Trenutno vreme je: 19. Jun 2013, 11:31:42
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Tema: Halid Muslimovic (Pročitano 57294 puta)
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Званични Лоодак ::Бурек:: Форума
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Ko nema ljubavi Svako ko nema ljubavi i koga sreca ostavi mjesto mu je kao i meni zna se gdje idu ostavljeni Ref. Ako ikad pozelis da se vratis ili barem samo da me vidis naci ces me, naci ces me u nekoj kafani Mozda me neces poznati u moru ostavljenih potrazi me medju njima na raskrscu punom dima Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Kradljivica srca Neko krade zuto zlato neko srebro ogrlice neko krade dijamante a ti krades moje srce Ref. Ukrala si odnjela si moju dusu, moje srce siromah sam bez ljubavi pomozi mi kradljivice Svako koji nesto krade mora stici kazna neka kradljivice moga srca znaj i tebe suza ceka Ref. Kad je tako, uzmi dusu ukradi je moja mila samo vjeruj tudja patnja nije nikog usrecila Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Kunem ti se Jano Kunem ti se Jano Na te mislim stalno Kunem ti se Jano Volim te odavno U ocima mojim vidis Vatre koje plamte Sa usana mojih cujes Rijeci sto se pamte U grudima mojim kuca Srce sto te zove U nocima mojim djelim i zelje i snove U svitanju svakog jutra Po suncu te trazim Ti si moje danas sutra I sve moje drazi
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Lazes sebe Zivot cini svoje mijenja srecu za bol sa drugim ti si sada ja vise nisam tvoj Ref. I da hoces ne mozes zamijeniti mene i kad kazes da me mrzis lazes sebe Zivot jeste i nije da se voli i zivi nemoj mi samo reci za sve su drugi krivi Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Lijte suze bola Ona je za mene bila svetinja nezna srnalako ranjiva ona mi je znacila sve ali ne znam zasto ostavi me Ref. Lijte nocas suze bola ona me ostavlja najlepse dane najlepse noci ona zaboravlja Ona mi je bila radost jedina ona mi je bila tuga sudjena ona mi je znacila sve ali ne znam zasto ostavi me Ref. Necu da je niko spominje ne dam da je iko proklinje ona mi je znacila sve ali ne znam zasto ostavi me
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Majko pomozi mi zasto me nisi rodila majko malo ranije ne bi me nocas pitala sto sam ti tuzan, sta mi je.2x Ref. 2x majko pomozi mi nocas me boli rana teska ona je majko bila greska ona je bila pogresna. zasto me nisi rodila u neka bolja vremena da pravu ljubav osjetim ne da joj budem promjena. 2x Ref. 2x Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Maksuz selam Idi, jarane, i trazi je pitaj sve klupe i parkove travu ptice i oblake samo nadji je Ref. Ako je vidis, jarane prenesi joj, molim te maksuz selam od mene i reci joj da volim je Idi, jarane, i trazi je pitaj sunce i vjetrove mjesec kisu i sumrake samo nadji je Ref. Idi, jaro, i nadji je pitaj sve mahale i sokake pruge, rijeke i mostove samo nadji je Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Mala sa Dunava Jedna mala sa Dunava okice joj rosne kad otvori usna medna ko da biser prospe Ref. Djevojcice, rode moj znas li da si ti moj broj, povescu te u Prijedor moj Jedna mala sa Dunava nozice joj duge njoj bi dao pola Bosne da me spasi tuge Ref. Jedna mala sa Dunava, uljepsa mi dane odvescu je u Prijedor pokraj vode Sane Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Malo sam se zaljubio Niti mi se jede niti mi se spava umoran sam mnogo i boli me glava (2x) Ref. 2x Ni od cega nisam obolio samo sam se malo zaljubio Samo kad bih jednom tebe poljubio sve bi bilo lijepo ja bi ozdravio (2x) Ref. 8x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Mama neda da te diram Mama neda da te diram mama neda da te imam mama neda da te ljubim o zasto, zasto te gubim Ref. 2x Reci svojoj mami reci neka zna ljubi cu te ljubi ti za inat svima Mama neda da te diram mama nece ni da zna ti bi htijela da ti sviram a nesto drugo zelim ja Ref. 2x Jer mama neda da te diram jer mama neda da te imam jer mama neda da te ljubim o zasto, zasto da te gubim Ref. 2x
Trenutno vreme je: 19. Jun 2013, 11:31:42
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci. Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori " u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča .