Dok me gledas tako ko da mi se volja lomi po telu mi klize tvoji ljubavni demoni
Jos ti ne znam ime ali znam sta bi hteo jos ti ne dam sve uzmi deo, po deo
Malo, malo pomalo zamalo sam pala za tebe i mene svoju bi mladost dala
Ref. A ti si lep, lep, lep, kao Bogom dan dodji u moj stan tako doteran i bicu opasna, malo zanosna za tebe stvorena, za greh
Dok me gledas tako ko da mi se ljubav vodi sama sam na brodu sto ka tvome srcu brodi
Ref.
Stalno gledam na sat, cujem koraka bat stizes tacno u pet, mirise vazduh na med sladi poljupce sve dok srce budi mi se htedoh da kazem ne, ali zaljubih se
Samo tvoja sam bila do kraja i sto nemam ja tebi sam dala crno cvece na dusi ti cveta ljubav nece da padne ko ja
Vise ne gledam haljine bele tvoj me prsten jos vuce na dno sve su devojke bas tebe htele samo ja sam probala bol
Ref. Evo ti ruka, cestitaj tugu evo ti ljubav, zavoli drugu evo ti srce, opet ga rani kad vidis suzu tada stani sve bih dala da je do mene samo ne dam ti ovo secanje
Samo tvoja sam bila do kraja i sto nemam ja tebi sam dala crna suza na grudi je pala ljubav nece da padne ko ja
Gledam stranca, a reci su grube ne da ponos da kazem ti to kad zaboli ja stegnucu zube znaj da nisam ti ja bilo ko
Sta sve nisam probala a ti ni da pogledas onu stranu srca koja sama je zlo mi je od srece, koja stvarno nece ni jos pola dana da mi potraje dao si mi srecu, kazes najvecu ne znam al' mi srce boluje
Ref. 2x Gorane, eh kad bi dovece ljubav kao vino tekla da se napijem praznik je Gorane eh da mi osvane novi zivot sutra kraj tebe
Ispredgradja srca mog osmehom sa lica tvog gadjao si centar duse namerno zlo mi je od srece, koja stvarno nece ni jos pola dana da mi potraje, a ti sam za sebe, iznad svega si kao da me vise ne volis
Da si mi prvi nemir u krvi ja osecam to i novim usnama zalogaj prvi kad padne mi noc moja je ljubav bez granice tako mi srece i danice jos ovo oko zeleno ne bi bez tebe zaspalo
Ref. 2x Hej stani duso, nek te ne brine jos uvek na tebe srce otkine hej stani duso, jos smo zajedno andjeli se ljute kad se svadjamo
Zasto si gorak ko zeleni orah sta ce ti to kad si mi prvi nemir u krvi ja osecam to moja je ljubav bez granice tako mi srece i danice jos ovo oko zeleno ne bi bez tebe zaspalo
Ja se ne predajem kraj ne priznajem i kunem se da on jos voli me
Vetar nek ponese, zelju iz srca mog i sapnem mu da je on ljubav zivota mog on sa drugom vino pije suze ne krije on sa drugom srecan nije sve to zbog mene
Ref. Kad bih mogla ja da budem vino njegovo znam da bi me sa njom popio pogled krije tuga mu je jos u ocima pored njega druga spava a to nisam ja kad bih mogla ja da budem vino njegovo znam da bi me sa njom popio
Vetar nek ponese, zelju iz srca mog i sapnem mu da je on ljubav zivota mog on sa drugom vino pije suze ne krije on sa drugom srecan nije sve to zbog mene
Ref.
On sa drugom vino pije suze ne krije on sa drugom srecan nije sve to zbog mene
Nemoj sve da shvatas pogresno ovaj put idem ozbiljno prosla sam pakao i sad veruj mi, zalim iskreno
Sto sam te ko Boga volela sto sam ti sve dozvolila svoju rec i ponos zgazila
Ref. 2x Nece grom iz vedra neba bol iz cista mira srce uz adrenalin prolupa nece grom iz vedra neba bol iz cista mira suze sam jeftino potrosila na tebe svih ovih godina
Ko si ti, da li znas da si kriv sto je kraj
Treznim se od tvoje sudbine nadji joj bolje drugove mogla sam jos mnogo ranije nestati, veruj, kajem se
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.