Sto si mi bas ti na ovaj dan dosla u belom da me razbijes imala si svoj tajni plan sto veceras da ga otkrijes oprosti mi i bes i bol priznajem, ti si jaci pol
Ref. Jer ti plakaces za sebe a cetiri zida cutace i kad ljubav te ogrebe jos malo snage ostace da ti zivot pokrene kad ljubav ledja okrene
Sad si jaca, sad si bolja sad su svi pod nogama i kad vise nisi moja gledam te ko na drogama osveta zivot pokrene kad ljubav ledja okrene, ledja okrene
Mislio sam sad, sve je po mom novi zivot, novi gradovi al' sudbina igra po svom ovo su samo moji padovi oprosti mi i bes i bol priznajem, ti si jaci pol
Ti si me veceras napokon otpisala dozivotnu robiju si mi potpisala daj potrudi se veceras bar da zaplaces kad ti oci malo oteknu neces izaci na ulicu
Necu da se svadjam, necu dalje pridike recima da gadjam tvoje lose odluke kad ljubav davi pruzi slamcicu za spas sutra mislices drugacije nisu tvoje usne svacije
Ref. Bog je bas po tvojoj meri zenu pravio al' je mesto srca kocku leda stavio sad sve sto volis zavejes sto je zivo ubijes
Bog je bas po tvojoj meri zenu pravio al' je mesto srca kocku leda stavio ti i mom srcu naredi da stane, da se zaledi
Rastavit cu dusu od srca da za njom mi vise ne kuca ako treba oci cu da dam samo da je vise ne gledam
Uzalud mi ove ruke dve sto su samo jednu grlile moje usne moj su nespokoj tu je njenih poljubaca broj
Ref. Neka mi se druge raduju blago njima, nista ne znaju kada ona ima snage da zaboravi sta smo jedno drugom znacili kada ona ima snage da zaboravi ljubav mi se vise ne mili
Uzalud mi ove ruke dve sto su samo jednu grlile moje usne moj su nespokoj tu je njenih poljubaca broj
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.