Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pet godina od ubistva premijera Zorana Djindjica  (Pročitano 50788 puta)
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N70
Zorane,počivaj u miru.
 No comment za neke ovde.odgovarati na pojedine postove je kao pokušati da odčepite wc šolju golim rukama.

Smile Smile Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Sea shepherd

Zodijak
Pol
Poruke 23472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Zorane,počivaj u miru.
 No comment za neke ovde.odgovarati na pojedine postove je kao pokušati da odčepite wc šolju golim rukama.
Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (gutsy)
mob
SonyEricsson k310i
Zorane,počivaj u miru.
Smile Smile

Smile Smile Smile
Nije mi jasno zasto se pojedini prestavljaju kao naslednici njegove poltike a uopste ne rade kako je on radio.Stavovi im se u mnogo cemu ne slazu.Polje bi bilo da puste coveka da pociva u miru umesto sto se pozivaju non stop na njega i grade svoje ime na mrtvom coveku.A st ako su ga bas oni ubili Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Zorane,počivaj u miru.
Smile Smile

Smile Smile Smile
Nije mi jasno zasto se pojedini prestavljaju kao naslednici njegove poltike a uopste ne rade kako je on radio.Stavovi im se u mnogo cemu ne slazu.Polje bi bilo da puste coveka da pociva u miru umesto sto se pozivaju non stop na njega i grade svoje ime na mrtvom coveku.A st ako su ga bas oni ubili Smile

Ma samo pogledas ko je od njegovog ubistva profitirao i znas ko ga je ubio - Rusi, DSS, SPS, SRS.. Svi su ojacali i navatali se privilegija. Jednostavno da ne moze jednostavnije. Ali obice im se svima o glavu.
IP sačuvana
social share
Profil glasaca Tome Nikolica: 27% osnovna skola (citaj nepismeno), 17% zanatske skole, 45% srednja skola, samo 11% visa skola ili fakultet.

Zakljucak: Ako ume da procita sta pise na glasackom listicu - dobar je.
(Izvor: CESIDovo istrazivanje za predsednicke izbore 2008, strana 9, videti na CESIDovom sajtu)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Ja bi rekao da grijesite ako u njegove protivnike stavljate samo SRS SPS DSS tu je mnogi onih koji su cinili vladu DOS-a.
Mnogi oni danas govore o Djindjicu a neshvataju da je on itekao bio patriota samo se razlikovao od srugih Srba po tome sto je shvatio da je vrijeme za nove koncepcije prije svega za integralno drustvo koje nece nastati na principu mi protiv njih jer do sada su samo tako nastajale sve stranke i sve ideologije kod Srba samo kada upres prstu nekoga i kazes oni su nam krivi
Misle danas mnogi da je Djindjic ziv da bi rekao ajmo preko KiM u EU e pa grijese ja mislim suprotno

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Ja bi rekao da grijesite ako u njegove protivnike stavljate samo SRS SPS DSS tu je mnogi onih koji su cinili vladu DOS-a.
Mnogi oni danas govore o Djindjicu a neshvataju da je on itekao bio patriota samo se razlikovao od srugih Srba po tome sto je shvatio da je vrijeme za nove koncepcije prije svega za integralno drustvo koje nece nastati na principu mi protiv njih jer do sada su samo tako nastajale sve stranke i sve ideologije kod Srba samo kada upres prstu nekoga i kazes oni su nam krivi
Misle danas mnogi da je Djindjic ziv da bi rekao ajmo preko KiM u EU e pa grijese ja mislim suprotno

Djindjic je bio pragmatican covek i verujem da bi njegov stav bio najslicniji stavu G17+.
IP sačuvana
social share
Profil glasaca Tome Nikolica: 27% osnovna skola (citaj nepismeno), 17% zanatske skole, 45% srednja skola, samo 11% visa skola ili fakultet.

(Izvor: CESIDovo istrazivanje za predsednicke izbore 2008, strana 9, videti na CESIDovom sajtu)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (gutsy)
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Ma samo pogledas ko je od njegovog ubistva profitirao i znas ko ga je ubio -
А шта је са Чедома Smile Миалим  да је он највише добио

Citat
Mnogi oni danas govore o Djindjicu a neshvataju da je on itekao bio patriota
Smile Smile

Citat
ја не мислим ја знам да не би.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Svi mi ovde nekog cekamo,da nam kaze koga cekamo..

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1253
Zastava Darkwood
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N 73
Ali bi ti bilo na mnogo bolji nacin za Srbiju....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Citat
Djindjic je bio pragmatican covek i verujem da bi njegov stav bio najslicniji stavu G17+.

Mislim da je ono jednostavo prerastao to cisto politicko stranacko opredjeljivanje on je stvarno shvatio sta znaci nacionalni interes sta znaci  prestruktuisati srpsko drustvo
Mnogi pricaju kako je on ustvari postavio mnoge ministre pomocnike iz razlicitih stranaka dosa a on sa time nije imao veze
Covjek je radio najbolje u najgorij mogucoj situaciji
Znate kada je on perdlagao da krenemo da rjesavamo KIM tada su ameri bili preokupirani Irakom
neki mu rekose da je to izdaja jer sad kada ameri ne pricaju o KIM mi hocemo ja tek sad shvatam koliko je to bio prijeko potreban potez koji je Srbija morala povuci naravno nas uvijek odlikuje ta crta da ne mozemo da vidimo ni sta sutrasnji dan nosi a komoli 5 ili 10 godina unaprijed
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Citat
Ma samo pogledas ko je od njegovog ubistva profitirao i znas ko ga je ubio -
А шта је са Чедома Smile Миалим  да је он највише добио

Citat
Mnogi oni danas govore o Djindjicu a neshvataju da je on itekao bio patriota
Smile Smile

Citat
ја не мислим ја знам да не би.

Najodvratnije na celom ovom forumu je da ljudi koji za Djindjica sada pricaju da je bio krimos imaju dovoljno drskosti da daju misljenje o njegovim hipotetickim odlukama.

Djindjic ne bi ni u ludilu odvojio Srbiju od Evrope zbog Kosova, to je bilo protiv svega u sta je verovao. Njegova politika bi bila izmedju DS i LDP politike.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.