Spas sam vatra ispod koze,ti me palis o da... Daj tri kruga oko kuce,to cu isto i ja. Nije vruce nego vrelo i ti goris ko zar, baci hladan tus na telo to cu isto i ja...
Ref. E pa necu doslo mi, bila zelja proslo mi, da mi s tobom pada zlato sve je tvoje rasprodato!
E pa necu doslo mi, bila zelja proslo mi, i poljupci oni vruci idi ljubi onu kuci!
Ko da samu vatru lozis po mom telu o joj pa mi muka oko struka,ni ti nisi bas svoj! Nije vruce nego vreo,i ti goris ko zar, baci hladan tus na telo to cu isto i ja...
Jos u mome oku spavas ceznja kuca kad se najmanje nadas i uvek nudi stara secanja za tvoje ime svi vec odavno znaju oziljak jedan, i sta imam na kraju zivot mi je gola pustinja
Ref. Kad zaplacem i kada se molim da nestanem jer tako te volim tvoja sam i zauvek bicu robinja kad zaplacem i kada se molim da nestanem jer tako te volim seti se da nekad sam bila boginja tvoja boginja
Djavo kao da mi preti a meni nema vise sta uzeti svaki bol cu lako podneti strah mi svaku nadu brise jos koji minut i nikada vise mene nece boleti
Ref. 2x
[Edit by IsoLde:: Ne zaboravite na naziv pesme da upisete. Hvala]
« Poslednja izmena: 10. Dec 2008, 13:36:50 od IsoLde »
Deni: Lepa i mlada, u svemu dobra si ali to mi nista ne znaci kad osetim ljubav, bezim iz navike nikada se ne vezujem
Rodjene senke ja bi se odrek'o al' me uvek lako nadje
REF. Pogledaj me, pogledaj me vidis da zivim od danas do sutra promasaja nikad dosta pijanih noci, mamurnih jutra Pogledaj me, pogledaj me nisam ja junak tvoje price mozda gresim, nek mi je prosto pogledaj me i zaboravi
Sandra: Kao sto prodje poslednji minut ceo zivot brzo proloazi sve osim ljubavi u saku ti stane i sto prodje, nikad ne dodje
I pitace te starost, gde ti mladost ode kao meni, ti joj reci
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.