Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 157 158 160 161 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1387814 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
LG Nexus 4
@ ptican http://www.itsvet.com/proizvod/logitech-x-230/comp_tehn_speakers/31/17 svakako ... X230 ... logitech ... ali 5oo kiniti vise ... nesto jeftinije ... mzoda ...S220 ... ja ih imam ... 2.1 ... lepo slajakaju ...

@Izr konkretno mislio sam na ovaj model ali sam se presao posto je skuplji http://www.itsvet.com/proizvod/a4-tech-x-755fs/comp_comp_mouse/40/579 ... X755 ... sve najbolje cuo o njemu ...
eventualno mozda ovaj jeftiniji ... http://www.itsvet.com/proizvod/a4-tech--x-705fs/comp_comp_mouse/40/709 x705 ... mada u tom slucaju verovatno bolje da uzmes ... MX310 .. ipak je logitech kvalitet Smiley  Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

'de si mali crnjo, chuknem te u glavu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 162
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung 
@Fman: e bas sam te S220 video u CM shopu u DCityu pre par sati i razmisljao se dal da ih uzmem i na kraju nista... drago mi je sto si ih preporucio posto mi se za sada oni najvise svidjaju...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung S7
Citat
Laser, pretpostavljam? Sta ti je vaznije, kvalitet otiska ili ekonomicnost.

Ne mora laser ....ali ako je preporuka uzimam.U pitanju je stampa 3D modela sa koeficijentom senki oko + - 30% na svakoj podlozi.Znaci crtez je jedno 1/3 A4 formata ostalo je u senkama. a one su najbitnije.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
LG Nexus 4
ja ih imam ... zvuk je sto se mene tice ... sjajan ... takodje mi je super sto je "potenciometar" ako se tako zove xaaxxxaaxa tako sam procitao jednom Smile xaxaxa .... nadam se da nisam lupio ... znaci ono za pojacavanje i smanjivanje jacine ... odvojeno ... i lepo izgleda i funkcionalno je ... takodje je bas sasvim solidan ... a ono sto meni fali i zasto bih pre x230 ... jeste taj malo jaci bas i malo jaci zvuk ... mada i ovo daje dosta jako ... verujem da ti jace nece trebati za desktop varijantu Wink  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Citat

Ne mora laser ....ali ako je preporuka uzimam.U pitanju je stampa 3D modela sa koeficijentom senki oko + - 30% na svakoj podlozi.Znaci crtez je jedno 1/3 A4 formata ostalo je u senkama. a one su najbitnije.
U tom slucaju najbolji izbor bi ti bio neki HP-ov inkjet iz foto serije. BTW, rezolucije mlaznjaka su odavno prebacile 1200x1200 dpi.
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia 3110c
pomoc, sta mislite o pc konfiguracija icon 500 storm iz metro-a, cena 12949 din.
 AMD Athion 64 3500+ * 2 GB DDR2 * AMD 690V chipset, Ethernet Audio * Radeon X1200 video
* HDD 250GB 7200 8MB SATAII * Dual Layer DVD+-R/RW 20x * ICON MidiTower 400W
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
LG Nexus 4
za te pare ce gura i vise Smile .... samo preporuka da ubacis barem neku graficku kartu ... evo za 3oe (jos 2500-3000) ... 2400xt ... a mozda nesto i bolje  da nadjes .... ili 8400GS >... ili viid vec ako ces da dodas malo ... cisto da imas pristojnu grafiku da mozes da furas filmove i neke igre lepo ... posto ovaj komp sigurno nije ni za kakaw zahtevniji rad od web-a i muzike zar ne ?  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Moci ce decko da gleda filmove i bez dodatnih grafickih karti. Ne sluze one za to.
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
LG Nexus 4
moci ce ... ali nece moci da pokrece rip-ove zar ne? kojih ima brdo sada na net-u ?  a i da bar neku igricu lepo moze da pokrene ... nznm ... ja bih bar nesto stavio ....
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung S7
Citat

U tom slucaju najbolji izbor bi ti bio neki HP-ov inkjet iz foto serije. BTW, rezolucije mlaznjaka su odavno prebacile 1200x1200 dpi.

Radim na konturama montaznih objekata.Pa kad se vise elemanata uklopi senke su drugacijih ekspozitura.E sad....da ti objasnim prakticno treba mi nesto da uzmem koje ce stampati vidno razliku senke krova i klupe koja je ispred kuce i ako su obe u senci drveta...ako si me ukapirao?
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 157 158 160 161 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.