Bez tebe mi nista ne ide samo me tuga prestize dobra mi nisu donijele sve sto su me lazno tjesile njima ni suze nisu slane ni srece drage
Znam ja dobro kako je bez tebe meni vreme stalo je osmeh mi nisu vratili svi koji su probali njima ni krv nije crvena Bog im nije svetinja
Ref. Dok jos nije kasno postalo dok je malo nade ostalo dok me tuge ne pregaze, vrati se ako me cujes, javi se ko sto si nekad, voli me ako mi odmah ne dodjes, otpisi me
Boze, dobro znas da ne lazem u njen zivot kad se zakunem nisam ni ja lagala kada sam Boga molila da na njega mirise sve sto dodirnem
Tacno u ponoc kad kazaljke se spoje umjesto amin reci cu ime tvoje hiljadu milja da si ti daleko znaces da voli i da te ceka neko
Ref. Godina nova, svi nesto zele ja molim Boga, da mi tebe samo za mene cuva godina nova, svima donese srecu u novo ljeto ja bez tebe necu tacno u ponoc iskreno i od srca zelim da tvoje srce za mene kuca
Tacno u ponoc kad radost svijetom krene ti jednu zelju pozeli za mene kako mi trebas, jako i neizmjerno kol'ko te volim, neka ti kaze nebo
Gdje li si sada, sto te nema da li se pitas kako mi je kazu ti, nocu ne palim svjetla dugo me niko vidio nije
Telefon cuti kao proklet a meni nocas treba neko bar da kaze izvini, greska da me greskom iz mrtvih digne
Ref. Ima li nekoga da ti kaze, jos te volim ako u ljubav posumnjas da na dusi moju nosis ima li nekoga ko o tuznim nocas brine ako ti glasa ne cujem da me sa liste zivih skine
Kako si sada, sta mi radis jesi li lijepa kao prije ja protiv tuge ratove gubim sreca samcu prijatelj nije
Na mojim vratima imena nema umjeston njega sada pise mene ovdje ne trazite jer nisam ziv iako disem
Rukama oci zatvaram da u tebe ne gledam 'zalud glavu okrecem kad se s tobom susrecem jos volim te
S drugima jesam probao ali nisam uspio sve se prije zavrsilo nego sto je pocelo jos si mi sve
Ref. Jedan zivot jos da Bog mi pokloni zivio bih da ti dodjem kad te svako napusti sve ti najbolje zelim kao prije samo da ti s nekim drugim lijepo ne bude to ne bih podnio kao ja te drugi nikad ne bi volio
Pravim se da ne cujem sto o tebi govore a ustvari topim se da o tebi saznam sve jos volim te
Ja jos cesto dolazim tamo kuda prolazis i jos uvijek nadam se da me cekas kao prije jos si mi sve
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.