Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hakovanje i modovanje UIQ3 telefona  (Pročitano 62202 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 93
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
SonyEricsson Satio
Moze li ko da postavi foto slikanu mobilnim pre modovanje i posle modovanja,od P1 modela ako ko ima da mozemo pogledati jel ima kakvih poboljsanja?  Smile
IP sačuvana
social share
John Luna ART
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
Apple iP5
Brisanje instalacionih fajlova koji se javljaju prilikom startup-a telefona

Ako vam se posle paljenja ili restartovanja telefona javljaju instalacioni fajlovi koji vas pozivaju da instalirate neke aplikacije ili igrice koje ste ranije vec obrisali, ono sto treba uciniti da vam ti fajlovi vise ne dosadjuju je sledece:

- prvo treba skinuti zastitu pomocu CapsSwitch-a (Capabilities are switched OFF)
- zatim pomocu Swiss Manager-a ili Xplore-a idite u D:\Private\10202dce\. Tu cete videti puno .sis fajlova - klikcite redom na te fajlove sve dok ne nadjete onaj koji vam se javlja prilikom startup-a i zatim ga samo obrisite.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13;
mob
Apple iP5
Time mod

Ovaj mod menja izgled casovnika u aplikaciji Time na UIQ3 telefonima:

- prvo treba skinuti zastitu pomocu CapsSwitch-a (Capabilities are switched OFF)
- skinite i otpakujte Time Mod.rar arhivu
- fajlove qtime.mbm i Qtime.RSC ubacite u C:\Resource\Apps i zatim restartujte telefon

Napomena: ovaj mod je samo za telefone koji koriste engleski jezik.

Pre moda

Posle moda

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
Time Mod.rar (13.16 KB)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows XP
Browser
mob
Apple iP5
Clock Mods

Ovaj mod je zapravo nastavak i prosirenje Time Mod-a iz prethodnog posta. Sada imate veci izbor casovnika tako da mozete da izaberete onaj koji vam se najvise svidja. Instalacija je potpuno ista kao u prethodnom postu.
Ako ste vec uradili Time Mod, a hocete da ubacite novu ikonicu za sat, onda prvo skinite zastitu pomocu CapsSwitch-a, idite u C:\Resource\Apps i obrisite qtime.mbm, a umesto njega ubacite novi qtime.mbm i zatim restartujte fon. Qtime.RSC u ovim novim setovima je isti kao u prethodnom postu i njega ne morate da brisete i da ubacujete novi.

Evo kakav izbor imate:

*
Clock Mods.rar (187.43 KB)
« Poslednja izmena: 15. Okt 2008, 17:58:59 od Ardzuna »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows XP
Browser
mob
Apple iP5
Installserver Activator

Ako niste uspeli da se snadjete sa SIS installer mod-om koji omogucuje instaliranje aplikacija bez sertifikata, evo programa koji automatizuje ceo proces ubacivanja installserver.exe-a u C:\Sys\bin.
Naravno, potrebno je imati CapsSwitch instaliran na telefonu i pomocu njega skinite sistemsku zastitu na telefonu (Capabilities are switched OFF). Instalirajte Installserver Activator na fon i zatim ga pokrenite - na ekranu ce vam se pojaviti sledece:

Pritisnite na More, a zatim na Install - program ce automatski ubaciti installserver.exe u C:\Sys\bin na vasem telefonu, a zatim ce se sam zatvoriti.

U programu postoji i opcija Uninstall koja uklanja installserver.exe mada ne vidim razlog zasto biste to cinili.
To je sve, ako ranije niste uspeli da uradite SIS installer mod, sada mozete slobodno da instalirate sve programe i igrice za UIQ3 na vas telefon bez potpisivanja i zezanja sa sertifikatima. Autor ovog programa je gabika318.

*
installserver.acti... (330.38 KB)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows XP
Browser
mob
Apple iP5
MonSTer Bass (TM) V2

Ovo je odlican mod za zvuk na UIQ3 telefonima - isprobao sam ga na P1 i mogu da kazem da je bolji od Sound Mod Lite koji sam do sada koristio. Zvuk preko slusalica je vrlo glasan i kvalitetan bilo da sam koristio HPM-62 koje sam dobio uz fon ili walkman slusalice HPM-82 koje sam kupio zasebno, a takodje je i zvuk preko zvucnika primetno glasniji.
Isprobao sam ovaj mod i na G900, ali je zvuk i preko slusalica i preko zvucnika isti kao da nije radjen nikakav mod, tako da za ovaj fon preporucujem Sound Mod Lite da bi bar zvuk preko slusalica bio vrlo glasan.

Ovaj MonSTer Bass se oslanja (ili nadovezuje) na Sound Mod Full od SWmail-a i u MonSTer Bass pack-u se nalazi sledece:
1. folder MonSTer Bass V2 sa modovanim AAT fajlovima
2. se_sound_patcher_full od SWmail-a
3. originalni 1020867A.cre fajlovi za sve modele SE UIQ3 telefona (sem za G900 i G700 na kojima ovaj mod i onako ne radi)

Instalacija:
a) za one koji na fonu vec imaju instaliran Sound Mod Full od SWmail-a
- idite u C:\private\10200B19\AATFiles\ i obrisite sve fajlove (ako nece da se brisu, potrebno je za svaki fajl ici na opciju Attributes i dechekirati read-only atribut pa zatim obrisati fajl)
- u C:\private\10200B19\AATFiles\ ubacite sve fajlove iz foldera MonSTer Bass V2 (ima ih 83 ukupno)
- restartujte telefon i uzivajte

b) za one koji na fonu imaju Sound Mod Lite od SWmail-a
- idite u C:\Private\10202be9\persists i obrisite 1020867A.cre fajl
- uzmite originalni 1020867A.cre fajl za vas telefon i ubacite ga u C:\Private\10202be9\persists
- dalje sledite sve korake pod c)

c) za one koji nisu radili nijedan mod za zvuk na svom telefonu
- iskopirajte fajl mmmgmtserver.exe iz Z:\sys\bin i ubacite ga u C:\sys\bin\
- iskopirajte fajl M3SAudioPolicyMgr.dll iz Z:\sys\bin i prebacite ga na vas kompjuter
- pokrenite se_sound_patcher_full na vasem kompjuteru, selektujte M3SAudioPolicyMgr.dll i pritisnite Install da biste patchovali ovaj fajl.
Napomena: posle patchovanja, na kompjuteru ce vam se javiti M3SAudioPolicyMgr.dll.bak fajl koji je tu kao potvrda da je patchovanje bilo uspesno, ali ovaj fajl ne treba ubacivati u telefon. U telefon se vraca patchovani M3SAudioPolicyMgr.dll fajl, a M3SAudioPolicyMgr.dll.bak izbrisite sa kompjutera i ne ubacujte ga u fon.
- patchovani M3SAudioPolicyMgr.dll fajl sa kompjutera ubacite u C:\sys\bin\ na telefonu
- sve fajlove iz foldera MonSTer Bass V2 (ima ih 83 ukupno) ubacite u C:\private\10200B19\AATFiles\
Napomena: potrebno je kreirati folder AATFiles u C:\private\10200B19\ ili preimenujte folder MonSTer Bass V2 u AATFiles i onda ceo folder ubacite u C:\private\10200B19\
- restartujte fon i uzivajte

*
MonSTer Bass (TM) ... (171.23 KB)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Nisam primetio da se trosi brze baterija posle modovanja. Kako da vratim p1 camera mod onaj stari posto kod novog imam problema sa video snimanjem jer secka svakih 5,6 sec?
Ardzuna aj mi posalji touchdial na pm molim te.
I gde da nadjem onaj stari 1020867a.cre koji mi je bio na telefonu pre pachovanja sa sound mod lite?
« Poslednja izmena: 20. Okt 2008, 09:13:53 od stefgi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows XP
Browser
mob
Apple iP5
Nisam primetio da se trosi brze baterija posle modovanja. Kako da vratim p1 camera mod onaj stari posto kod novog imam problema sa video snimanjem jer secka svakih 5,6 sec?
Ardzuna aj mi posalji touchdial na pm molim te.
I gde da nadjem onaj stari 1020867a.cre koji mi je bio na telefonu pre pachovanja sa sound mod lite?

Ako hoces da izbrises Camera mod, onda samo izbrisi fajlove koji su ubaceni: prvo idi u C:\Private\10202be9 i izbrisi 10208696.txt, zatim u C:\Resource izbrisi folder SystemSounds i na kraju u C:\Resource\Apps izbrisi cmra_bursting.mbm i pvcamera.RSC, restartuj fon.

Originalni 1020867a.cre fajl za P1 imas u gornjem attachmentu za MonSTer Bass kao sto sam i napisao.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Joj izvini. Ja kada sam video verziju koja se dopunjuje na sound mod full nisam ni citao dalje Smile Smile Smile tako da nisam procitao da ima originalni .cre fajl. sorry
Koja aplikacija moze da se koristi pri prinudnom gasenju programa. Kada blokira neka aplikacija i u task manageru nece da mi je ugasi na END?
Jel imas touchdial?
« Poslednja izmena: 20. Okt 2008, 20:34:38 od stefgi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Hronicar svakodnevnice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 264
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia n82
swissmanager
IP sačuvana
social share
Zasto mora jednostavno, kad moze komplikovano?!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.768 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.