Trenutno vreme je: 25. Maj 2013, 01:20:04
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Tema: Halid Muslimovic (Pročitano 56589 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan
Träume nicht dein Leben, lebe deine Träume.
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Nokia 6300
Hej jarani Hej jarani, hej jarani odlazi vam drugar stari sa pjesmom me sacekajte i dragu mi pricuvajte Doslo vrijeme da se rastanemo zapjevajte hej jarani stari hej sviraci svirajte mi jace da ne cujem kako draga na rastanku place Stara majko nemoj suze liti oce stari rakije natoci hej sviraci svirajte mi jace da ne cujem kako seja na rastanku place
Diskografija + Domaci Lyrics Search 0-9 A B C D E F G H I J K L Lj M N O P Q R S T U V W X Y Z Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Nokia 6300
Gdje si, da me vidis Pozeljeh nocas da te vidim da spustim glavu na tvoje jastuke pozeljeh nocas da pijem makar i otrova iz tvoje ruke Gdje si sada da me vidis kako mene zivot vara gdje si sada sad mi trebas ljubavi moja stara Pozeljeh nocas da te vidim i osjetim toplinu tvoje postelje pozeljeh nocas kao nikad da milujem ruke tvoje
Diskografija + Domaci Lyrics Search 0-9 A B C D E F G H I J K L Lj M N O P Q R S T U V W X Y Z Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Nokia 6300
Dodji sreco moja Cuj me mala, cuj me mala ne gledaj me tako htio bih te, htio bih te poljubiti slatko Dodji sreco moja dodji duso moja nije ljubav s tobom poljubac pa zbogom Ne igraj se, ne igraj se ne odlazi dalje srce moje, srce moje tebi ljubav salje Nisi dijete, nisi dijete ne gledaj me tako htio bih te, htio bih te zagrliti jako
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Nokia 6300
Bolan sam ti majko Samo ona, samo ona zna zasto mi je dusa slomljena zasto nocu nemam sna, zasto pijem ja samo ona, samo ona zna Bolan sam ti, bolan sam ti ja majko moja, majko rodjena pomozi sinu svom jer me proklela jedna zena, zena nevjerna Samo ona, samo ona zna sta u svome srcu krijem ja da je moja istina, moja utjeha samo ona, samo ona zna Samo ona, samo ona zna kako mi je dusa slomljena da je nocu sanjam ja, da je zena ta samo ona, samo ona zna
Krajnje beznadezan
~ za ljubav opet imam volje ~
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Bez tebe Sta ovaj zivot treba da znaci kad sa mnom nisi ti s tugom u srcu, bolom u dusi zivim bez ljubavi Ref. 2x Bez tebe cu ja umrijeti za dan samo mozes ti zivot mi vratiti Ko sunce zemlji, ti meni trebas ko ljeto proljecu cekam te s nadom u srcu svome da mi doneses srecu Ref. 4x
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Eh, kako smo se ljubili Bila je zima snijegovi su pali u kosi mojoj tvoji prsti mali pili smo vino, bila polu tama prva je vatra gorjela u nama Da zivot vara tada nismo znali poljupce njezne naivno smo krali snijeg opet pada sjecanje mi grije sreca je jedna, a tuge su dvije Ref. Eh, kako smo se ljubili poljupcima jedno drugo budili eh cijelu noc smo plakali kada smo se rastali Eh, kako smo se ljubili nasoj sreci drugi su presudili eh cijelu noc smo plakali kada smo se rastali Opet je zima nista isto nije a ti si lijepa isto kao prije sinoc te sretoh pogledi se sreli k'o da nas vjecno od te noci dijeli Da zivot vara tada nismo znali poljupce njezne naivno smo krali snijeg opet pada sjecanje mi grije sreca je jedna, a tuge su dvije Ref. 2x
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Muske suze Kad ti nocas posljednji put dodjem ne pitaj me sta ti imam reci dozvoli mi da bez rijeci odem jer suze ce mjesto rijeci teci Ref. 2x Na rastanku nista necu reci rijeci uvijek istinu ne kazu vjeruj suzi kad rijecima nisi muske suze ne znaju da lazu Da smo nekad srecni bili mila vjeruj sada vise lazno nije ne vjeruj mi ni posljednje noci kad mi nisi vjerovala prije Ref. 2x
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Rodjendanska Ove noci pjesma ce doci ostaje budna do zore bijele dolazi drustvo, darove ti nosi da s tobom radost i srecu dijele Ref. Neka te sreca cijeli zivot prati neka ti pjesma zlatom dane zlati neka ti sudbina bude divan san srecan ti srecan rodjendan Ove se noci i vino toci a pjesma stara dusu veseli srece i zdravlja, ljubavi prave drustvo ti ovo od srca zeli Ref. Ref.
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Prastao sam Prastao sam sve laz i prevare sve ti dadoh al' ti malo bi biras sudbinu i trazis novi put sta od mene ocekujes ti Ref. Pamtim i vratim sve sto si duzna Bogu i ljudima sve sto si meni uzela nekad sudbina ti duplo uzela Prastao sam sve u bol i uvrede cekao da krene na bolje ipak sve se zna ti volis lutanja zato idi to je najbolje Ref. Ref.
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Prosetaj Za kim nikad priznala ne bi da bas u svemu pretjerujes previse toga nosis u sebi i u Boga ti ne vjerujes K'o stara kula sve ti se rusi ti si dusu prodala previse toga nosis na dusi da bi se sreci nadala Ref. Prosetaj, spakuj svoje stvari dva smo svijeta i bili ustvari prosetaj, sjecanja ponesi s tobom nikad vise na istoj adresi Zena bez casti uvijek si bila uzalud milost docekujes izdaje svoje nevjesto krila sad dobijas sto zasluzujes K'o stara kula sve ti se rusi ti si dusu prodala previse toga nosis na dusi da bi se sreci nadala Ref. Ref.
Trenutno vreme je: 25. Maj 2013, 01:20:04
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci. Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori " u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča .