Trenutno vreme je: 20. Maj 2013, 10:45:26
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Tema: Vesna Zmijanac (Pročitano 26804 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan
Träume nicht dein Leben, lebe deine Träume.
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Nokia 6300
Stari sat Stajali smo ispod starog sata sto necujno otkucava vreme grlio si me, ljubio si me jos se secam davne uspomene Ref. Sve je proslo u zaborav malo ti si dragi drugu zavoleo da si mene voleo jos malo za nas vreme nikad ne bi stalo Kad smo hteli dalje da krenemo videli smo da je vreme stalo gledali smo u kazaljke nemo od ljubavi sta nam je ostalo Ref. Nasa srca zive odvojeno sa istinom koju hteli nismo i secanje na proteklo vreme ispod sata dok voleli se mi smo Ref. 2x
Diskografija + Domaci Lyrics Search 0-9 A B C D E F G H I J K L Lj M N O P Q R S T U V W X Y Z Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Nokia 6300
Sta ostane kad padnu haljine ref. sta ostane kad padnu haljine te saveznice moje jedine kada me tudja ruka dodirne sta ostane kad moje bisere sa vrata tudja ruka otkine kad mi zadnja suza pogine ostacu bez kapi krvi pricat ce ko dodje prvi belo lice, belo telo gledaj, srce mi pobelelo pricace se dok je veka da mi nije bilo leka pricat ce, znat ce tada svi kako je kad ostavljas ti ref. sta ostane kad padnu zidovi kad srce proba da zaboravi kad me zadnja suza ostavi ostacu bez kapi krvi pricat ce ko dodje prvi belo lice, belo telo gledaj, srce mi pobelelo (2x) pricace se dok je veka da mi nije bilo leka pricat ce, znat ce tada svi kako je kad ostavljas ti
Diskografija + Domaci Lyrics Search 0-9 A B C D E F G H I J K L Lj M N O P Q R S T U V W X Y Z Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Nokia 6300
Sina sam ti odgajila zasto, dragi, pogled skrivas sto se krijes sad od mene kad si mene ostavio i voleo druge zene ref. 2x sina sam ti odgajila sad u skolu on polazi svakoga dana mene pita zasto tata ne dolazi prosao si pola sveta radio si sta si hteo ali znam da na tvom putu kao mene nisi sreo ref. sve sam tebi poklonila ostala sam opet sama cekala sam da se vratis nadala se godinama ref.
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Nokia 6300
Sama koliko godina je proslo a jos te nije poslo vuk samotnjak si post'o i dan danas ost'o bez mene sve reke teku prema moru a ja k'o u zatvoru srecu mi nude godine duge bez tebe ref. 2x sama, ranjena ranjena u srce bas sama, navikla da me ostavljas koliko godina je proslo otkad te nemam crnog ispod nokata zlata ni dukata sve reke teku prema moru a ja k'o u zatvoru cekam da mi sude i srecu nude bez tebe ref. 2x
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Nokia 6300
Pukni zemljo zadji sunce, goro ne zeleni previse je zalosti u meni kao da sam mrtvom zvezdom vodjena bol mi brat a tuga sestra rodjena ref. 2x zivim zivot ostavljene zene sve se lepo otima od mene puknji zemljo trag svoj da sakrijem kao da me nikad bilo nije kani suzo, planine pokreni duni vetre, more nek se pjeni da se dusa zaborava napije pa da celom svetu kazem sta mi je ref. 2x
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Nokia 6300
Prosta prica tvoj su zivot same lazi mesto srece porazi se nizu dok ti s drustvom gluvaris po gradu u cekanju godine te stizu ko da juris svoju propast svaku nadu ulazes na to i dok trepnes sve sto je lepo drugima se vec dogodilo ref. 2x a zivot je prosta prica sa pola zivota shvatis to i dok nadjes suncanu stranu vreme ti je podjurilo sta mi radis ovih dana gde li trosis mladost svoju a sta kada pamet jednom dodje u tu ludu glavu tvoju ref. 2x
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Nokia 6300
Prazne su mi bele ruke ucila me moja nana pravilima svojih dana da ja moram biti smerna i ljubavi jednoj verna ref. nece, nano, svaki momak da napravi prvi korak mnogi stoje kao snase od cura se oni plase zato moram, nano, vesto da preduzmem sama nesto ne znas, nano, moje muke prazne su mi bele ruke nemam momka da ga ljubim pa najlepse dane gubim ref. sad je, nano, novo vreme druge price, druge teme od samoce strah me hvata ostacu ti neudata ref.
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Nokia 6300
Pitaj mene kako mi je ne kajes se sreco moja ne kajes se znam lepo ti je, bas te briga ti ne zivis sam ref. 2x pitaj mene kako mi je dal' ja imam koga posle tebe nista nema od zivota moga ne zalis ti sreco moja sto me grli tuga lepo ti je, bas te briga kraj tebe je druga ref. 2x ti ne pitas sreco moja sto me dusa boli lepo ti je, bas te briga tebe druga voli ref. 2x
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Nokia 6300
Pada prasina nema vremena ni tvog' imena da mi tugu pobedi nigde nikoga da te nasledi a da mene povredi ref. pada prasina kao sudbina skriva sjaj bedi nasih godina pada prasina prekila je sve al' na tebe nikad pasti ne moze zemlja nicija tuga svacija takva sam ti eto ja mrzim korake, sto mi dolaze znam da samo prolaze ref. nasi drugovi, nasi kumovi tudju decu krstili s naseg izvora zedni orlovi bistru vodu popili ref.
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Nokia 6300
Ori mile al' duboko mile ima volove sarene a ja mlada obraze rumene on i ne zna sta se njemu sprema s' njim da orem i volove teram ref. ori mile al' duboko moj oracu, crno oko znaj dragane nema gazde bez duboke brazde ti porani pa malo uzori kad priladi ti malo odmori s' tobom idem na njivu, zovi me posle svake brazde poljubi me ref. volovima kosi travu mladu ja cu malo prileci u 'ladu dok me budis u lugu kraj njive opet, opet ti mladu ljubi me ref.
Trenutno vreme je: 20. Maj 2013, 10:45:26
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci. Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori " u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča .