Uvod (govori Mirko Srdić alias Elvis J. Kurtović): "Kao što to obično biva, neki tjelesni nedostatak povlači za sobom razvijanje nekih drugih osobina. Tako se kod Kemija razvilo osjećanje za bacanje novčića blizu zida. To je jedna popularna igra koju u Sarajevu igraju i djeca i odrasli. Zove se - ćiza bliza. Zahvaljujući svom nadprirodnom osjećaju, Kemi je postao šampion u ćizi. Iz rok opere 'Kemi' poslušajmo još kompoziciju - Ćiza Wizard."
Sad o Kemi priča čaršija sva. O kako taj dečko ćize igrat' zna.
Od Vratnika do Bistrika ravnoga mu nema i čitavu se Bosnu osvojiti sprema.
Slijepi je Kemi čarbonjak pravi. Čiza je glavna, čaršija slavi.
Od Zenice do Tuzle, Kleka i Drvara. Preko Banja Luke pa sve do Mostara.
On je ćiza wizard, zvali smo ga mi. On je ćiza wizard, on je najbolji.
On je ćiza wizard, on je ćiza bog. Uzeće i zadnji dinar on iz džepa tvog.
Čemu je vrijedno tooo? Čemu je vrijedno tooo?
_____???? _____???? On me ponižava, on me u dug tjera.
Spasite me ljudi od ovog boga zlog. Jer on je ćiza bog. On je za ćizu bog.
On je ćiza wizard, zvali smo ga mi. On je ćiza wizard, on je najbolji.
On je ćiza wizard, on je ćiza bog. Uzeće i zadnji dinar on iz džepa tvog.
Sad o Kemi priča i Evropa sva. O kako taj dečko ćize igrat' zna.
Od Stambola do Minhena ravnoga mu nema i čitav se svijet osvojiti sprema.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
Ja sam realan i nisam tracer al' ne volim gopodu Margaretu Thacer Znam ona je mocna, djeca su joj novinari, rodaci politicari ali ja cu uvijek pjevat protiv nje, ali ja cu uvijek glasat protiv nje dok mi usta ne zatvore!
Ja sam jedan tužni čovjek iz propaloga grada iz kojega se brzinom svjetlosti širi brzina mraka prošao sam jako mnogo nisam našo sreću nisam sebi našo ženu da mi rodi djecu
gdje god da krenem kud god da pođem ja sam svoj na svom gdje god da uštekam punjač za mobitel tu mi je i dom gdje god da krenem kud god da pođem ja sam svoj na svom gdje god da uštekam punjač za mobitel tu mi je i dom
nikad nisam stavljo tačku već radije zarez nisam htio zabiti ljepotu stavit je u kavez imam svoju vjeru koja vrijedi samo meni koja kaže nemoj lagat, krast i nemoj se ženit
gdje god da krenem kud god da pođem ja sam svoj na svom gdje god da uštekam punjač za mobitel tu mi je i dom gdje god da krenem kud god da pođem ja sam svoj na svom gdje god da uštekam punjač za mobitel tu mi je i dom
i gdje god ima dobrih ljudi ja sam svoj na svom gdje god da uštekam punjač za mobitel tu mi je i dom
U modi je biti šupak, to je sada in... Prijatelju otet' djevojku, hvaliti se stim... Glamur časopisi, tv, biti hot... Kazu da je fora biti sebičan i škrt... Nikad zdravo, žurim, stalno gledati na uru... Nikad nemat' sitnog novca ni za brzu turu... Samo kad ti treba jarana bi zovn'o... Kažu da je cool sada malko biti govno... U trendu onda kada skoro cijeli grad... Prijatelji, rodbina za tebe kažu da si smrad... S modelima pit' na špici kašućino i espresso... S novim džipom ljubavnicu voditi na muziku i meso... Imat' svoga kreatora, pazit na image i na stil... Dok radnici štrajkaju poći na karneval u Brazil... U modi je biti šupak, to je sada in... Frank Sinatri ukrast' pjesmu, hvaliti se s tim... Kada kruži joint, povuć' zadnji dim... U modi je biti šupak, to je sada in...
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.