Trenutno vreme je: 26. Maj 2013, 08:35:40
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Tema: Halid Muslimovic (Pročitano 56609 puta)
14. Avg 2005, 17:11:13
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Званични Лоодак ::Бурек:: Форума
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Ako ako Ako, ako i treba ti tako kad si dala da te ima svako. 2x Ref. Al' ne, ne, ne treba da brines da cu te traziti ali znaj nevjerstvo tvoje pred Bogom ces platiti. 2x Ako, ako gotovo je s nama ti si kriva ostala si sama. 2x Ref. 2x Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Amela Amela, Amela ljubavi jedina Donijela si mnogo toga u moj zivot draga ti pored tebe ko u bajci sad mi zivot prolazi Ref. Amela, Amela ljubavi jedina zivot si moj Amela srecnim ucinjela Pred nama je ljepse sutra tako kazu sada svi tamo gdje je ljubav prava ostvarit se mogu sni Ref. Pored mene ti si srecna srecan sam sa tobom ja niko nece rastaviti zaljubljena srca dva Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Anita Od trenutka kada vidjeh Tvoje plave oci U zivotu svome tuznom Pamtim samo noci Anita Anita Nesto da te pitam Dokle cu bez tebe Nocima da skitam Svake noci vino pijem Da utjesim sebe Nema tako dobrog vina Da zamjeni tebe Anita Anita Nesto da te pitam Dokle cu bez tebe Nocima da skitam U svanuce podem tamo Gdje me srce salje Zastanem pred tvojom kucom Pa produzim dalje Anita Anita Nesto da te pitam Dokle cu bez tebe Nocima da skitam
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Bolje svatovi Najljepsa si kad se ljutis Najpametnija si kada cutis Hoces da budem neko drugi ja Ne mogu za sto godina Bolje svatovi nego ratovi Izmedu nas ljubavi Bolje sinove da si radala Nego sa mnom se svadala Najdraza si srcu mom Kad u postelji pravis lom Jos kad mi kazes da vrijeme je Da hoces sinove Bolje svatovi nego ratovi Izmedu nas ljubavi Bolje sinove da si radala Nego sa mnom se svadala
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Casa tuge Malo tudjih malo svojih pun sam briga i problema trazim nacin da ih rjesim al' rjesenja nigde nema. 2x Ref. Od kad se nisam napio i svima pice platio od kad se nisam napio i casu tuge razbio od kad se nisam napio i casu tuge razbio. Nemam para nemam srece sve mi iste zore svanu dobra volja ne pomaze ma danas cu u kafanu. 2x Ref. Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Castio bi sve jarane Da je tebi malo stalo do mene Nebi meni ruke bile vezane Da su tebi draga moja oka dva Davno bi ti pogled na njih bacila Obiso bi sve kafane I castio sve jarane Samo da mi jutro S tobom svane Da je tebi malo stalo do mene Nebi meni noci bile nemirne Da je tebi vazno da te grlim ja Davno bi ti meni ruke pruzila Obiso bi sve kafane I castio sve jarane Samo da mi jutro S tobom svane
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Cerga i ciganka Ref. Ciganka vatrena dusu mi opila ciganka vatrena cerga je odvel Prosla je cerga kraj moje kuce a srce usamljeno ko da sapuce kako je lijepa ciganka ta samo kad bi htjela srce da mi da kako je lijepa ciganka ta samo kad bi htjela srce da mi da. R. 2x Prosla je cerga kraj moje kuce a srce usamljeno ko da sapuce upitaj starog cigana mozda ti lijepu ciganku da upitaj starog cigana mozda ti lijepu ciganku da. R. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Cuvaj prvu ljubav na pocetku prve ljubavi ja sam samo za nju znao volio je cijelim bicem i njoj pjesme pjevao cuvaj prvu ljubav prijatelju stari vidi kako mene druga ljubav rani ali jednom iznenada druga ljubav dodje meni ja napustih svoje milo pruzih ruke drugoj zeni nisam znao da je lazna ljubav ove druge zene sada zelim svoje milo ali ona nece mene
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Da da Nasmijane usne tvoje Same mi se nude A srce bi da se spoje Pa neka im bude Da da da ti se zena ta Ti si zena zbog koje cu Poludjeti ja Pored tebe ja sam mladi Tijelo moje gori A poljubci sve su sladi Sto smo blize zori Nikome te nebi dao Ljubav mreze plete Svidas mi se mala moja Od glave do pete
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Da mi nije ovog svijeta Ja zivim u proslosti kad smo se, duso, voljeli kad nisu bili ratovi kad smo svake noci jedno drugo, duso, sanjali Ref. Eh da mi nije ovakog svijeta da mi je ona moja mladost lijepa da sa njom dane provodim kraj vece vatre poljubim Eh da mi nije ovakog svijeta da mi je ona moja mladost lijepa da sa njom dane provodim jedino mojom ljubavi Sve, sve mi je nestalo stari se zar izgubio ko da sam davno zaspao njeno lico ostalo nesto drago jedino Ref.
Trenutno vreme je: 26. Maj 2013, 08:35:40
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci. Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori " u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča .