Trenutno vreme je: 24. Maj 2013, 10:30:05
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Tema: Sladja Delibasic (Pročitano 33511 puta)
05. Mar 2008, 21:04:56
Krajnje beznadezan
~ za ljubav opet imam volje ~
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Budi moj Nestaje sve, gubi se sjaj mukla tisina, osjecam kraj nakon svega ostade jaz zadnje zbogom, drhtavi glas Daleko smo, stranca smo dva nemir me kida po zidovima nada mozda jos postoji ljubav bolje nek ispusti Ref. Budi moj bar jos jedan tren posljednji put ja predajem se ma, nek me ljudi osude za jedan poziv dajem sve Budi moj bar jos jedan tren sa vjetrom donesi dodire ljubav se cuva, jedini, znaj necu da prici dodje kraj, dodje kraj Pusto je sve, ne gledaj me uzdahni grad u suze kroz smijeh ljubim te u sjecanju trazim te na jastuku Gubi se glas kroz jecaje stari je broj, nazovi me kao nekad pricaj mi sve slatke rijeci, volim te Ref.
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Crne oci Godine prolaze a ti jos sanjas me dok te ona budi uzalud glumis da je san los uzalud jos sam ti u krvi zauvek sam ti u grudima Ref. 2x I da ima sve, lici na mene crnu kosu sjajnu ko' sto moja je i da ima sve, lici na mene tvoje srce reklo bi joj ne Godine ne mogu da brisu secanje na oktobarsku kisu da li zna da me pamtis celu da li zna za oziljak na telu i za sliku na tvom ramenu Ref. 4x
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Daj Kako mozes tako s vetrom nestati tragove u pesku lako brisati dodire u mraku jos uvek osecam najlepse oci ne zaboravljam Ref. Daj da osetim jos jednom tvoje vrele usne, kako ljube me daj da osetim jos jednom tvoje nezne ruke, kako grle me Kao da smo se umorili do srece smo se borili zasto smo posustali kad mnogo mogli smo (2x) Pupoljak zivota bio si mi ti upijam jos uvek miris tvoje ljubavi ostala je strascu obasjana noc i zbog nje te zovem sada upomoc Ref. Kao da smo se umorili do srece smo se borili zasto smo posustali kad mnogo mogli smo (2x) Ref. 2x
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Dupla doza Umorna od loseg pica besne oci, ja bez mladica samujem ko salivena tuga mi stoji na svakom mestu u svakoj boji nosim je, danima i nocima samo suze bol i ja fino drustvo nema sta Ref. Dupla dupla doza ma znam ja to je nebuloza al' ja drugacije ne mogu da tugujem ni u snu Dupla dupla doza ma znam ja to je nebuloza a sto je najgore uteha stanuje na dnu Ti odavno zivis sa drugom a ja s tugom sta mi drugo ostaje razum prica al' nema kome ludo srce tera po svome kasno je, danima i nocima samo suze bol i ja fino drustvo nema sta. Ref.
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Hajde reci medu Biram, da svake noci izlazim pa da te nagazim biram, da je upoznam pred vratima da cekam satima i nema boljeg dvogleda kad zena zenu pogleda Ref. Hajde reci medu koja sam po redu mazena da li ti je ova stara ili nova ljubav zgazena Hajde reci mami ostacemo sami ne pretim pa ces sve da kazes koju od nas lazes kad se osvetim znace ljudi da si lav al' sa zenama si bas nikakav Biram, da svake noci izlazim pa da te nagazim biram, da je upoznam pred vratima da cekam satima i nema boljeg dvogleda kad zena zenu pogleda Ref. 2x
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Hajde, dodji Ljubila sam snene oci tvoje i celim bicem bila tvoja sva da srece nema vise za nas dvoje nisam to ni slutila Mislila sam, manje ce da boli ali na svetu ti si jedini jer nikog nema ko ce da me voli i ljubi kao ti Ref. Hajde, dodji, hajde, dodji bez tebe preduga je noc hajde, dodji, hajde, dodji srce te zove upomoc hajde, dodji, hajde dodji ovu noc mi razdani i zauvek tu kraj mene ostani Rekla sam, idi, kao da je sala pogresna rec i srusilo se sve a molila bih samo da sam znala kako je bez tebe
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Hipnoza Sa svih strana pritisci, nervoza ma nedam vise nikom da me voza sad mi treba flerta jedna doza a crno oko gleda me, hipnoza Ka tebi krecem kroz masu pun je klub a ti me gledas naslonjen na stub i neka pricaju, i prstom upru svi povod dat cu im, bas cu se potruditi Ref. Te oci imas, tame ne odoljive u meni bude eksploziju pozude te oci imas, sada ili nikada pa sutra pricaj ona je najbolja Ref.
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Izadji Izadji vec jednom iz moje glave s' tobom sam izmedju sna i jave Nasa ce prica znaj imati isti kraj ma sta god da se dogodi isti ces ostati, neces se menjati ni grom da te pogodi Jos jednom me za kraj poljubi svako na svoju stranu ce sebi kazem hrabra budi jer od ljubavi se ne umire Ref. Izadji vec jednom iz moje glave u dusi mi ne spavaj s' tobom sam izmedju sna i jave i ne mogu vise znaj Izadji vec jednom iz mojih grudi samo si pola moj i srce hoce da poludi kad jutrom ides njoj Tebi odgovara ta tvoja prevara ti imas gde da pobegnes okrenes jedan broj i vise nisi moj ostani duze ako smes Ref.
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Jos te volim Samo jos jednom da te vidim zagrli me i poljubi me, za kraj Kako da zaboravim kako srcu sad da objasnim da proslo je sve o, proslo je sve Zar sam to zasluzila kada dusu sam ti pruzila i volela te o, volela te Svaka suza biserna pita dal' je istina i ne veruje o, ne veruje Da nestalo je ljubavi da odneli su vetrovi sve radosti o, sve radosti Ref. Mislila sam da cu te preboleti a istina je drugog necu voleti kad si s drugom, ja sam s tugom o, jos volim te, o, jos volim te Dozvoli da te bar jos jednom zagrlim poljubim pa onda srecu zazelim otkad si s drugom ja sam s tugom o, jos volim te, o, jos volim te I bogovi su nemocni jer nemogu mi doneti nekog kao ti o, nekog kao ti Jedina je zelja moja da se vrati ljubav tvoja ja molim se o, molim se Ref. 2x
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Kasno je Sad kasno je Ne moze biti ni gore ostavljas mi nemire kad si me hteo ja nisam htela kasno sam te zavolela Ne moze biti ni gore tvoj zaborav prekriva me sa drugom delis sve svoje zore meni ostaje kajanje Samo jos malo jos malo da si me sacekao toliko malo meni je trebalo zasto mene ti nisi cekao Ref. Sad kasno je sile druge su zavladale moglo nam je biti tako lepo sada je za mene sve prokleto Ne moze biti ni gore ostavljas mi nemire kad si me hteo ja nisam htela kasno sam te zavolela Samo jos malo jos malo da si me sacekao toliko malo meni je trebalo zasto mene ti nisi cekao Ref. Propustila sam mesto ja u srcu tvom voleo si mene sad si sa njom ima ko sad suze da ti brise ne racunaj na mene ti vise Kasno je Ref.
Trenutno vreme je: 24. Maj 2013, 10:30:05
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci. Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori " u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča .