Trenutno vreme je: 16. Jan 2021, 07:44:17
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Tema: Igor Lugonjic (Pročitano 29400 puta)
04. Feb 2008, 16:57:19
Krajnje beznadezan
~ za ljubav opet imam volje ~
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Bele ruze Zelim da me ocima mazis nase snove i ljubav da pazis da me imas samo tvoj da sam noc i dan Da me nezno u postelji budis snene oci usne da ljubis da me imas samo tvoj da sam noc i dan Ref. 2x Bele ruze da su nase noci svatovi i sreca da nas hoce tvojim sapatom da jastuk grlim i da uvek budem tvoj samo tvoj Zelim da me ocima mazis nasu ljubavnu tajnu da pazis da me imas samo tvoj da sam noc i dan Da me nezno u postelji budis snene oci usne da ljubis da me imas samo tvoj da sam noc i dan Ref. 2x
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Blagoslov Postala si hladna nisi vise kao pre prica pola grada da nam ne ide 2x Ref. 2x Nije prolece prva lasta sto slece zbogom moja ljubavi idi, nek' te sreca prati blagoslov ces moj imati Nije nam se dalo niko nije kriv za to bilo nam je lepo dok je trajalo 2x Ref. 2x Ref. 2x
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Budi djubre Tebi pricam, da li cujes mozes i da ne verujes da jos uvek ja te volim malo fali da pregorim Ref. Budi djubre pa razglasi tajnu sto ti kazem ja jos uvek si ti u meni za sve druge prepreka Voleo bih kad bih mog'o da u novi zivot krenem i da tvoje ime nikad u zivotu ne spomenem Ref. Lako mi je varat' druge kako mogu ja bez tebe druge lako, ali kako da prevarim samog sebe Ref.
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Da Bog da, da te docekam (duet Vesna Zmijanac) Ne brini ti sto dugo nisam jeo hleba u domu svom tako je to, navik'o sam na tudji sto Dao si sve sto moze covek a mene stid sto bolja nisam znao si ti da brod niz potok ne plovi Ref. 2x Da Bog da, da ne ostaris i da se ja ne promenim da Bog da, da te docekam a da me ti ne zaboravis (ja samo tebe imam) Dala si sve sto moze zena a mene stid sto bolji nisam znala si ti da brod niz potok ne plovi Ne brini ti sto dugo nisam zaspala u domu svom spavam sama, a nije vazno gde, ni kada Ref. 2x
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Dodje to iz duse Ne priznajem kraj ljubavi nase ma koliko to bilo ocigledno uvek kad te ugledam sa drugim bol me prati, nije mi svejedno 2x Ref. 2x Dodje, dodje, dodje to iz duse obojeno nekom bojom tamnom jos ja nisam raskinuo s tobom ako ti si raskinula sa mnom Volecu te, znaj, do poslednjeg daha dok me ceznje sve za tobom ne slome jer ne mogu da zamislim nikad neku drugu na jastuku svome 2x Ref. 2x
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Hajde prevari ga Koliko ima otkada si tudja godinu dana il' jace ni jednu suzu pustio nisam, a nocas mi se place Kazu da svega imas kraj njega, a ljubavi ni malo a svima zrno neznosti treba zato sam te i zvao Ref. Hajde prevari ga sa mnom to zelis isto ko i ja, hajde prevari ga sa mnom bicu ti uteha Hajde prevari ga sa mnom ne mora niko to da zna, hajde prevari ga sa mnom Nocas ili nikada Jos ime tvoje sa usana mojih samo od sebe krene i zato nemam ljubavi novih ti teces mi kroz vene Kazu da svega imas kraj njega, a ljubavi ni malo a svima zrno neznosti treba zato sam te i zvao Ref.
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Hvala ti za sve Hvala ti za one dane od zivota sto si krala za sve sto si meni dala od srca ti sreco hvala Hvala ti za one noci nase noci zvezda pune jedina si u mom srcu kraljica si i bez krune Ref. 2x Hvala ti za ljubav nasu i za svaki minut srece svako leto i prolece hvala ti za sve Hvala ti za one snove na jastuku sto si snila jedina si ljubav bila jos mi zivis u mislima Ref. 6x
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Kao da si tu Tek da ne poludim drugu poljubim a vec me niko ne zna normalnog i usne njene dotaknem da ne prepuknem sto vise nisam deo srca tvog Ref. Kad sklopim oci vidim te lepsa si nego ikada kad neku drugu poljubim znam da je ona zabluda Na tebe mislim, ljubim je a nemam neznosti za nju jos samo tebe volim kao da si tu Tek da ne uvenem drugoj se nasmejem a vec me niko ne zna radosnog i usne njene dotaknem da ne prepuknem sto vise nisam deo srca tvog Ref.
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Konobaru, vrati pare Subota je vece, ja bez nje osjecam, ne mogu vise sam dajem pare, dusu, dajem sve ko je vrati u moj san Ref. Konobaru, vrati pare ova casa nema dno il' daj drugu il' pozuri popicu kafana sto Muzikanti, nazad dusu vasa pjesma ubija ti, ciganko, lazi druge nije mi se vratila Nedelja mi vec za petama a jos uvek nadu gajim ja dajem pare, dusu, dajem sve da joj ljubim oka dva Ref.
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Kralj samoce Sto te tako ludo zelim sta se to u tebi krije zasto meni osim tebe do nijedne vise nije 2x Ref. 2x Ja sam nocas kralj samoce kralj umrlih snova mene vodi put do pakla tebe ljubav nova Zasto trazim oci tvoje u ocima drugih zena sta to imas ti za mene sto nijedna vise nema 2x Ref.
Trenutno vreme je: 16. Jan 2021, 07:44:17
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci. Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori " u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča .