Stigla sam do tvoga srca preko trnja, preko blata a ti si mi zalupio vrata da se vratim nema puta i da odem nemam kome ti to vesto koristis, dabome
Ref. Nemas stida, pa necu ni ja sto najgori uvek dobija ja u krvi nosim, sad mi zao ovu kletvu, bol za oboje sto si prvi ne daje ti pravo da mi srce slomis na dvoje
Stigla sam na vrata pakla nikad nisam te ni takla a zbog tebe gresna sam ko niko da se vratim nema mosta mog ti bola nikad dosta sta sam Bogu zgresila toliko
Dobra i luda isto je u slaboj ljubavi sam jaka bila, uzalud ja dobra i luda a iz pepela sam tebe bezbroj puta sama podigla siri krila andjele, nema meni povratka vodi me, vodi me
Ref. Crveno, pazi crveno je, pa sta nek' se jednom bar zavrsi sve sutra ce reci malo je popila lepa mala, bas steta je
Crveno, manje boli kad ne gledas nisam prva ni poslednja, znam malo tek ludja od drugih koje znam kad ostavljam ludje od svih, ostavljam
Dobra i luda isto je kad sam na tvoje lazi pala, s' tobom stigla do dna dobra i luda, pa na dlanu sam ti svoje snove dala, s' tobom propala ja siri krila andjele, nema meni povratka vodi me, vodi me
Cet'ri leta, cet'ri zime tuga ima tvoje ime a ti neces ni da cujes jade moje ljubis druge, sve ti jedno sto ja zivot zivim bedno i sto patim sad za oboje
Samo idi, srecan budi idi, Bog ce da ti sudi ja cu svojim putem nekom vec da krenem dogodine bice bolje a vec druge ime tvoje necu ni da spomenem
Ref. Ej djavole, prelepo ti lice belo dabogda ko meni svakoj preselo kad te ja gubim nek te nema niko dabogda ko ja od srece odvik'o
Ti imas nju i to je zvanicno za javnost slazete se odlicno slazete se ali ja ti bolje stojim iskreno toga se i bojim
Mozda je ona tebi dobra, tako fina al' tesko da je bolja polovina tesko da je jer i ja postojim iskreno toga se i bojim
Ref. Iskreno, iskreno vreme je da kazemo nama nije sudjeno dokle da se lazemo iskreno, iskreno neki izbor nemamo zbog mene nju da ostavis nije realno iskreno, iskreno
Ti imas nju i to je zvanicno a ja se pitam sta mi treba to sta mi treba da na tudju muku stajem iskreno zbog toga se kajem
Ref.
Rado bi pristala na zamenu na mesto nje na tvome ramenu znala bi kako da te zasluzim da drugoj ne odes, da te zadzim (2x)
Da l' ces kod mene il' kod nje bacices kocku pa na koju se zavrti a ova druga cekace da neverom je svojom ubijes besmrti
Misli mi hiljadu na sat putuju al' nista pametno ne govore samoca hvata me za vrat sve me boli od ljubomore
Ref. 2x Koju ces nocas ti u postelju dok ovoj drugoj opet srce kidas njen si u petak, moj u nedelju ma ti se izmedju dve vatre igras (kunem ti se, tugo, neces tako dugo)
Da l' ces kod mene il' kod nje hocu da mrzim je al' sta mi je to kriva i ona misli da si njen u moru tvojih lazi kao i ja pliva
Gde si ti, da li te zivot ko mene lomio kazi mi, bice mi lakse sto sam ziveo
Ne pitaj, idem a nikome se ne vracam uzalud trudim se da se ne secam
Ref. A bez tebe moje kao staklo puklo je srce moje na dvoje i bez tebe dusa mi se s telom rastaje druge ljubim, vadim se bezim ti da vratim se jer od tebe ovo srce ne odustaje
A gde si ti, da li te zivot ko mene izdao sudbini ja sam se vec odavno predao
Nikome vec dugo vrata i ne otvaram gresna sam, necu da se pretvaram
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.