Trenutno vreme je: 20. Maj 2013, 03:28:13
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Tema: Vesna Zmijanac (Pročitano 26800 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan
Träume nicht dein Leben, lebe deine Träume.
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Nokia 6300
Hocu da me volis moje je srce puno rana i zato molim te oprosti mi za nas dvoje bice srecnih dana a s tobom ja zelim ih 2x ref. 2x hocu da me volis i kad prodje mladost da me zelis kao staro vino hocu da s tobom zaboravim sve sto boli me, sto boli me moje su oci pune suza na licu trag od laznih ljubavi daj mi dusu, bicu tvoja dusa s tobom da srecu osetim 2x ref. 2x moja je mladost prazna casa i zato ljubavi natoci mi da od nocas pocne sreca nasa da staru bol prebolim 2x ref. 2x sto boli me, sto boli me
Diskografija + Domaci Lyrics Search 0-9 A B C D E F G H I J K L Lj M N O P Q R S T U V W X Y Z Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Nokia 6300
Hajde da zaspimo dok sanjivi mesec mirno nebom plovi ostvaruju se mog zivota snovi ceznula sam, doziveh eto grejes me k'o leto ref. 2x hajde da zaspimo sreci da letimo ja sam tvoje dete malo koje bih srecu kralo ja umem da grlim samo tvoje telo izludjuje me, k'o vatra je vrelo umem samo tebe da volim zato sto te volim ref. 2x ref. 2x
Diskografija + Domaci Lyrics Search 0-9 A B C D E F G H I J K L Lj M N O P Q R S T U V W X Y Z Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Nokia 6300
Grom te ubio tebe kad dugo nema vodu ne pijem cak ne mogu ni da disem ni suzu da sakrijem 2x ref. 2x hej, vrati se nesreco hej, grom te ubio tebe kad dugo nema ja se nesmejem sad kad nema tvoje ruke kao da umirem 2x ref. 2x tebe kad dugo nema ime ti pominjem i sa ovo malo snage samo te proklinjem 2x ref. 2x
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Nokia 6300
Dva me sunca greju shvatila sam da nisi k'o drugi sto poljubce uzmu i okrenu ledja to mi kazu ta dva lepa oka sto dobrotom sjaje ispod crnih vedja ref. ja sam srecna, dva me sunca greju jedno s' neba, jedno pored mene kada musko srce prizna da te voli imal' neko srecniji od zene pet minuta bez tebe je mnogo sto ne mogu senka da postanem tvoja ili vazduh sto ti zivot daje da ne bude nikad prazna ruka moja ref. kad bi moglo da zastane vreme jer sad zivim srecna te najlepse dane prvi put sam u zivotu srecna svako jutro meni sa dva sunca svane ref.
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Nokia 6300
Drugovi moji drugovi moji, znali ste sve kome se sprema, kud putuje kud nocas ide, mene izdaje drugovi moji, krili ste sve drugovi moji, znali ste sve da sa njom ide, ostavlja me da oci moje nista ne vide drugovi moji, krili ste sve drugovi moji, znate li sad zasto sa vama ne pijem ja ovo sto boli, ne prestaje al' vase zauvek proslo je
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Nokia 6300
Davala, ne davala prolaze dani, prolaze noci jedna po jedna godina sve ce to proci i sve ce doci sve je to samo sudbina ref. 2x pusti da te mole al' zapamti jedno davala, ne davala umrece se jednom i kada stvari na bolje podju uvek ti nesto nedostaje ljubavi dodju, ljubavi prodju a ti za njima ostajes ref. 2x sve je to jedan te isti djavo uvek na isto izadje radila krivo, radila pravo uvek te ceka kajanje ref. 2x
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Nokia 6300
Da su lazi izasle iz raja zivot s' tobom kao kora hleba zasiti te, pa u grlu stane lisio me i sunca i zvezda s' tobom ostah bez krila i gnezda ref. da su lazi izasle iz raja ti bi bio andjeo na nebu bogat covek, mocniji od zmaja da su lazi izasle iz raja zivot s' tobom kao pivska flasa zedj ti gasi, pa ti bude muka lisio me i suza i smeha zivot s' tobom i ponos i bruka ref. zivot s' tobom kao prazan krevet telo hladi a snove ti greje uzeo mi i mladost i starost zivot s' tobom i sija i veje ref. zivot s' tobom kao gorski vazduh opije te, pa te onda gusi uzeo mi i srce i pamet zivot s' tobom i gradi i rusi ref.
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Nokia 6300
Ajde idi, trazi drugu ajde idi, trazi drugu i ne diraj moju tugu idi, idi drugu moli i nista mi ne govori 2x ref. 2x ljubav traje, al' nestace srce boli, al' prestace zaboravi nasu srecu ajde idi, prebolecu sta te briga sto sam ljuta i sto sam ti zabrinuta idi onoj sto te uze i ne brisi moje suze 2x ref. 2x podji srecno, idi dalje ne trazim ti opravdanje kad ne zelis, ostavi me na rastanku ne ljubi me 2x ref. 2x
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Nokia 6300
A sto nisi kao pre Nikako za mene vremena da imas sve redje me, gragi u zagrljaj me primas Uvek negde zuris iz dana u dan dokle ce to tako htela bih da znam Ref. 2x A sto, a sto, nisi kao pre a ja sam zelela, dragi da si kraj mene Zar sve, zar sve zar sve je nestalo od one noci kada te srce najvise zelelo Ljudi kad me pitaju kako zivim ja osmehnem se gorko istinu prikrivam Danima ih lazem sama ne znam sto tesko je mom srcu da li znajes to Ref.
Krajnje beznadezan
~ za ljubav opet imam volje ~
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 3.0.4
Sarajevske cure Davno je bilo kad su mi u krilo padale moje suze sve sto je lepo, sto voleh slepo druga mi zena uze Ref. Sarajevske cure, gde su vase burme skovane od suza i zlata ja sam svoju bacila sa mosta njemu nek je moja ljubav prosta Ne sija zlato sto mi je dato druga mi uze srecu i dok je veka, i dok je sveta niciju nositi necu Ref. 2x
Trenutno vreme je: 20. Maj 2013, 03:28:13
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci. Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori " u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča .