Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Jun 2025, 19:21:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: defect sectors na hdd-u  (Pročitano 1235 puta)
13. Mar 2008, 11:30:45
Svakodnevni prolaznik

"RIKNULA BORANIJA"

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 358
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
ovako skenirao sam hdd , sa  hdd boot repai tool tako nekako, na tom hdd nemogu dici sistem jer ima puno ovih defect sectora dali je to rikavela disk ili mu ima spasa ovaj softver sto sam koristio on iocita te greske  ali posto je  versija koja se placa nemogu nista uraditi  sve skupa ima oko 2500 defect sectora, e mene intersuje  jeli to kraj tom hdd star je samo tri godine  pa mi je cudno da se sjebao tako brzo  ako ima spasa hdd-u volio bih znati  kako ako ima neki softvware da je puna verzija  predlog  da mi zavrsi posao   hvala
« Poslednja izmena: 13. Mar 2008, 11:46:20 od badgonzzoo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia 6120
Bad sektori mogu biti software-ski i hardware-ski. Nadji neki program za ispravljanje Bad sektora na hardu, pa uradi sa njim repair. Hardware-skim bad sektorima nema pomoci. Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Sony xperia
Bad sektori oznacavaju slabljenje magnetnog permabiliteta materijala na disku, ispod propisane minimalne vrednosti. Vecina ako ne i svi software-i, prilikom reparacije, oznacavaju te delove, tako da se dalje ne koriste. Time se ujedno i umanjuje kapacitet diska. Mogucnost povracaja permabiliteta je odradom low level formata. Ujednacava permabilitet diska. Medjutim i on nije svemocan. Nakon zavrsetka, ako pokaze manju vrednost kapacitetta diska, znaci da neke sektore nije mogao srediti. Ukoliko ostane neki sektor los, tokom vremena ce se siriti i upropastavati druge na disku. Siri se kao zaraza, tako da za neku godinu disk postaje neupotrebljiv.

Nadam se da ti ovo moze pomoci u daljem odlucivanju.  Smile
« Poslednja izmena: 13. Mar 2008, 12:54:18 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

"RIKNULA BORANIJA"

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 358
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
pa iskreno i niste mi pomogli nijedan od vas nije naveo neki programcic koji je testirao a da je postigao neki rezultat npr ja  imam had2-2007, pa npr  iz hirensa 8.8 hdd repair, panpr  dajte jos softvera koji su free a da rade 100%  a ne u po frke da mi trazi kupovinu programa, jer je u pitanju maxtor koji je star nepune tri godine to relativno malo vremena da bi se tako sjebao hdd  sto znaci da je u pitanju softverska greska  sumnjam da je hardwerska  iz razloga sto je to malo vremena  hdd traje vise  a i nije bezveze marka     nadam se da me sad razumete
« Poslednja izmena: 13. Mar 2008, 16:30:16 od badgonzzoo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Sony xperia
Testovi ispravnosti HDD-a

Hitachi
Link

Maxtor
Link

WD
Link
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Jun 2025, 19:21:44
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.