Trenutno vreme je: 25. Jan 2021, 21:07:24
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Tema: Miki Mecava (Pročitano 24204 puta)
28. Jan 2009, 17:52:57
Jet set burekdzija
Vidi-Meni-Visi
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.20
HTC One V
Crni uvojci Bog te stvori, vrag te uze sta sad vrede moje suze ljudi kazu da te gubim a ja sanjam da te ljubim sanjam tvoje lake korake ti me gledas, a ja umirem S drugovima opet pijem case lomim, tugu krijem ej sudbino sad mi kazi gde da idem da je trazim da je molim, da je ne pustim da mi dusa vise ne pati Ref. Sanjam tvoje crne uvojke za koga su kazi otrove gledam tvoje oci crne, zrna bisera za koga su kad ih nemam ja Jutro mi je svako sumorno rane lecim pustom rakijom gledam tvoje oci crne, zrna bisera za koga su kad ih nemam ja Ref.
Pa ja ne znam sta da stavim vise ovde, sve mi sklanjaju! :(
Jet set burekdzija
Vidi-Meni-Visi
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.20
HTC One V
Da mi je Da, da mi je samo malo da te imam da mi je Sta, sta mi je pa ne mogu ja bez tebe sta mi je sta, sta mi je Ref. 2x Da li sam se zaljubio kada sam te poljubio srcu mome nema leka zalicu, zalicu doveka Da, da mi je samo malo od zivota da mi je Sta, sta mi je pa ne mogu da se smirim sta mi je sta, sta mi je Ref. 4x
Jet set burekdzija
Vidi-Meni-Visi
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.20
HTC One V
Hajde ciganko Ja ne umem da budem kao drugi ne umem da lazem koga ljubim dajem sve i mozda zato gubim zene voljene (2x) Ref. Hajde ciganko gledaj mi u dlan kazi dokle zivot misli da ga zivim sam hajde ciganko karte promesaj pa i meni nesrecnome malo srece daj Ja ne zalim da pijemo do zore casticu sve prijatelje moje zao mi kad secanja zabole niko nije tu (2x) Ja ne trazim da snovi budu java ni uzvodno da potece Sava samo da me nadje ljubav prava dok sam joste mlad (2x) Ref.
Jet set burekdzija
Vidi-Meni-Visi
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.20
HTC One V
Ime tvoje Miki Da li si gresna rodjena ili nas greskom spojio zivot znam da mi nisi sudjena a to me boli, to mi je krivo Ref. 2x Ime tvoje to je ime tuge moje i nocas postavice meni sto za dvoje a zive duse posle tebe nema kraj mene Dugo mi verna bese ti i leptir zivi duze od toga a meni ludom bila si jedina radost zivota moga Ref. 4x
Jet set burekdzija
Vidi-Meni-Visi
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.20
HTC One V
Mozaik Ko li ove noci luta usnama po tvome licu cija li se ljubav nudi da ti cuva nesanicu (2x) Ref. Skupljam srce k'o mozaik od oktobra do aprila sto je puklo one noci kada si me napustila Ova noc je puna bola cigani mi oko stola samo ti si tome kriva zasto si me napustila Bacila si moju ljubav izdala me kao stranca pretvori me preko noci u skitnicu i pijanca (2x) Ref. 2x Provescu zivota pola k'o maneken alkohola samo ti si tome kriva zasto si me napustila
Jet set burekdzija
Vidi-Meni-Visi
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.20
HTC One V
Na Svetog Jovana Donosi vetar neke olovne oblake pravo na nas kao kroz snove neki daleki cujem glas Na Svetog Jovana da neces doci mozda ces mojom ulicom proci da cestitas slavu mojima Ref. Jos samo ti da mi odes kroz srce strelu probodes samo jos tebe da nemam vere mi moje nek' Bog trazi svoje Ako je sudbina onda je greh da Bog da volela me zauvek ja ne trazim nista vise ja samo ljubavi istem jos samo zrno od zivota u, da me volis ti Zivot je more po kojem jedrimo svi svoj vek moje su zore ostale na tvom pragu zauvek Jos da mi dusa postane duga pa da iz srca izadje tuga ja slupacu tvoje prozore Ref.
Jet set burekdzija
Vidi-Meni-Visi
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.20
HTC One V
Nena Ulicama kao Kosava lutam jer ostao sam zeljan tvojih usana to me polako ubija bez tebe kunem svaki dan ti si moja sudbina Ref. Neno, vrati se Neno, dodji mi Neno samo dodji, sve je tebi oprosteno Neno, vrati se Neno, dodji mi Neno samo dodji, sve je tebi oprosteno, Neno Moje noci ko bliznakinje sve su mi iste otkad nema moje jedine i kad me tuga razbije, nek' me k'o casu pokupe tvoje ruke malene Ref. Razbio bih sva ogledala gde nesta onoga coveka kog' si volela ja vise nemam nikoga, kako da trezan zivim sam a pijan nikom ne trebam Ref.
Jet set burekdzija
Vidi-Meni-Visi
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.20
HTC One V
Okovana zlatom Voleli smo iste stvari male ali vazne pricali smo pogledima sto ne ume da se kaze Rekla si mi iznenada od ljubavi se ne zivi da je bogat i da zeli da te ozeni Ref. Okovana zlatom ti ces jednom shvatiti da pod tvojim vratom nema ljubavi okovana zlatom ti ces jednom shvatiti da u grudima tvojim nema ljubavi Mi smo samo jedna prica koju zivot pise postao sam i ja bogat sad od mnogih imam vise Uzalud su sva ta blaga oboje smo siromasi sada imam sve sto zelis samo tudja si Ref.
Jet set burekdzija
Vidi-Meni-Visi
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.20
HTC One V
Okovi Da postoje vrtovi rajski ti bi bila najlepsi plod pa i tamo gde korov nece sve bi s tobom rodilo Ref. Stavi mi okove, zagrej mi bokove neka me tvoje usne s nogu obore budi mi doveka zelja i navika nek nam se vrata raja otvore Moje vene, planinske reke od strasti su nabujale tvoje oci, gavrani crni dusu su mi uzele Ref.
Jet set burekdzija
Vidi-Meni-Visi
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.20
HTC One V
Ona vise ne zivi tu Ja snage nemam ni casu da dignem a svud' bih iso da kuci ne idem sta cu sam u tami toj kad nisi tu, kad nisam tvoj Ref. 2x Dolaze ljudi za tebe pitaju imenom tvojim dusu mi kidaju ne znaju kako boli kad kazem ona vise ne zivi tu I svake noci kad dusa mi klone k'o da te vidim na jastuku svome samo tren i prodje sve cim osvane, ti nestajes Ref. 2x
Trenutno vreme je: 25. Jan 2021, 21:07:24
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci. Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori " u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča .