Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 203
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 21. 12. 2012. Kraj vremena ili početak...  (Pročitano 347615 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6070 2.0
mob
Samsung 
Hrist to ne bi radio. On nije osvetoljubiv već voli sve ljude ma kakvi oni bili. On nije došo da kazni ljude već da ih uči o ljubavi i toleranciji. Propovedao je veru mira i sigurno ne bi odobrio zločine počinjene u njegovo ime kao ni zločine čoveka prema prirodi.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
HTC Wildfire S
I pitanje za milion dolara:

Smile Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4372
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Pre ce biti do godiné , nema vise dolara Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
From: David Wilcock < djw333@exis.netOva adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. >
To: asc2k@egroups.comOva adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. < asc2k@egroups.comOva adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. >
Date: Monday, January 15, 2001 9:11 PM
Subject: [asc2k] Ra / Wilcock opinion on those not Ascending.
Trebao bih sada pisati knjigu, ali ova tema je bila previše primamljiva, da bih propustio odgovoriti. Nekima od vas će ovakav moj odgovor zvučati kao trabunjanje nekakvog fanatika, ako niste upoznati i s Ra materijalom [Zakon Jednoga] i svom težinom dokaza koji sve lijepo povezuju i potvrđuju. U svakom slučaju, iznijet ću svoje shvaćanje stvari, a vama prepustiti odluku. Zaista, ni malo mi nesmeta ako se ljudi ne slažu ili misle da sam lud; vrijeme će dati odgovore.

Ra u materijalu iz 1981 govori o tome da će žetva biti POTPUNA „SVI će biti pokupljeni, bez obzira gdje su [duhovno] jer „zemlja trećeg denziteta će prestati biti od koristi“ za ljudski život nakon 2012 zbog „elektromagnetske nekompatibilnosti“ s trenutačnim tjelesnim ljudskim oblikom. Sami atomi će se mijenjati na samom kvantnom nivou, a i sama planeta će se [fizički] povećati. Nisu samo atomi planete ti koji će se mijenjati, i stoga smatram da ovakvo ljudsko tijelo ne bi „dobro prošlo“ nakon kasne 2012 - iako, preliminarna promjena [prijelaz] bi se trebala dogoditi PRIJE toga.

Događa se TROSTRUKA PODJELA, i ovo je značajno.

1.Postoje ljudi koji dovoljno visoko negativno polariziraju da mogu prijeći u prostor-vrijeme 4.denziteta, na planetu negdje drugdje u našoj galaksiji. Da bi to mogli moraju biti 95% OPS ili više. Iz mojih viđenja [vidovitost, RW] govore da će nekolicina od najpodlijih moćnika u svijetu biti u stanju ovo učiniti, ali ne puno njih. U suštini, morali biste biti neka vrsta nevjerojatno okrutnog diktatora.

2. Ima ljudi na zemlji dovoljno visokog pozitivnog polariteta za prelazak u prostor-vrijeme pozitivnog četvrtog denziteta. Za taj prelazak oni moraju ponešto iznad 50% OPD polariteta - što u suštini znači da ako imati deset šansi dnevno da budete ljubazni prema nekome ili da jednostavno služite sebi samima, barem pet od tih deset puta činite pomoć drugima. Ne možemo znati koliko će ljudi ovdje proći, sve dok se to zaista ne dogodi, ali ne očekuje se neki ogroman broj. (Drugi, poput Wanderera, mogu ići na još više pozitivne razine u nekim drugim područjima). Čak je i Ra rekao da na Veneri, koja je bila puno pozitivnija planeta nego što je to Zemlja, samo 20% ljudi je uspjelo prijeći u pozitivni četvrti denzitet.
[...]
3. Treću kategoriju će činiti najvjerojatnije većina, 90-95% ljudi na ovoj planeti. Ovo je slučaj gdje *nije izvršen izbor polariteta*. Oni se njišu tamo-vamo od OPD do OPS, i upravo OPS bude na pobjedničkoj strani. Oni nisu 'donijeli odluku', a sjetit ćete se da Ra treći denzitet naziva 'Izbor'. Jednom kada izaberete i čvrsto odlučite biti OPD ili OPS, vi ste završili s tom razinom.
[...]
Ra objašnjava da, budući da jako puno ljudi neće 'odlučno izabrati', planeta poput Zemlje se mora pripremiti negdje drugdje u našoj Galaksiji. Ovo se obavlja procesom 'teraformiranja', i objašnjava brojna viđenja NLOa koji uzimaju vodu iz jezera, ribnjaka i oceana, kao i druge prilike u kojima ETovi iskopavaju biljke i drveće i smještaju ih u specijalne kontejnere. Ovaj podatak se nalazi i u knjigama 'Watchers' Raymonda Flowera koje objašnjavaju iskustva Betty Andreasson. Ubrzano se stvara novi planet na različitim točkama kroz vrijeme, a koristi se umijeće putovanja kroz vrijeme iz viših denziteta, pa će čak i takvim ubrzanim stvaranjem izgledati poput druge Zemljolike planete namijenjene onima koji će se na njoj utjeloviti, sa svojom vlastitom geološkom poviješću i očiglednom 'evolucijom' od 'primordijalne juhe' u čovječanstvo, koje neće shvatiti da je DNA namjerno stavljena tamo i bila mijenjana, baš kao što je i slučaj s Annunaki/Nephilim pričom iz Sumerskih tekstova.

Svi na Zemlji koji se ne uzdignu na bilo koji polaritet četvrtog denziteta bit će premješteni na ovu novu planetu. Na temelju nekih podataka iz prve knjige Dr. Courtney Brown: Cosmic Voyage, izgleda daće neki biti na nju spušteni baš ovakvi kakvi su sada, još uvijek u odjeći i samo će biti premješteni na novu Zemljoliku planetu. Stvarat će se legende o tome otkuda su došli (kao što vidimo slučaj sa Sumerima, Dogonima... npr.), ali za nekoliko generacija sve će već biti zaboravljeno, jer će biti prepušteni opstanku u šumi. Iako će neki možda biti živi prebačeni, većina drugih će se reinkarnirati na planetu prirodnim rođenjem, budući da su umrli na Zemlji, a na novu planetu su ih zatim prenijeli Promatrači/Čuvari/Konfederacija/već kako ih želite nazvati.

Odnedavna sam počeo smatrati da će svi na Zemlji biti pozvani da se ukrcaju na ogromne vanzemaljske matične brodove u obliku cigara, bili oni spremni prijeći na slijedeći denzitet ili ne. Oni koji nisu spremni mogli bi biti prenešeni na novi planet kao 'ponavljači ciklusa' i nemati nikakvo sjećanje o zbivanjima prije dolaska. Oni koji su stvarno spremni za slijedeći denzitet vjerojatno će imati posve drukčije iskustvo, iskustvo izvanredne religijske moći i nevjerojatne ekstaze - i u ovim slučajevima, vjerojatno neće sve do prestanka tog svog doživljaja niti shvatiti da su na letjelici.

Oni OPS nastrojeni neće nikada ni pomisliti ukrcati se na letjelicu, zbog straha i nepovjerenja da je to 'zamka', i tako će se sasvim prirodno izuzeti. Možda je Ra zbog toga i navodi/e: 'SVI će biti pokupljeni, bez obzira na progres'. Ideja o ovom planetarnom ukrcavanju ljudi i razvrstavanju, neovisno o ovome nalazi se i u knjizi Josepha Myersa: Edward Bellamy Writes Again; a on sam to nikad nigdje nije vidio napisano već je sam nadošao intuitivno na tu ideju.

Od civilizacije kakvu znamo na Zemlji neće puno ostati nakon ovog ukrcavanja. Iz onoga što nam je rečeno kroz brojne izvore, koliko god bilo neobično, ovo nam je zadnja prilika spašavanja sa Zemlje prije promjene [magnetske] osi. Oni koji se ne ukrcaju na brodove, najvjerojatnije i neće jako dugo živjeti nakon što se polovi zamjene; ostat će samo izolirane grupe ljudi. Promjena polova posve će uništiti većinu toga na globusu što je sada tu, a stanje će biti takvo dobrih deset ili dvadeset godina. Oni koji prijeđu na pozitivni viši denzitet, imat će priliku biti obučeni da se vrate i pojave pred preživjelima; ovo će biti vrlo hrabro od njih, i kad do toga dođe oni koji budu posjećeni imat će isto tako dobru priliku za rapidan rast.

Nema apsolutno nikakvog razloga zbog kojeg biste trebali odbiti ukrcavanje i 'izdurati Zemljine Promjene'. Ono što možete učiniti prelaskom na viši denzitet ima daleko veću vrijednost od bilo čega što biste mogli učiniti ako ostanete na Zemlji, čak i kada biste bili na području preživjelih grupa.
Za one koji nastavljaju stavljati Boga na prvo mjesto u svojim životima, stvari i neće biti tako katastrofalne; ukrcavanje i Prelazak na viši denzitet će biti posve prirodan, prekrasan i savršen.

Uz moje neznanje i vlastitu zbunjenost, nisam bio u mogućnosti pronaći u dosadašnjim prevodima Ra materijala navode Davida Wilcock-a o prelasku iz 3. u 4. denzitet. U prilog tome stavljam samo neke izvode iz sesija Ra materijala koji ne potvrđuju gore navedene navode. Dozvoljavam da svako ima vlastito viđenje, kako sadašnjih, tako i događaja koji su u procesu.

Ra: Ja sam Ra. Pozdravljam vas u ljubavi i svetlu beskonačnog Stvoritelja. Mi sada komuniciramo.

Ispitivač: Kako počinjemo knjigu III Zakona Jednog, imao bih nekoliko pitanja koja nisu prolazne prirode i jedno koje smatram pitanjem prolazne prirode, ali se osećam obaveznim da ga postavim.

Prvim bih voleo da razjasnim poslednju stavku u vezi sa žetvom. Pitam se da li se žetva nadgleda i ako je tako, zašto je to nadgledanje neophodno i kako ono deluje, budući da violetni zrak određuje da li je entitet spreman za žetvu? Da li je neophodno da neki entiteti nadgledaju žetvu ili se to odvija automatski?

Ra: Ja sam Ra. U vreme žetve tu su uvek žeteoci. Plod je oblikovan onakav kakav jeste, ali postoji izvesno nadgledanje koje je neophodno da bi se osiguralo da dar bude smešten na odgovarajuće mesto, bez ožiljaka i mrlja.

Postoje tri nivoa onih koji nadgledaju žetvu.

Prvi nivo je planetaran i mogao bi se nazvati anđeoskim. Ovaj tip čuvara obuhvata totalnost celine uma/tela/duha, ili višeg Ja entiteta, kao i entitete sa unutrašnjih planova koji su privučeni tom entitetu putem njegove unutrašnje potrage.

Druga vrsta čuvara ovog procesa su entiteti Konfederacije koji imaju čast/dužnost da stoje na ivicama, korak od svetlosti/ljubavi tako da požnjeveni entiteti, bez obzira koliko su zbunjeni i nesposobni da uspostave kontakt sa svojim višim Ja, ne posrnu i ne otpadnu iz nekog drugog razloga osim jačine svetla. Ti entiteti Konfederacije hvataju one koji posrnu i uspravljaju ih, kako bi oni mogli nastaviti put u svetlost.

Treća grupa koja nadgleda proces su oni koje nazivate Čuvarima. Ta grupa je iz oktave iznad naše i služe kao donositelji svetla. Ti Čuvari obezbeđuju preciznu emisiju svetla/ljubavi u tanano profinjenom rasprostiranju, tako da se precizno može utvrditi vibracija ljubavi/svetla svakog entiteta.

Žetva je automatska utoliko što će požnjeveni entiteti odgovoriti u skladu sa onim što je nepromenljivo tokom žetve. To je emanacija violetnog zraka. Međutim, ti pomagači su prisutni da bi obezbedili sigurnu žetvu tako da svaki entitet može u punoj meri imati priliku da izrazi svoj violetni zrak sebstva.

Ispitivač: Dakle, na Zemlji postoji širok spektar entiteta s obzirom na mogućnost da budu požnjeveni, kako pozitivno tako i negativno orijentisanih. Da li će ciljevi Orionske grupe biti unutar ovog spektra, kako pozitivno, tako negativno orijentisanih?

Ra: Ja sam Ra. Donekle je teško da se na ovo pitanje precizno odgovori. Međutim, pokušaćemo da to učinimo.

Najtipičniji pristup Orionskih entiteta je da izaberu kolebljivi entitet, kako biste ga vi nazvali, kome se može sugerisati veliki deo filozofije Oriona, da bi ga on kasnije širio.

Neke Orionske entitete pozivaju visoko polarizovani negativni entiteti sa vaše tačke prostora/vremena. U tom slučaju oni šire informacije baš kao što to mi činimo. Međutim, ovo je rizik za Orionske entitete usled frekvencije, gdje negativni planetarni entitet koji je zreo za žetvu pokušava da zapoveda i naređuje Orionskom kontaktu, baš kao što i ti entiteti naređuju planetarnim negativnim kontaktima. Rezultat je borba za nadmoć i ako je izgubljena nanosi štete polarizaciji Orionske grupe.

Istovremeno, pogrešan kontakt Oriona sa visoko polarizovanim pozitivnim entitetima može da izazove pustoš među Orionskim trupama, dok ovi krstaši ne budu u stanju da depolarizuju ovaj greškom kontaktiran entitet. Ovaj događaj je gotovo nečuven. Zbog toga Orionska grupa više voli da ostvari kontakt sa neodlučnijim (kolebljivijim) entitetima.
Ispitivač: Onda generalno možemo reći da ako neki pojedinac ima „bliske susrete“ sa NLO-ima ili neki drugi tip iskustva koja izgledaju kao da imaju veze sa NLO-ima, on mora gledati u jezgro susreta i efekte koje on ostavlja na njemu, da bi mogao odlučiti da li je to kontakt Oriona ili Konfederacije. Da li je to tačno?

Ra: Ja sam Ra. To je tačno. Ako tu ima straha i zle kobi, kontakt je verovatno negativne prirode. Ako je rezultat nada, prijateljska osećanja i buđenje pozitivnih osećaja za službu drugima, znak Konfederacije je evidentan.

Ispitivač: Imam pitanje na koje sinoć nisam dobro odgovorio (ime). Ono ima veze sa vibracijama denziteta. Prema mom razumevanju prvi denzitet se sastoji od vibracija atomskog jezgra koje su u crvenom spektru, drugi u narandžastom itd. Da li je tačno shvatanje da je vibracija jezgra naše planete još uvek u crvenom, da su drugo-denzitetska bića još uvek u narandžastom na ovoj tački prostora/vremena i da svaki denzitet koji egzistira na ovoj planeti ima različitu vibraciju jezgra ili to nije tačno?

Ra: Ja sam Ra. To je tačno tako.

Ispitivač: Onda, kada budu ušle četvrto-denzitetske vibracije, da li to znači da planeta može da podrži entitete sa četvrto-denzitetskim vibracijama jezgra. Da li će planeta i dalje imati prvo-denzitetske vibracije i da li će na njoj biti drugo-denzitetskih bića i da li će biti treće-denzitetskih entiteta sa treće-denzitetskim vibracijama?

Ra: Ja sam Ra. Ovo će biti poslednje potpuno pitanje za ovu seansu. Ima energije ali nam distorzija instrumenta sugeriše da bi bilo bolje skratiti seansu uz vaše dopuštenje.

Ispitivač: Da.

Ra: Ja sam Ra. Morate posmatrati Zemlju, kako je nazivate, kao sedam Zemalja. Postoji crveni, narandžasti, žuti i uskoro će biti kompletiran vibracioni položaj zelenog spektra za četvrto-denzitetske entitete koji će ga onda zvati Zemlja. Tokom četvrto-denzitetskih iskustava, usled nerazvijenosti četvrto-denzitetskih entiteta, treće-denzitetska planetarna sfera neće biti upotrebljiva za nastanjivanje, jer rani četvrto-denzitetski entitet neće tačno znati kako da održi iluziju da četvrti denzitet ne može biti viđen niti otkriven bilo kakvim instrumentima dostupnim trećem denzitetu.

Zato će u četvrtom denzitetu na vašoj planeti biti aktivirana crvena, narandžasta i zelena energetska tačka, dok će žuta biti potencijalna, zajedno sa plavom i indigo.

Ispitivač: Želeo bih da nastavim sa pitanjima u vezi sa informacijom da će u četvrtom denzitetu biti aktivirane energije crvenog, narandžastog i zelenog spektra; da će žuti, plavi itd. postojati kao potencijal. Upravo sada se aktivira energija zelenog spektra. Ona se aktivira tokom poslednjih 45 godina. Zanima me tranzicija kroz taj period u kome će zelena biti potpuno aktivirana, a žuta preći u latentno (mirujuće) stanje. Šta ćemo izgubiti kada žuta iz aktivnog pređe u latentno stanje i šta ćemo dobiti kada se zelena potpuno aktivira i kakav je to proces?

Ra: Ja sam Ra. Razmišljanje u terminima dobitaka i gubitaka vodi do zabluda kada se bavimo krajem ciklusa i početkom ciklusa zelenog spektra na vašoj sferi. Koristeći svojstvo inteligencije treba razviti shvatanje da u jednoj kreaciji ne postoji gubitak. Postoje samo progresivni ciklusi iskustava koje entitet koristi. Sada možemo odgovoriti na vaše pitanje.

Kada ciklus zelenog spektra ili denzitet ljubavi i razumevanja počne da se oblikuje, plan žutog spektra, ili Zemlja u kojoj sada uživate u svom plesu, neće više biti naseljena tokom jednog perioda vašeg prostora/vremena koje odgovara vremenu/prostoru, neophodnom da četvrto-denzitetski entiteti nauče sposobnost da sakriju svoj denzitet od trećeg. Posle tog perioda ponovo će doći vreme kada će treći denzitet moći da se kreće kroz svoje cikluse na sferi žutog spektra.

U međuvremenu se formira druga sfera, koja je u velikoj meri usaglašena sa žutim zrakom. Ta sfera četvrtog denziteta postoji paralelno sa sferom prvog, drugog i trećeg denziteta. Ona je gušće prirode zbog rotacionih aspekata atomskog jezgra tog materijala. Već smo razgovarali sa vama o ovom predmetu.

Četvrto-denzitetski entiteti koji su inkarnirani u ovom prostoru/vremenu pripadaju četvrtom denzitetu na osnovu svojih iskustava, ali su inkarnirani u manje gušćim vozilima zbog želje da steknu određena iskustva i pruže pomoć prilikom rođenja četvrtog denziteta na ovoj sferi.

Treba zapamtiti da četvrto-denzitetski entiteti poseduju veliki stepen empatije.

Ispitivač: U našoj sadašnjosti, u treće-denzitetskoj inkarnaciji na ovom planu, entiteti trećeg denziteta sa planete Zemlje, koji su ovde doživeli nekoliko inkarnacija, će se podeliti na tri grupe: entiteti pozitivnog polariteta ostaju na ovom planu radi sticanja iskustava četvrtog denziteta, negativno polarizovani, koji mogu biti požnjeveni, odlaze na drugu planetu a ostatak nepožnjevenih entiteta odlazi na drugu treće-denzitetsku planetu. Pretpostavljam da su pored toga ovde još neki entiteti koji su već mogli da budu požnjeveni sa drugih planeta i koji su došli ovde da bi sa ovom planetom ostvarili tranziciju u četvrti denzitet, plus Putnici.
Da li je to tačno?

Ra: Ja sam Ra. To je tačno uz malo napomenu. Pozitivno orijentisani požnjeveni entiteti će ostati na ovoj sferi ali ne na ovom planu.

Ispitivač: Onda će entiteti, o kojima govorimo, požnjeveni treće-denzitetski entiteti, koji su prešli na četvrti denzitet, stvarati putem biseksualne reprodukcije potrebne četvrto-denzitetske komplekse?

Ra: Ja sam Ra. Ulazni zraci istinskog zelenog spektra će sve više i više stvarati uslove u kojima će atomska struktura ćelija telesnog kompleksa biti struktura denziteta ljubavi. Celine tela/uma/duha koje nastanjuju ta vozila će, kada žetva bude potpuna, biti, i do izvesnog stepena već jesu, oni o kojima ste govorili, požnjeveni entiteti ovog planetarnog uticaja.

Ispitivač: Razumeo sam da Logos ne planira efekat zagrevanja prilikom naše tranzicije sa trećeg na četvrti denzitet. Da li je to tačno?

Ra: Ja sam Ra. To je tačno uz napomenu da je koncept slobodne volje planiran od strane Logosa kao takvog, on sam je proizvod slobodne volje. U ovom podneblju se može odigrati beskonačan broj događaja. Ne može se reći da su planirani od strane Logosa, ali je dopušteno da se dogode.

Ispitivač: Čini mi se da se efekat zagrevanja, koji se odvija na planeti, može uporediti sa bolešću tela i da bi njegov uzrok bila slična ili ista mentalna konfiguracija. Da li je to tačno?

Ra: Ja sam Ra. To je tačno uz napomenu da je za ovu distorziju telesnog kompleksa vaše planetarne sfere spiritualna konfiguracija odgovorna koliko i mentalna sklonost.

Ispitivač: Kada treći denzitet izađe iz aktivnog stanja i pređe u potencijalno stanje, planeta će ostati sa prvim, drugim i trećim denzitetom. U to vreme na planeti neće biti aktiviranih treće-denzitetskih vibracija. Da li je tačna moja pretpostavka da sve treće-denzitetske vibracije na planeti stvaraju telesne komplekse kao što smo mi; da je to zbir treće-denzitetskih vibracija na ovoj planeti u ovo vreme?

Ra: Ja sam Ra. Ovo će biti poslednje pitanje za ovu seansu. Instrument ima još nešto energije zahvaljujući prenosu, ali postoji izvesna nelagodnost. Mi ne želimo da iscrpimo ovaj instrument. Možemo reći da je uprkos napadu struktura instrumenta bolja nego na prethodnoj seansi.

Kao odgovor na vaše pitanje, to je netačno utoliko što pored celine uma/tela/duha trećeg denziteta postoje i predmeti, misaone forme i osećanja koje su ti Ko-Kreatori proizveli. Ovo je treći denzitet.

Ispitivač: Onda, možete li opisati uslove i način kako će to planeta pokazati. Planeta ima određen raspored uslova koji su prioritetni u tranziciji u četvrti denzitet, a koji su sada u kasnom trećem denzitetu. Onda će uslovi biti potpuno drugačiji u ranom četvrtom denzitetu.
Da li mi možete dati primjer negativno polarisane planete i uslove koji je prate, a povezani su sa kasnim trećim denzitetom i ranim četvrtim denzitetom, tako da mogu da vidim kakve su promjene?

Ra: Ja sam Ra. Vibracije iz trećeg denziteta u četvrti denzitet se mijenjaju prema negativno orjentisanim planetama, precizno i u skladu sa njihovim penjanjem prema pozitivno orjentisanom planetu. Sa četvrtim denzitetom negativnost dolazi sa mnogim sposobnostima i mogućnostima koje su vama poznate. Četvrti denzitet je viši denzitet i tamo je daleko teže sakriti istinske vibracije uma/tijela/duha. Ovo se dešava i jednima i drugima. Uslovi su isti za sve ovisno od vrste vibracija.

Ispitivač: Bio sam zabrinut u vezi količine fizičke nestabilnosti, zaraze, i takvih stvari u trećem denzitetu negativnostima prije konačnih dešavanja. Kakvi su uslovi sa tim problemima u negativno orjentisanom dijelu kasnog trećeg denziteta?

Ra: Ja sam Ra. Svako planetarno iskustvo je jedinstveno. Problem, rečićemo, je više kao vrsta pritiska koji se tiče dešavanja na Zemlji, a koja su usmjerena na negativni planetarni um, tako da će doći vjerovatno do ratnih dešavanja na globalnoj osnovi.

Kako se bude prešlo u četvrti denzitet, tamo će biti nova planeta i nova tijela koja će imati drugačiji sistem samo-izražavanja putem misli, radije nego oružjem.

« Poslednja izmena: 27. Okt 2008, 13:14:39 od Makros_Crni »
IP sačuvana
social share
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Apple Iphone 8+
Pirox, aplaudiram njemu jer je citirao sve iz svetog pisma sto trebamo mi da citatmo, nije otkrivenje po jovanu jer to mi ne trebamo da citam jer ne znamo da tumacimo... gospod isus hristos je sam rekao da nama nije dano ni dana ni casa kada je drugi dolazak hristov, da samo bog to zna, zato kazem da nije potrebno da se mi opterecujemo necim sto nije za nas... vec sami svoje duse da spasavamo ponasanjem u hristu, a da si i malo u veri ne bi tako pricao i laprdao... toliko od mene i ne nadovezuj se vise majke ti... mozemo polemisati do sutra o ovome i opet nam preostaje da cekamo i vidimo sta ce biti kao sto je bilo da ce 1.1.2000.godine u 0:00 biti smak sveta, i evo jos smo ovde...

Nemam utisak da bi Hrist kritikovao aktivnost zaštitara čovekove okoline. Naprotiv On bi, prema onome što o Njemu znamo, bio veliki pobornik ekološke svesti i moralnog unapređenja čoveka . S druge strane sigurno bi kritikovao bilo koje isprazno i nekorisno filosofiranje o moralu i mudrosti koje za cilj ne bi imalo život u skladu sa istim.

Ne bojim se Sudnjeg dana, ne verujem u smak sveta, ali mislim da je svetu neophodan jedan Hrist koji će bičem poizbacivati na ulicu sve licemere i srebroljupce koji štete čovečanstvu.

slazem se potpuno, ekologija se propagira a ne sprovodi se u delo...
IP sačuvana
social share
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
lightsoft zabranjuje postovanje samo smajlija.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Sony xperia
lightsoft zabranjuje postovanje samo smajlija.
Tacno

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Hrist to ne bi radio. On nije osvetoljubiv već voli sve ljude ma kakvi oni bili. On nije došo da kazni ljude već da ih uči o ljubavi i toleranciji. Propovedao je veru mira i sigurno ne bi odobrio zločine počinjene u njegovo ime kao ni zločine čoveka prema prirodi.
Ja kako sam do sada proucio zvanicne dokaze, on nikada nije ni postojao. Cak sta vise prvi put kada se ime Isus Hrist spomenulo zajedno je bilo 325 AD.
Dakle on nije osvetoljubiv jer ne postoji. I zajebite ljubav i toleranciju, postoji granica dokle treba da se prasta  Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6070 2.0
mob
Samsung 
Stvar je u tome na čemu je vera zasnovana. Milijardu ljudi veruje u njega ali ne slede taj primer. Opšti mir i ljubav među ljudima srušili bi ove protiv kojih se dižemo. Prvo se moraju prevazići međusobni sukobi. Ne možeš tek tako osvestiti ljude. Šta više time što napadaš njihova uverenja odmah stvaraš zid. Vidi šta se desilo sa zeitgeist-om. Svi su se dohvatili oko religije i stvorili odbojnost prema pokretu zbog toga. Mora se ići postepeno. Agresivan pristup ne vodi ničemu.
IP sačuvana
social share
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Ni pacifisticki stil nije resenje. Ljudi su stoka, na mentalitetu krda. Ja vise ni ne pokusavam da ih budim, neka ostanu zauvek u njihovim pecinama.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 203
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.