nemoj me kleti ne mogu te voleti Tuga ti lice stegla noc je po njemu legla samo se cuje, tiho u tami ostani, ostani Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Nevero moja Sta da ti pricam kad sve znas osecas duso promasaj nas srce za srce nece da cuje sta se tu moze, sta je tu je Ref. 2x Nevera moja bio si ti zabluda moje mladosti nicega nema medju nama ni tuge, ni radosti Ostani s Bogom, mili moj doci ce druga u zivot tvoj nije meni mesto kraj tebe ne mogu vise da lazem sebe Ref. 2x Sta da ti pricam kad sve znas ovo je poslednji sastanak nas ja cu vec sutra biti daleko a tebe vidim, vec ceka neko Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Otvoricu ti srce Ti me znas, veselu i srecnu ti me znas, pricljivu i neznu al me ne znas, umornu i setnu al me ne znas, slomljenu i tuznu Ref. 2x Otvoricu ti svoje srce priznacu ti sve nemoj da me zoves drugom jer ja volim te Ti me znas, nestasnu i blagu ti me znas, veselu i hrabru al me ne znas, zamisljenu, slabu al me ne znas, umornu i staru Ref. 2x Ti me znas sa osmehom na licu ti me znas, nemirnu ko pticu ali ne znas, sta se sa mnom zbiva tugo moja, ja sam svemu kriva Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Ovo u grudima Ne gledaj mi oci nisu one stare lako mogu poci lako da zaborave Ne gledaj mi oci saznaces mi zore ne diraj mi usne istinu ce da progovore Ref. Nalagala sam tebi i lagala ljudima al nisam mogla slagat ovo u grudima Lagala sam tebi i lagala svima al nisam mogla slagat ovo u grudima, ne Trideset i treca ceka na vratima pola je zivota a ja nisam shvatila Nije kome je receno vec kome je sudjeno znam, jedno je istina Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Posle svega dobro sam Izvini al ja te vise volela ne bi al i ovo dok sam nisam bila dobra sebi Sve moje tuge tebi radost prave voleo nisi nikad nikog manje Ref. posle svega dobro sam zivim samo za sebe ako nista bar sam to naucila od tebe Izvini al ja te nocas sanjala nisam nesanja se svake noci nevolja ista Idi lutaj to je tvoje pravo kakve veze ti imas sa pravkom Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Sama sam bila i rat i brat Kada iza sebe pogledam sebi sam bila i rat i brat niko mi ruku pruzio kada me zivot rusio Ref. 2x I sto put se digla iz pepela i sve do neba letela sebi sam bila i kazna i sud ali sama sam birala put Kada iza sebe pogledam zivoj vazdan i smeh i plac a srce uvek najvece kada je dusi najteze Ref. 2x Kad iza sebe pogledam zamke zivota i noc i dan oluje mira nedaju samo na mene cekaju I opet k'o ptica iz pepela ja bih do neba letela i bila sebi i gazda i sud ali sama cu birati put (2x)
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Sta ce meni sminka Sta ce meni sminka lancici od zlata vise volim tvoje ruke oko vrata Sta ce meni senke trepavice lazne lude noci s tobom jedino su vazne Ref. 2x Prstima me cesljaj kosa mi je gusta poljupcima vrelim nasminkaj mi usta Zagrli me nezno vodi me sa sobom najlepsa sam posle noci provedene s tobom Sta ce meni kreme lice mi je belo haljinama necu da sakrivam telo Sta ce meni podvezice carape od mreze kaisevi, trake sve to mene steze Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Sta je ljubav Sta je ljubav, moja ljubavi kada nisi pored mene ti sta su noci i bez tebe san sta je jutro i bez tebe dan To je tuga moja ljubavi Sta je ljubav, moja ljubavi tebe nema da te zagrlim sta je mladost kad si uvek sam kako mi je, to ja samo znam To je tuga moja ljubavi Sta je ljubav, moja ljubavi kada ceznja srce zavodi sta je radost htela bih da znam sta je zivot, kome pripadam To je tuga moja ljubavi
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Sto zivota Zlatnim nitima mesec tka stazu do tvoga jastuka negde na kraju sveta tamo gde ne idem ja Kome li su nocas vatrena ta tvoja dva oka kafena od koga ih ne krijes zbog koga mi bolujes Ref. 2x I da imam sto zivota ne samo ovo zrno i tad bi me tvoja lepota zavila u crno Zar ja nemam prava da znam za koga gore te tvoje oci zar ja nemam prava da pitam kome nocas casu tocis Ref. 4x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Sudnji dan Sada znate drugovi sta me to tera utamu da li bi me poznali da ste me sreli po danu Hvala za ruze rumene al meni slabo stoje bolje mi dajte uvele ko sto je srce moje Ref. Onaj ko i ne treba umro bi za mene ono koga volim ja ljubi druge zene Zive samo sjecanja sve sto boli ode s njim nek mu dodje sudnji dan nemam sta da izgubim S kim li noci provodis kome pjesme pise kojom stazom prolazi ciji vazduh dise Zive samo sjecanja sve sto boli ode s nim nek mu dodje sudni dan nemam sta da izgubim
Trenutno vreme je: 19. Maj 2013, 08:43:35
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci. Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori " u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča .