Trenutno vreme je: 20. Jan 2021, 10:12:52
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Tema: Gordana Lazarevic (Pročitano 60127 puta)
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Званични Лоодак ::Бурек:: Форума
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Nije kom je pisano Tebi ni jedna nije posle nje ovim zarom usne ljubila pa makar bilo mi to poslednje njeno mesto, zauzecu ja Ref. 2x Nije kom je pisano vec kome je sudjeno nimalo mi nije zao nje jer ona upola ne bi mogla da ti da sve sto zelim, sve sto mogu ja sve sto zelim, to i mogu ja Daj mi makar jednu sansu posle nje, posle nje kao vatrom cu te opeci pusti me u deo tvoje postelje, postelje Ref. 4x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Oprosti mi sto mislim na tebe Da li ljubis zenu drugu il se opet nadas meni dal se secas na rastanku kad ti dadoh cvet crveni dal se secas na rastanku Kad ti dadoh cvet crveni Ref. 2x Oprosti mi sto mislim na tebe nocas sam te videla u snu po sto puta pitala sam sebe sto se snovi ne vracaju Kad sam sama ja u noci u svom srcu nosim tugu da li ces mi opet doci il si mozda naso drugu da li ces mi opet doci il si mozda naso drugu Ref. 2x Volela sam tebe mnogo i jos vise ja sam htela a mozda sam pogresila sto priznati nisam smela a mozda sam pogresila sto priznati nisam smela Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Ponosna zena Ne krivi me, majko sto s njim vise ja ne mogu al ja sluga nisam bila ni djavolu a ni Bogu Ref. 2x Ponosna sam zena, majko da bih njemu sluzila pre bih ovo moje srce prosjaku poklonila Bila sam mu verna ljubila sam samo njega al uzalud sve je bilo dosta mi je majko svega Ref. 2x Ljubio je svaku ali mene vise nece necu vise da ga vidim ne imala nikad srece Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Rasplela sam kosu Sta ce mi zivot, kad nemam srece, znam, ljubav tvoju druga otece. Ref: Rasplela ja sam kosu, neka me vide svi, neka je vetar mrsi, kad neces dragi ti . Sta ce mi ljubav, kad nisam s tobom, ja srce dadoh, ti rece zbogom. Zar sada kad te iskreno volim, za malo srece moram da molim.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Razocarana Koliko sam suza prolila za tvoju ljubav molila (2x) Ref. 2x Gde si da vidis kako zivim sama u tebe u zivot razocarana Zbog tebe me dusa bolela ja tebe nisam prebolela (2x) Ref. 2x Tebi sam samo prastala o nasoj sreci mastala (2x) Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Trava zelena Trava zelena u njoj ti i ja voleli se, ljubili se lepo nam je bilo Ref. 2x Al' je bilo saputanja al' je bilo milovanja na livadi zelenoj oj Dragane moj Nebo plavetno oko pametno voleli se, rastali se lepo nam je bilo Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
U bol si mi obojio dane U bol si mi obojio dane suze nizem u biser djerdane svaki biser jedna suza mala sreca bila pa se pokidala Ref. Biser nosim oko vrata za nevernu ljubav tvoju ako je i tebi zao pusti i ti suzu koju Suze nizem u biser djerdane ja bogata, ljubav mi sirota ti se seti kad kraj mene prodjes da si bio vise od zivota Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Vidovdan Vidovdan u nebo gledam prolaze vekovi secanja davnih jedini letovi Ref. 2x Kud god da krenem tebi se vracam ponovo ko da mi otme iz moje duse Kosovo Vidovdan ko vecni plamen u nasim srcima Kosovskog boja ostaje istina Ref. 2x Vidovdan oprosti Boze sve nase grehove junastvom daruj kceri i sinove Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Volis li me Ko te mazi ko ja ko te pazi ko ja ko za tobom luduje ko te nezno miluje Ref. 2x Volis li me, nego sta volis li me, da, da i sto puta da cujem nista ti ne verujem Ko te ljubi ko ja ko te budi iz sna srecu ces da izgubis ako mene ne ljubis Ref. 2x Znam da varaju svi nsi cvece ni ti dva te oka izdaju lepe cure gledaju Ref. 2x
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan
Träume nicht dein Leben, lebe deine Träume.
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Nokia 6300
Bez tvoje ljubavi More zove reku, reka talase a camac sto plovi dobre alase a ja zove tebe da mi dodjes ti ne mogu ni tren bez tvoje ljubavi Nebo zove zvezde, vetar oblake a ja osluskujem tvoje korake meni jutro svane kad mi dodjes ti ne mogu ni tren bez tvoje ljubavi Pastir zove stado da ga napoji a i ja sam zedna tvoje ljubavi zato pored mene uvek ostani ne mogu ni tren bez tvoje ljubavi Ljubav trazi ljubav, svako srce zna voli i ti mene kao tebe ja i ne cekaj vise, zivot prolazi ne mogu ni tren bez tvoje ljubavi
Diskografija + Domaci Lyrics Search 0-9 A B C D E F G H I J K L Lj M N O P Q R S T U V W X Y Z Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
Trenutno vreme je: 20. Jan 2021, 10:12:52
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci. Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori " u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča .