Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 51
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sony Vegas ~ pitanja ~ problemi ~ savjeti  (Pročitano 156903 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Sony xperia
Ja sam rengenovao vido ali mi nema zvuka  Smile Predpostavljam da je u pitanju do kodeka ali ne znam kako da ih namestim
Ako renderujes u MPEG2 obrati paznju da u dijalogu prozora "Render as", pod "Template", ne stoji "DVD Architect PAL video stream", Vec samo "DVD PAL". Ako je pod prvo, ne renderuje ton.

Videa, da stojim recimo ispred belog zida i da pricam nesto, i da namestim recimo da stojim na plazi i da se iza mene pomera more... tako to...
Idi na jezicak Video FX, izaberi sa leve strane "Chroma Keyer", i prevucu na klip kocku ispod koje pise "Blue Screen". Otvorice ti prozor sa dijalogom, koju boju hocces da eliminises. Ispod tog klipa postavi klip sa pozadinom koju zelis. Ili sliku.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 323
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
LG 
Sta da radim? Imam mpeg 2 klip duzine 5 min i onda sam iz tog klipa isekao 20 sec i kad sam iz rendovao u avi, kvalitet slike je los pojavile su se kockice i uopste nije dobra slika? Kako da sacuvam kvalitet?  Smile

Ako to ne moze u vegasu u kom programu moze?

Hvala unapred!
« Poslednja izmena: 28. Dec 2008, 02:04:50 od nikolavlada »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Sony xperia
Nadrukao si veliku kompresiju. U opciji Render AS, izaberi Uncopresed. Ili povecaj bit rate u kodeku koji si izabrao.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 799
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia E65,6670
vise klipova sa aparata (.mov format) sam prebacio na comp, spojio i obradio pomocu ovog programa.
kada hocu da renderujem kao .avi imam problema.
rendering mi prekida jer nema dovoljno mesta na h-disku. ono sto je do tada (nekih 15ak-20ak minuta video materijala) zavrsilo ima neverovatnih 50GB.
snimak je usporen, kao da je u slow motionu-u.
koristio sam tutorijal sa sajta (onaj za Vegas 5.0), ali ne bi trebalo da ima razlike, barem ne u postupku snimanja.

------------

sredio sam jedan problem, sad makar ide do kraja.
ali fajl koji na kraju dobijam je velicine 10 GB, a vremenski traje 48 min.  Smiley 1

moze li da se dobije pristojni .avi koji moze da stane na jedan obicni cd? i kako?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Sony xperia
Jel' mora u Avi ??

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 799
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia E65,6670
Jel' mora u Avi ??

ne mora...ali mi je potrebno da moze da se stavi na obicni CD i da moze da se pusta na DVD player.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Sony xperia
Na obican CD, ostaje samo AVI kompresovan nekim kodekom. Naravno ako ti DVD player podrzava. Postupak:

Citat
Ako hoces da ostane u AVI:

File/Render As, i u tom prozoru pod "Save As Tupe", oznaci : "Video for Windows ( *.avi )". Ispod toga pod "Template", oznaci "Default Template ( uncompressed )". Sa desne strane imas dugme "Custom", klik na njega. U novom prozoru klikni na jezicak "Video". Tu sada pod " Video format ", oznaci koji kodek hoces da koristis. Sa desne strane postace dostupno dugme "Configure ... " u kome mozes menjati parametre tg kodeka, bit rate i td. Kada sve zavrsis, na "Ok", i u prvom prozoru na "Save", kako bi zapoceo proces renderovanja.

Ako ides da radis DVD disk, onda je bolje u mpeg2.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 799
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia E65,6670
light, supeo sam...zahvaljujem.  Smile
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Sve ili nista!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4436
Zastava MunZe
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Samsung D830
kako da spojim film i zvuk a da se poklapaju?  Smile film je 1.29.13, a zvuk 1.28.24
IP sačuvana
social share
Sve ili nista!
 Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

nemojte deci stavljati drogu u heroin opasno je!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6855
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple Iphone 13
mene interesuje kako da ubacim pesmu da svira dok ide klip????.........obrisao sam zvuk iz klipa ali sad hocu da ubacim nov i tako usnimim ali ne mogu da se snadjem oko insert opcije.........koristim sony vegas 8.........
IP sačuvana
social share
[/url]

Kad svi misle isto,niko ne misli mnogo!!!

▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 51
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.