Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 12:48:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Poželjniji ste kad ste u vezi  (Pročitano 3146 puta)
26. Nov 2008, 11:43:42
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Mnogima se to desilo: dugo vremena nikako nisu mogli da nađu nekoga s kim bi bili. A onda su konačno upoznali nekog, počeli da izlaze s tom osobom, zaljubili se, sve je divno - i kao da su odjednom postali znatno privlačniji nego ranije. Prosto da se zapitate gde su bili svi ti koji vas sad smatraju poželjnim dok ste bili usamljeni i čeznuli za nekim.

Odgovor je jednostavan: bili su tu gde su i sad. Vi ste ti koji su drugačiji. I, da, vi ste ti koji deluju poželjnije nego što su delovali ranije, pa vas zato više primećuju i, moguće je, pokušavaju da vas "startuju" bez obzira na to što ste "zauzeti" - nije etički "muvati" tuđe, ali nemali broj ljudi nema običaj da se zamara etikom i obzirima, osim ako neko dirne u njihovo.

Kako to da ste odjednom poželjniji? Ljudi koji su u vezi uglavnom se ponašaju drugačije od onih koji nisu, naročito onda kada su na početku veze. Moguće je da ste pre manje pazili na svoj izgled, ali sada, kada ste s tom divnom i predivnom osobom, želite da ona ostane impresionirana vama, pa se trudite da se negujete i doterujete. Možda ste našli i dovoljno energije da zaista počnete da vežbate, kako biste bili u formi i kako bi ta fenomenalna osoba bila s nekim ko dobro izgleda - zaslužuje to (neretko, kad smo zaljubljeni, trudimo se da damo sve od sebe da postanemo bolji u svakom pogledu, jer ta divna osoba s kojom smo zaslužuje najbolje i želimo to da joj pružimo).

To nije sve. Kada ste zaljubljeni, blistate od sreće, i to nije samo nešto iznutra što vi osećate, to se vidi. To vidi svako ko vas pogleda, izuzev onih koji hronično ne primećuju ama baš ništa, ružičasti slon u suknjici mogao bi da igra pored njih a oni to ne bi primetili. Pored toga, puni ste samopouzdanja, naročito ako ste s osobm kojoj se po nekom osnovu divite, jer je ta fenomenalna osoba odabrala baš vas, vi ste osvojili njeno srce, mora da ste onda i vi nešto, nešto uspešno, zar ne? Takva osoba s kakvom ste sasvim sigurno ne bi gubila vreme na nekog tamo gubitnika/jadnicu.

Doterani, moguće u boljoj formi nego ranije, živahnijih pokreta jer ste srećniji, blistavi od sreće i samopouzdanja - definitivno ste privlačniji onda kada ste srećno zaljubljeni i u vezi.

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia E
Ovo je neobjasnjivo tacno, a niko ne zna precizan odgovor Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 4146
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
ovo mi se prechesto deshavalo Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ja sam godine proveo sa tobom...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 802
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung 
Жива истина...кад сам у вези могао бих да се смувам бар још са неколико девојака...а кад сам сам е онда нема живе душе...класика Smile
IP sačuvana
social share
EKOF NAVIJA ZA ZVEZDU!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Nema tu ništa neobjašnjivo. Smiley

Kada smo u srećnoj vezi, samim tim smo i mi srećniji i zadovoljniji. To i drugi ljudi vide, a logično je da su srećni i nasmejani privlačniji od tužnih i narogušenih. Eto kako je jednostavno. Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ja sam godine proveo sa tobom...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 802
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung 
Ja sam uvek srecan i zadovoljan pa opet corak kad sam sam Smile mora da je neka druga hemija u pitanju Smile
IP sačuvana
social share
EKOF NAVIJA ZA ZVEZDU!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Nema druge hemije, samo feromoni i vozi Miško.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2560
Zastava DE-Munchen...SRB-Krusevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia N 73
Ovo je neobjasnjivo tacno, a niko ne zna precizan odgovor Smile
potpuno se slazem
IP sačuvana
social share
Der Mann muss sehr geduldig und beharrlich sein, wenn er etwas erreichen will
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Sony xperia
Nema tu ništa neobjašnjivo. Smiley

Kada smo u srećnoj vezi, samim tim smo i mi srećniji i zadovoljniji. To i drugi ljudi vide, a logično je da su srećni i nasmejani privlačniji od tužnih i narogušenih. Eto kako je jednostavno. Smile
Nema druge hemije, samo feromoni i vozi Miško.  Smile
E B@mbin@, samo kada bi saslusali, ne bi bilo nista cudno. Lepo se kaze, kakvo misljenje imas o sebi i kako sam sebe vidis, tako i sebe covek predstavlja da ga drugi vide.
I ne bi bilo niceg neobjasnjivog. Al' dobro ljudi vole i malo misticnosti, ....

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 3Gs
Ovo je totalno tacno.. Mislim da je jos jedan pored ovih pobrojanih razloga i skok samopouzdanja kao i to sto se nema neke potrebe da se trazi neko vec se sasvim opusteno prilazi svemu tome..
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 12:48:09
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: eljniji vezi

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.