Trenutno vreme je: 22. Jan 2021, 16:49:49
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Tema: Gordana Lazarevic (Pročitano 60135 puta)
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Званични Лоодак ::Бурек:: Форума
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Idi Zelim da te vise ne volim svoju ljubav prebolim suze da zaboravim zauvek te ostavim suze da zaboravim zauvek te ostavim. Idi, sad idi, sve zaboravi skini te lance lazne ljubavi da srce pronade mir i opet zavoli. Zelim da ti usne ne ljubim da te vise ne vidim da ti kazem: "Odlazi" al' ljubav ne prolazi da ti kazem: "Odlazi" al' ljubav ne prolazi.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Jos Nemam skupe haljine imam samo ruke dve imam samo ruke dve da te zagrle, da te zagrle ooo, da te zagrle. Jos, jos traze usne da ih poljubis jos, jos jos me ljubi i ne prestani odavde do vecnosti. Nemam vise rodbine takve sam ti sudbine takve sam ti sudbine zato vodi me, zato vodi me ooo, zato vodi me.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Jovancica Ima jedna klupa stara ispod plavog jorgovana svakog dana zlatnom zicom sitan veze vezi Jovana Ref. 2x Oj, Jovano, Jovancice materina jedinice samo majku sto te voli svaka tvoja suza boli Platno dusom izvezeno a na njemu tuga spava sve od suza sto ih rone dva izvora njena plava Ref. 2x Jovanine suze s lica padaju na zlatne niti kune dragog sto joj rece da je mora ostaviti Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Mala zena Sta mi fali sto sam mala kad sam tebe ljubit' znala da sam samo malo veca ne bih bila tvoja sreca Ref. 2x Mala zena od velike sladja mala zena u srce pogadja mala zena lepa kao slika telo malo, a ljubav velika Mali secer, voda slatka sa malenom noc je kratka mala voli pa ne zali a velikoj svasta fali Ref. 2x Ti veliki, ja malena za tebe sam prava zena sa velikom muku mucis a uz malu sve naucis Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Mara mara maramica Kad sam sinoc posla u basticu Ja izgubih moju maramicu. Hajde dragi, mladosti ti tvoje, Da je nocas trazimo oboje. Ref. 2x Mara, mara, maramica Ostala u travi I mi bi se izgubili Da se nismo zagrlili. Sve se plasim, pitace me nana: "Kceri moja, gde ti je marama?" Da joj kazem, nebi verovala, Mislila bi da sam tebi dala. Ref. 2x Sije nana novu maramicu, A ja odoh opet u basticu. Da je trazim dok zora ne svane U narucju tvome, vragolane.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Meni treba ljubav Da ti skinem zvezde s neba ne bih tebe volela da te pospem suvim zlatom meni zlato ne treba Ref. Meni treba ljubav i tvoje postenje meni treba, meni treba tvoje poverenje Da uberem rosu s ruze ruza bi mi uvela da ti skinem srmajl jelek ja te ne bih volela Da ti kazem drugu ljubim suza bi te proklela da ti kazem sudbo moja vecno bih te volela
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Mnogo sam te volela Mnogo sam te volela da bih te prebolela da si moja ljubav bio ti me ne bi ostavio ti me ne bi ostavio Mnogo sam te volela od tuge razbolela da si za bol moju znao ti me ne bi ostavljao ti me ne bi ostavljao Mnogo sam te volela od zelje izgorela da si moja ljubav bio ti me ne bi ostavio ti me ne bi ostavio
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Mozda bih mogla Vodim rat sa tobom svaka rana me boli pobednika nema jer te srce voli Ref. 2x Mozda bih mogla druge usne ljubiti mozda bih mogla a, a, a, a, a, a Mozda bih mogla tebe manje voleti kad bi mi dusa dozvolila Ja danas kazem, necu a vec sutra te molim sto te vise gubim sve te vise volim Ref. 4x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Ne da meni nana Pusti mene nano da izadjem malo da izadjem malo da se pogledamo Ne mogu da spavam u cemu je stvar sta cu kad mi srce lupa ramba bamba Hej moja nano kad si bila mlada dal je tebi bilo kao meni sada Ne mogu da spavam u cemu je stvar sta cu kad mi srce lupa ramba bamba Ref. Ne da meni nana da sam s tobom sama kaze da si za sve malde cure otrovan Prevaricu nanu nacices me samu ali neces sa mnom lako izadji na kraj Hej moja nano kad si bila mlada dal je tebi bilo kao meni sada
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Ne prilazi mi Da mi je da me dotaknes za rame moje bih usne dale ti se same I da me, da me pozoves iz tame moje, boim se, srce moglo bih da stane Ref. O, ne, ne, ne, ne ne prilazi mi ti jer ti ne mogu ja odloleti O, ne, ne, ne, ne ne prilazi mi ti jer nije lako tebe voleti Jednom sam u tvome krilu zaspala al budna te nisam, nisam zatekla Vala, vala da sam znala ne bih ti se nikad dala Da mi je da me dotaknes za rame svaki tvoj dodir s nogu obara Plasim se da me, da me pozoves iz tame ne znaju moje ruke da se bore Ref.
Trenutno vreme je: 22. Jan 2021, 16:49:49
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci. Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori " u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča .