Trenutno vreme je: 16. Jan 2021, 01:00:41
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Tema: Marija Mara Stojadinovic (Pročitano 8294 puta)
24. Mar 2008, 23:45:28
Krajnje beznadezan
~ za ljubav opet imam volje ~
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Juce k'o i danas K'o cigareta se gasi poslednji zar od naseg plamena nista se ne moze spas'ti ponos je tvoj tvrdji od kamena I vec te danima nema na poziv moj ti ne odgovaras vidim ja sta nam se sprema nisi ti moj vise se i ne pretvaras Ref. Juce k'o i danas pitaju me za nas nasi drugovi po navici vec lazem kako da im kazem sta smo postali Juce k'o i danas pitaju me za nas a ja ne znam sta je istina dal' sam tvoja ili nicija Ref. 2x
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Kineski zid Srusio si ljubav nasu, zar te nije stid velika nam ljubav bila ko Kineski zid 2x Ref. 2x Ubio si sve u meni a sad idi, idi cak i zemlja kojom hodas zbog tebe se stidi Pokrao si srce moje rukom lopova volelo te ko ni jednog, ti ga otrova 2x Ref. 4x
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Lak muskarac Mozda si lak muskarac mozda si druga liga meni si bio dobar a sad me nije briga jer ti si proslost za mene prica kojoj imam zamene Ref. 2x Jer koga nema to da znas bez njega se moze nemoj da sumnjas ti nisi prvi koga sam volela pa prebolela Sto nisam kad te nema videla sta se sprema sto sve je bilo lazno ma to sad nije vazno jer ti si proslost za mene prica kojoj imam zamene Ref. 4x
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Ni za hiljadu godina Godina za godinom navikla sam da si s njom vise te i ne krivim kad ne znam da te ostavim Ne krijem se ja od nje jer i ona zna vec sve u istu boju kao ja kosu je obojila Ref. 2x Ma ni za hiljadu godina ona ti nece biti k'o ja a ti i dalje ljubi nju ja volim te i volecu Vise se i ne ljutim sto se sama probudim spremna sam da zivim s tim kad ne znam da te ostavim Ref. 4x
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Pa sta Taj pogled tvoj preko stola kroz oblak dima ko da me sece na pola a ja ti govorim telom ma, samo napred jer si frajer do bola 2x Ja necu prosecne necu prepametne, necu bogate nesto u tebi mi kaze da nocas moram ja da probam te Ref. Ma, hocu da ti izgledam laka, pa sta niko to sutra vec nece ni da zna nisam ja kao sve te namazane sto kao nece pa onda navale Da ti izgledam laka, pa sta niko to sutra vec nece ni da zna veceras bices ti u krevetu mom a one fine nek sutra misle o tom
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Tudje sladje Poglede tvoje tako lako citam malo mi blize pridji da te pitam ko je ta mala sto se uz tebe pripila Skloni je malo jer ti rusi cenu to sto je s tobom samo dize njenu tako me gleda na ulogu se primila Ref. Hajde posalji je da vidi dal' sam napolju ma nije kriva sto je naisla na najbolju pa neka lepo sebi nekog ravnog pronadje nocas si moj, a ona sama nek' se snadje Hajde posalji je da vidi dal' sam napolju u mom ces krevetu ti docekati nedelju a ona neka lepo sebi ravnog pronadje zar ne zna da je tudje uvek bilo sladje Ref. 2x
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.12
U tvojim genima Pre svakog cutanja pred mene svoje lazi prospes posle svih lutanja jos korak dva od mene otmes Kad vec me ne zalis reci mi bar tu tuznu istinu dal' jedno slovo sam bar u tvom imenu Neka te jutro doceka na drugoj strani ovog grada tamo me ne cekaj veceras niti bilo kada Kad vec me ne zalis reci mi bar tu tajnu veliku kako se pise tuga na tvom jeziku Ref. To je u tvojim genima zauvek nepopravljivo na srcu malim slovima pise ti nezapaljivo To je u tvojim genima za ljubav izbrisan je kod sad kazi zbogom srecnima nek' mirno potone nas brod Ref. 2x
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Zadnji i prvi Tako malo, malo mi treba da zaboravim da te volim, volim do neba da od tebe ozdravim Svima pricam da mi je lako od kada nisi moj i lazem sebe, a jos mi tako fali dodir tvoj Pa probam kada te vidim da osmeh na lice stavim tugu da skrijem jer jos se stidim sto ne znam da te zaboravim Ref. 2x Izdaju me oci, izdaju ruke da jos ti pripadam da si mi zadnji i prvi i jos u krvi tvoj otrov osecam
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Kumovi Ladies, ladies and gentlemen welcome to world wide Marija Mara one, two, three, come on Kao od krede trag, sve se brise i niceg nema od nas, a jos si meni drag al te vise ne vidim, ne cujem glas Sto posle rastanka kao po pravilu vise se ne znamo kada pozelis to slobodno javi se, pa da se vidimo Ref. 2x Budimo sad dobri drugovi kad nismo to bili u ljubavi mozda i bit cemo kumovi kad se udam, kad ozenis se ti Cutimo rec po rec sve nas manje vidim vecima tu to sto smo bili pre, sve je dalje jos korak pa smo na dnu Sto posle rastanka kao po pravilu vise se ne znamo kada pozelis to slobodno javi se, pa da se vidimo Ref. 2x Ref. 2x
Trenutno vreme je: 16. Jan 2021, 01:00:41
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci. Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori " u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča .