imamo načina sto da se u mraku sretnemo slomljeno naše srce spremno spremno je na sve pakao vremena iz usta uzima dah išli smo skroz dna išli smo skroz do dna mi znamo kako će nas ova noć obojiti po ko zna koji put mi pričamo u snu
a vani umire grad ne daj da plešem sam koža ne osjeća koža ne osjeća i neka nova java sve će sve će pokvariti za ljepotu trebamo krvav novac nesretni znaš me i znam te ja i nema mrdanja idemo do kraja idemo do kraja
3+10 ti si broj 3+10 ja sam broj 3+10 mi smo broj hodamo po žici zajedno 3+10 ti si broj 3+10 ja sam broj 3+10 mi smo broj hodamo po žici zajedno zajedno hodamo po žici zajedno zajedno hodamo po žici zajedno
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Oooooooooooo, yeah... dobra si skroz ooo ooo oo ti se meni sviđaš ooo ooo oo šta si u horoskopu kad ti je rođendan a mogli bi u kino ooo ooo oo nismo odavno ooo ooo oo ja te volim najviše samo brbljaj kraj mene ooo ooo oo bla bla blablabla ooo ooo oo bla bla blablabla ooo ooo oo bla bla blablabla
baš je bio dobar onaj dan kad si se skijala kad si se smijala kad si odlutala
a pito bih te nešto vezano za nas odgovori mi sada ti ho'š li sa mnom brbljati
ooo ooo oo bla bla blablabla ooo ooo oo bla bla blablabla ooo ooo oo bla bla blablabla bla
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
ma daj ma ta ti je, ma puti me, ma daj... ma ta ti je, ma puti me, ma daj... ma ta ti je, ma puti me, ma daj... ma ta ti je, ma puti me
ma goni mali goni!!! ma goni mali goni!!! goni mali, goni goni mali, goni sam zločesti su oni
ne nadaj se opet jer nisi dobar ko ni prije ima nešto što ti voliš ali sve to ubija te nemaš velik predznak sreće igraš se sa đavolom ali male su ti šanse vidim da te sad ne boli vidim da si bolji sve do jutra ti ćeš biti dobro dobar mali ali ja znam da to sada nije kraj kada svane crni dan ti ćeš biti sam
ma goni mali goni!!! ma goni mali goni!!! goni mali, goni goni mali, goni sam zločesti su oni
oduvijek si znao i oduvijek si mog'o na visini zadatka oduvijek si bio znam svaku priču i o tebi i o njima znam za demona koji je nad svima otvorio si vrata pakla vatra te je takla povuk'o se bezbroj puta ali nemaš mira uzeo si igračke iz svoga ormara opet sve je bajka bez početka i bez kraja
ma daj ma ta ti je, ma puti me, ma daj... ma ta ti je, ma puti me, ma daj... ma ta ti je, ma puti me, ma daj... ma ta ti je, ma puti me!!!
znam da trebaš svoju sotonu da ti pruži bijednu sreću svu jednom će ti biti zadnji put al nema veze jer ti si lud
na tamnoj strani umnice ti si dio situacije poznaju te divlje duše imaš život u kojem gori sve
a kada sjaj izgubiš i počneš vrištati tvoja je ljubav zla ostaješ ranjiv i sam
sada trebaš dobro razmislit' iskrivljenu cestu pregazit ovo su tvoji dani najgori da li ćeš u igri ostati
goni mali, goni sam goni mali, goni sam goni sam goni!!! zločesti su oni...
stanje sivo meso živo iza mene je ništa ispred mene si ti čekam znak tvoj znak promijenimo nešto promijenimo sve
postoji uzbuđenje ono je jače od svega veliko i sjajno kao svemir uzima me sve do neba
trebam, trebam, trebam tebe najbolju još sekundu, još sekundu ja sam tu ne treba mi laž ni glazura ja živim u muzeju voštanih figura živim u muzeju voštanih figura ja živim u muzeju voštanih figura živim u muzeju voštanih figura
heeeeeeeeeeej...
tu u blatu viri ruka kad je uzmeš to je muka dok me guta ludilo i san sve sam manje prisutan
trebam, trebam, trebam tebe, najbolju još sekundu, još sekundu, ja sam tu ne treba mi laž ni glazura ja živim u muzeju voštanih figura živim u muzeju voštanih figura ja živim u muzeju voštanih figura živim u muzeju voštanih figura
sve te lijepe stvari, s njima smo se hranili sunce od papira grijalo nas danima sve te lijepe stvari, s njima smo se družili mjesec iznad nas po nama je pad'o kao prah
a sad je mrak i zaraza a ti i ja od asvalta
a sad je mrak i zaraza a ti i ja od asvalta
sve te lijepe stvari morat ćemo prežalit' zelene gorke trave sve će prekriti
i kada krene najezda vidjet ćemo izbiliza je li živi u nama ona želja posljednja
sve te lijepe stvari, s njima smo se hranili sve te lijepe stvari, s njima smo se družili
sunce od papira grijalo nas danima mjesec iznad nas po nama je pad'o kao prah
oko mene, oko tebe svi smo nitkovi ovo nije neki film to smo stvarno mi igramo se s majmunom po cijeli božji dan nije važno da li možeš jedan ili dva i ne boj se
sve dok traje dobro je sve dok drži dobro je sve dok traje dobro je sve dok drži dobro je šta je? šta je? šta je?
sastale se glupače kod jedne glupače jedna pije druga puši treća nekog čačka ruši
svaka blesa gleda u nebesa svaki đavo gleda pravo svaki slon gleda u beton ja i vi ona i on bejbe
sve dok traje dobro je sve dok drži dobro je sve dok traje dobro je sve dok drži dobro je
oko mene, oko tebe svi smo nitkovi ovo nije neki film to smo stvarno mi igramo se s majmunom po cijeli božji dan nije važno da li možeš jedan ili dva i ne boj se
sve dok traje dobro je sve dok drži dobro je sve dok traje dobro je sve dok drži dobro je šta je? šta je? šta je?
bit ćeš junak grada svoga samo moli dragog boga ta te spasi od prokletstva da te digne iznad svega jer puko si se ružnom stvari ulica te samo kvari uvijek sam protiv svih uvijek lud nikad fin
predugo već grebeš po dnu (predugo grebeš po dnu) s glavom u torbi želio si nju (želio si nju) vremena su skroz sjebana (vremena sjebana) ljubav je najveća prodavnica prodavnica...
život je lijep život je lijep život je lijep život je lijep
a ti si lijen a ti si lijen a ti si lijen da priznaš grijeh
nikad nećeš odrasti mali nitkove to se događa događa događa događa
predugo već grebeš po dnu (predugo grebeš po dnu) s glavom u torbi želio si nju (želio si nju) vremena su skroz sjebana (vremena sjebana) ljubav je najveća...
predugo već grebeš po dnu (predugo grebeš po dnu) s glavom u torbi želio si nju (želio si nju) vremena su skroz sjebana (vremena sjebana) ljubav je najveća prodavnica prodavnica...
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.